تاریخ انتشار: ۲۳:۳۷ - ۰۳ اسفند ۱۳۹۸

درگیری خانوادگی در سرپل‌ذهاب ۲ کشته داشت

فرمانده انتظامی سرپل ذهاب گفت: درگیری خانوادگی و اختلافات شخصی در این شهرستان بااستفاده از سلاح گرم منجر به کشته شدن ۲ نفر و زخمی شدن ۲ تن دیگر شد.

حوادث روز

 
اقتصاد۲۴-سرهنگ منوچهر رضایی روز شنبه گفت: در پی اختلافات شخصی قبلی ظهر امروز ۲ خانواده در شهرستان بعد از مراجعه به دادسرا باهم درگیر شده که در جریان این درگیری ضاربان با اسلحه شکاری به سمت یکدیگر اقدام به شلیک کردند.

وی اظهار داشت: در این درگیری خانوادگی متاسفانه ۲ تن جان خود را از دست داد و ۲ تن دیگر زخمی شدند که به مراکز درمانی شهرستان انتقال یافته و حال عمومی آن‌ها مناسب است.
بیشتر بخوانید:قتل همسر در طول مرخصی از زندان

فرمانده انتظامی سرپل ذهاب گفت: هم اکنون قاتلان شناسایی شده و ماموران پلیس شهرستان در پی دستگیری آن‌ها هستند.

سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه بیش از ۹۰ هزار تن جمعیت دارد.
 
 
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار