تاریخ انتشار: ۱۳:۳۴ - ۰۸ اسفند ۱۳۹۸

شهردار منطقه ۱۳ از بیمارستان مرخص شد/حال عمومی رحمان زاده مناسب است

شهردار منطقه ۱۳ رحمان زاده که گفته می‌شد به دلیل ابتلا به ویروس کرونا در بیمارستان بستری شده با توجه به بهبود وضعیت جسمی مرخص شد.
رحمان زاده
 
اقتصاد۲۴- اول هفته جاری بود که خبر‌هایی از ابتلای رحمان زاده شهردار منطقه ۱۳ به ویروس کرونا در رسانه‌ها منتشر شد.
این خبر ابتدا از سوی روابط عمومی منطقه ۱۳ شهرداری تهران تکذیب شد، اما ساعتی بعد خبر ابتلا تایید شده و مشخص شد رحمان زاده گویا به کرونا مبتلا شده است.
سرانجام شهردار تهران هم موضوع بیماری رحمان زاده را تایید کرده و خبر از بهبود وی داد.
حالا رحمان زاده از بیمارستان مرخص و به منزل منتقل شده و یکی نزدیکان وی حال عمومی او را خوب ارزیابی کرده است.
منبع: فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار