تاریخ انتشار: ۱۱:۴۹ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۸

موافقت رهبر انقلاب با ادامه سرپرستی کشاورز در وزارت جهاد کشاورزی

حسینعلی امیری گفت: رئیس جمهور طی نامه ای از مقام معظم رهبری موافقت ایشان برای ادامه سرپرستی کشاورز تا زمان کسب رای اعتماد وزیر جدید جهاد کشاورزی را کسب کرده اند.
فعالیت سرپرست وزارت جهاد کشاورزی
 
اقتصاد۲۴- حسینعلی امیری معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: رئیس جمهور طی نامه‌ای از مقام معظم رهبری موافقت ایشان برای ادامه سرپرستی کشاورز تا زمان کسب رای اعتماد وزیر جدید جهاد کشاورزی را کسب کرده اند.

امیری معاون پارلمانی رئیس جمهور با اشاره به زمان رای اعتماد وزیر جدید جهادکشاورزی اظهار کرد: تا موعد قانونی برای کسب رای اعتماد وزیر جدید جهاد کشاورزی، عباس کشاورز سرپرست قانونی این وزارتخانه است.

وی ضمن اشاره به قانونی بودن ادامه سرپرستی عباس کشاورز افزود:آقای خاوازی طی هفته گذشته به عنوان وزیر پیشنهادی برای وزات خانه جهاد کشاورزی از سوی رئیس جمهور به مجلس شورای اسلامی معرفی شده است؛ بر اساس قانون اساسی چنانچه وزارت خانه‌ای به هر دلیل فاقد وزیر باشد رئیس جمهور میتواند به مدت سه ماه وزراتخانه مذکور را را با سرپرست اداره کند معاون پارلمانی رییس جمهور اشاره کرد مجلس شورای اسلامی روز دوشنبه ۱۲ اسفند را برای رسیدگی به رای اعتماد مجلس شورای اسلامی برای اقای خاوازی تعیین کرده است در این روز انشاالله اقای رییس جمهور برای دفاع از ایشان و برنامه پیشنهادی و در مجلس شورای اسلامی حضور پیدا خواهد کرد.
منبع: فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار