تاریخ انتشار: ۲۰:۲۹ - ۰۱ اسفند ۱۳۹۸

قیمت طلا به بیشترین میزان ۷ سال گذشته رسید

امروز در بازار‌های جهانی قیمت طلا با خبر افزایش تعداد مبتلایان به ویروس کرونا به بیشترین میزان ۷ سال گذشته رسید.
قیمت طلا
اقتصاد۲۴-امروز در بازار‌های جهانی قیمت هر اونس طلا با ۵.۲ دلار افزایش نسبت به روز گذشته به قیمت ۱۶۱۶.۵ دلار معامله شد. قیمت فلز زرد امروز در کمترین زمان ۱۶۰۳ و در بیشترین زمان ۱۶۱۹ دلار به فروش رفت.

قیمت این فلز گرانبها امروز نسبت به یک ماه گذشته ۵۸.۷ و نسبت به یک سال گذشته ۲۷۸.۷ دلار با افزایش همراه شد.

در گروه سایر فلزات گرانبها پلاتینوم و پالادیوم کاهش‌هایی به ترتیب ۲۳ و ۱۸ دلار را تجربه کردند.

خبرگزاری رویترز، نوشت: امروز قیمت طلا بیشترین میزان ۷ سال گذشته را تجربه کرد.

شیوع ویروس کرونا و ایجاد ناامنی در اقتصاد جهانی باعث شد که سرمایه‌گذاران به سمت فلز زرد روی بیاورند بنابراین با رشد تقاضا، قیمت در بازار‌های جهانی افزایش یافت.

سرمایه‌گذاران، سرمایه‌گذاری روی فلز زرد را حاشیه امنی برای سرمایه‌های خود تصور می‌کنند. به ویژه پس از آنکه تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در کره جنوبی افزایش یافت اقبال به سمت فلز طلا بیشتر شد.

استی‌اِنگل تحلیلگر بازار سرمایه گفت: تا زمانی که مسأله ویروس کرونا در سرتیتر خبر‌ها است، قیمت طلا مسیر افزایشی خود را ادامه خواهد داد و اگر شرایط بدتر شود قیمت طلا رشد بیشتری خواهد داشت.
 
منبع: فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار