تاریخ انتشار: ۱۴:۴۶ - ۰۷ اسفند ۱۳۹۸

حباب سکه به حداقل ممکن رسیده است

دبیر اتحادیه طلا و جواهر تهران افزایش بهای اونس جهانی و قیمت ارز را عامل افزایش بهای طلا و سکه عنوان کرد و گفت: حباب سکه به حدود 10 هزار تومان رسیده و این نشان میدهد بازار سکه حباب ندارد.
حباب سکه
 
اقتصاد۲۴- نادر بذرافشان، درخصوص دلایل افزایش بهای طلا و سکه در هفته‌های اخیر، اظهارداشت: از یک سو افزایش اونس جهانی طلا را داریم که قیمت آن در 10 روز گذشته به خاطر ناامنی‌های سیاسی و اقتصادی به وجود آمده ناشی از شیوع ویروس کرونا حدود 80 دلار گران شده است.

وی افزود: سرمایه‌گذاران روی طلا تمرکز کرده‌‌اند و همین باعث افزایش قیمت طلا شده است و پیش‌بینی شده است که اونس جهانی تا 1800 دلار افزایش یابد.

دبیر اتحادیه طلا و جواهر تهران گفت: در بازار داخلی هم از اوایل هفته تقاضا برای خرید افزایش یافته و یک مقدار هم افزایش نرخ ارز بود که روی قیمت طلا و سکه هم تاثیر گذار بوده است.
یشتر بخوانید: ارز و طلا مقابل هم قرار گرفتند!

وی در پاسخ به این سوال که آیا قبل تحولات جهانی و رشد نرخ ارز تغییری در رفتار خریداران و فروشندگان طلا به وجود آمده است، گفت: بله، با افزایش نرخ ارز و اونس جهانی قیمت طلا رشد کرده و همین تقاضای سرمایه‌گذاری در بازار سکه را افزایش داده است.

بذرافشان با بیان اینکه به مردم خرید طلای آب شده را توصیه نمی‌کنیم، افزود: چون حباب سکه به حداقل رسیده است تقاضای ما این است که در صورتی که کسی می‌خواهد وارد بازار طلا و سکه شود، فقط طلای ساخته شده و سکه خریداری کند زیرا مشکلات زیادی برای شناسایی عیار طلای آب شده وجود دارد و خرید آن توصیه نمی‌شود.

وی در پاسخ به این سوال که به نظر شما قیمت‌ها روند صعودی دارد، گفت:‌ با توجه به پیش بینی قیمت اونس جهانی احتمال ادامه افزایش قیمت سکه و طلا وجود دارد اما در صورتی که بانک مرکزی بتواند نرخ ارز را کاهش دهد، عامل منفی در قیمت طلا و سکه خواهد بود و ثبات به بازار طلا و سکه بازمی‌گردد.
منبع: فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار