تاریخ انتشار: ۱۶:۴۵ - ۲۷ بهمن ۱۳۹۸

یک پرسپولیسی جانشین اسکوچیچ شد

بهنام سراج به عنوان سرمربی تیم فوتبال صنعت نفت آبادان انتخاب شد.

جانشین اسکوچیچ در صنعت نفت آبادان

اقتصاد ۲۴-  بهنام سراج در نهایت به عنوان سرمربی تیم فوتبال صنعت نفت آبادان انتخاب شد.

در شرایطی که همه منتظر اعلام نام علیرضا منصوریان یا فردی خارجی به عنوان سرمربی تیم فوتبال صنعت نفت بودند، اعضای هیئت مدیره باشگاه بهنام سراج را به عنوان سرمربی این تیم انتخاب کردند.

سراج پیش از این دستیار دراگان اسکوچیچ در صنعت نفت بود. وی پس از جدایی این سرمربی کراوات در دو بازی اخیر مسئولیت فنی تیم صنعت نفت را بر عهده داشت. سراج در هر دو بازی شکست خورد.

با این حال مسئولان باشگاه که ابتدا او را به عنوان سرمربی موقت انتخاب کرده بودند تصمیم گرفتند در ادامه فصل هدایت تیم صنعت نفت آبادان را به وی بسپارند.

 
منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار