تاریخ انتشار: ۰۶:۱۰ - ۲۷ بهمن ۱۳۹۸
محسن نریمان در گفتگو با اقتصاد ۲۴ مطرح کرد؛

فعالان اقتصادی اوراسیا را به منطقه آزاد ارس می‌کشانیم/ باید از این پتانسیل ۲۰۰ میلیون نفری استفاده کنیم

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس گفت: این منطقه با کشور‌های عضو اتحادیه اوراسیا در ارتباط بوده و این ارتباط ادامه‌دار خواهد بود و امروز بسیاری از تولیدات کشاورزی منطقه به این کشور‌ها صادر می‌شود که در نظر داریم این ارتباط را توسعه دهیم و در بخش‌های دیگر صنعتی هم وارد شویم و مراودات بازرگانی داشته باشیم.
منطقه آزاد ارس
 
اقتصاد ۲۴ - منطقه آزاد ارس یکی از مهمترین بازیگران در همکاری های ایران با اتحادیه اقتصادی اوراسیا است که که به علت دارا بودن تنها مرز زمینی مشترک ایران و این اتحادیه در منطقه نوردوز، می‌تواند به مرکز ترانزیت زمینی ایران با این اتحادیه اقتصادی تبدیل شود. این منطقه همچنین ظرفیت های طبیعی و اقتصادی فراوانی دارد که با برنامه ریزی درست و نقش آفرینی آن در این عرصه می تواند موجب شکوفایی اقتصاد منطقه و کشور شود.
 
محسن نریمان، رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس در مورد اهمیت این منطقه در توافقنامه اوراسیا به خبرنگار اقتصاد ۲۴ گفت: با توجه به جغرافیای منطقه آزاد ارس، مشاهده می‌کنیم که تنها نقطه مرزی که ایران را از طریق کشور ارمنستان به دیگر کشور‌های اوراسیا وصل می‌کند، منطقه نوردوز در ارس است، به همین خاطر این منطقه آزاد نقش مهم و تاثیرگذاری در این همکاری ها ایفا خواهد کرد.
 

بیشتر بخوانید: 

نریمان خاطرنشان کرد: مرز خشکی ما، یعنی مرزی که با کشور‌های اتحادیه اوراسیا داریم در منطقه آزاد ارس تعریف‌ شده است و از آنجایی‌ که ارتباطمان از طریق زمین نزدیک‌تر است می توانیم از این مسیر نهایت استفاده را ببریم. 
 

ارتباط موثر منطقه آزاد ارس با کشور‌های عضو اتحادیه اوراسیا 


مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس گفت: ما در همایش‌هایی همانند "همایش مناطق آزاد و توسعه همکاری‌ها با کشورهای همسایه" که هفته گذشته برگزار شد؛ فعالانه شرکت می‌کنیم و درصدد معرفی و عرضه امکانات خود هستیم و به این فکر هستیم که چگونه می‌توانیم با این موافقت‌نامه زمینه برقراری تبادلات اقتصادی بیشتر را فراهم کنیم. در همایشی که برگزار شد کالا‌های تولید خودمان را عرضه کردیم و البته به این موارد بسنده نمی‌کنیم و باید برای همه کشور‌های عضو اوراسیا برنامه‌ریزی داشته باشیم.
 
وی افزود: تلاش‌های منطقه‌ای بسیاری هم در این زمینه‌ داریم و در نظر داریم فعالان اقتصادی این کشور‌ها را به منطقه آزاد ارس دعوت کنیم. برنامه‌هایمان برای این کشور‌ها را با ارمنستان شروع کردیم و فعالان اقتصادی آنها را برای آشنایی بیشتر با ظرفیت‌های منطقه دعوت کردیم و برای سایر کشور‌ها نیز برنامه‌هایی از این دست داریم تا فعالان اقتصادی آن‌ها را با پتانسیل‌های منطقه آشنا کنیم و یک ارتباط مناسب میان ارس و این کشور‌ها برقرار شود.
 
تولیدی///منطقه آزاد ارس تعاملات خود را با کشورهای عضو اوراسیا گسترش میدهد/درصدد برقراری ارتباط با کشور‌های اوراسیا هستیم
 
نریمان گفت: منطقه آزاد ارس با کشور‌های عضو اتحادیه اوراسیا در ارتباط بوده و این ارتباط ادامه‌دار خواهد بود و امروز بسیاری از تولیدات کشاورزی منطقه به این کشور‌ها صادر می‌شود که در نظر داریم این ارتباط را توسعه دهیم و در بخش‌های دیگر صنعتی هم وارد شویم و مراودات بازرگانی داشته باشیم.
 

وجود ظرفیت‌های بسیار در منطقه آزاد ارس

مدیرعامل منطقه آزاد ارس گفت: ظرفیت های بسیاری در حوزه های مختلف و در مناطق مختلف ایران و به خصوص ارس وجود دارد، اما ما استفاده درستی از این ظرفیت نمی‌کنیم. در این راه مشارکت بخش خصوصی بسیار مؤثر خواهد بود و با اتاق بازرگانی هماهنگ خواهیم کرد و فعالان بخش خصوصی را از هر دو طرف بسیج می‌کنیم تا بتوانیم در این راه موفق شویم.
 
وی افزود: امیدواریم در قالب موافقت‌نامه‌ای که با پیشنهاد دولت و تصویب مجلس صورت گرفته بتوانیم از امتیازات آن بهره لازم را ببریم.
 

ارتباط موثر منطقه آزاد ارس با اساتید دانشگاه و فعالان اقتصادی 


رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس گفت: داشتن منابع انسانی قوی، مدیر و کارآمد با درک درست از شرایط اقتصادی به‌خصوص در این مقطع خاص می‌تواند کمک‌کار باشد و ما در منطقه در تلاشیم تا افراد آگاه و خبره و کارآمد را به کار بگیریم تا در بخش‌های اقتصادی ما را یاری کنند و به همین جهت، از حضور شرکت‌های مشاوره‌ای کارآمد استفاده می‌کنیم.

وی اظهار کرد: ما اخیراً نشستی با خبرگان منطقه داشته‌ایم و از طریق دانشگاه تبریز با اساتید دانشگاه و فعالان اقتصادی تعاملاتی برقرار کرده‌ایم که همراه با پیشنهاد‌ات موثر و کارآمدی برای منطقه بوده است. دبیرخانه مناطق آزاد هم‌ چنین رویکردی دارد و انشاالله با این تعاملات بتوانیم این موافقت‌نامه را با موفقیت اجرا کنیم.

نریمان افزود: یکی از اتفاقات خوبی که در "همایش مناطق آزاد و توسعه همکاری‌ها با کشورهای همسایه" افتاد، انعقاد تفاهم‌نامه‌ای میان مناطق آزاد ارس، ماکو و انزلی بود تا بتوانیم هم‌افزایی بیشتری داشته باشیم و با هماهنگی‌های لازم بیشترین استفاده را از موافقت‌نامه صورت دهیم. 
 
مدیرعامل منطقه آزاد ارس در پایان خاطرنشان کرد: باید از رقابت‌هایی که باعث حذف برخی رقبا و کاهش نیروی ما می‌شود، پرهیز کرده و به یکدیگر کمک کنیم تا از پتانسیل جمعیت  ۲۰۰ میلیون نفری موجود در کشور‌های اوراسیا و ظرفیت‌های اقتصادی خوبی که وجود دارد، استفاده لازم را ببریم.
 
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
برچسب منتخب
# مناطق آزاد
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

ادویه مفید برای سلامت قلب و عروق

در گرمای تابستان این غذاها را نخورید

ارتباط دیر شام خوردن با افزایش خطر سرطان

تحلیل رسانه اسپانیایی از بحران آب در ایران: آب رو به اتمام است/ ۸۰ درصد مخازن آب خالی است

فوری/ ترور هدفمند در لبنان

فیلم/ جمله تکان‌دهنده و تاریخی ستارخان درباره ایران

دیدار سفیر انگلیس با اسماعیل بقایی

فیلم/ حضور لاریجانی بر مزار شهید سید حسن نصرالله

فیلم/ نفیسه کوهنورد خبرنگار ارشد بی‌بی‌سی: خلع سلاح‌کردن حزب‌الله آسان نیست

رویترز: ایران به‌دنبال مذاکره مستقیم با آمریکاست

عکس/ تصویری پربازدید از ملاقات امروز دبیر شورای‌عالی امنیت ملی و نخست وزیر لبنان

موضع‌گیری ایران‌خودرو در برابر مخالفت تعزیرات با افزایش قیمت

تلاش مصر برای از سرگیری مذاکرات ایران و آمریکا

فیلم/ داستان سفر قاچاقی مصطفی راغب به کربلا

افزایش حقوق کارکنان دولت قطعی شد

تهران؛ زمانی برای غلبه بر تردیدها

رای جدید دادگاه کانادا درباره حادثه هواپیمای اوکراینی

فقر به جایی رسیده که سیب‌زمینی را قسطی می‌فروشند

فیلم/ لبنانی‌ها با برنج از لاریجانی استقبال کردند

صنع‌الله ابراهیم درگذشت

تغییر در فروش بنزین از شهریورماه

عکس/ صیاد شیرازی و فرزندش مهدی در سفر به مناطق جنگی

عکس/ پاسخ فضائلی به اظهارات محسن هاشمی در نقل قول از رهبری درباره جنگ و مذاکره

سامانه بارشی جدید در راه تهران

جدایی جنجالی یک پرسپولیسی به مقصد گل‌گهر

فیلم/ حرف‌های تلخ حامد بهداد: من افسرده‌ام و چیزی خوشحالم نمی‌کند

اروپا در انتظار پاسخ ایران

عراقچی یک حکم جدید صادر کرد

گفت‌وگوی دیپلمات ارشد روسیه با عراقچی

دو سرمربی والیبال ایران لژیونر شدند

فیلم/ پاسخ کوبنده مجری زن صداوسیما به نتانیاهو

فیلم/ اسرائیل نهمین کشور جهان از نظر کم‌آبیست و ایران رتبه چهاردهم را دارد

فیلم/ قطعی‌های ۱۲ ساعته آب و جریمه برای مشترکان بد مصرف

قتل فجیع دختر نوجوان به دست پسر ۲۰ ساله در بابل

عکس/ اعتراض اکبر گنجی به استفاده نتانیاهو از کتابش

خبر مهم درباره تردد از جاده چالوس

مشخصات موشک بالستیک رستاخیز ایران

فیلم/ اختلال در کنفرانس خبری لاریجانی در لبنان به دلیل قطع ناگهانی برق

پیشکسوت استقلال: سیدورف دلالی بیش نیست

فیلم/ بازداشت ۵۰ ایرانی در حرم امام حسین(ع) به دلیل شعارهای ضدصهیونیستی

واکنش باشگاه استقلال به استعفای جویباری

علائم هشداردهنده گرمازدگی و کم‌آبی بدن را بشناسید

ارزش سهام عدالت امروز ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ + جدول

عکس/ شوخی جالب و خنده‌دار هانا دختر مهران غفوریان

عکس/ نقشه تراکم جمعیت در ایران

عکس/ جواد نکونام تبرئه شد

عکس/ خبر خوش برای هواداران استقلال

وعده جدید وزیر ارتباطات درباره فیلترینگ

عکس/ اسامی مصدومان تصادف اتوبوس زائران ایرانی در عراق

فیلم/ پیام ویژه علی لاریجانی به مردم لبنان از بیروت