تاریخ انتشار: ۱۲:۰۳ - ۱۳ اسفند ۱۳۹۸

انتقاد کیهان از رامبد جوان/ مجری خندوانه، مردم را در روز‌های سخت کرونا تنها گذاشت

 مجری برنامه خندوانه که پیشتر به علت تناقض میان شعار‌های وطن‌پرستانه‌اش و اخذ تابعیت بیگانه برای فرزندش حاشیه‌ساز شده بود، این بار مردم را در روز‌های سخت تنها گذاشت.
انتقادکیهان از رامبدجوان/ مجری خندوانه، مردم را در روز‌های سخت کرونا تنها گذاشت
 
اقتصاد۲۴-در ادامه مواجهه نادرست برخی از چهره‌های مشهور سینمایی و تلویزیونی در مقابل انتشار ویروس کرونا در کشور «رامبد جوان» نیز حاضر به اجرای سری جدید برنامه تلویزیونی «خندوانه» نشد.

بیشتر بخوانید:خطای کرونایی رامبد!
وی که طی سال‌های اخیر با همکاری رسانه ملی و تولید برنامه خندوانه مورد لطف و محبت مردم قرار گرفته و قرار بود سری جدید این برنامه را تولید کند، دقیقا در این شرایط که به برنامه‌هایی برای تزریق روحیه امید و نشاط به مردم نیاز است، از کار کناره گرفت!
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار