تاریخ انتشار: ۱۰:۱۰ - ۲۰ اسفند ۱۳۹۸

انصاری‌فرد: وزیر کار‌ها را با رسول‌پناه هماهنگ می‌کرد

محمد حسن انصاری‌فرد اعلام کرد از مدیریت باشگاه پرسپولیس استعفا داده است.
انتقاد انصاری‌فرد به هیئت مدیره
 
اقتصاد۲۴- محمدحسن انصاری‌فرد با اعلام اختلاف نظر «جدی» خود با اعضای هیات مدیره باشگاه پرسپولیس از مدیرعاملی این باشگاه استعفا کرد.
اعتراض انصاری‌فرد به برکناری بدون اطلاع حسین قدوسی از روابط عمومی باشگاه پرسپولیس اعلام شد.

انصاری‌فرد پس از اعلام این استعفا گفت: من نمی‌توانستم با بی‌احترامی‌هایی که به من شد در این باشگاه بمانم. از موقعی که رسول‌پناه عضو هیات مدیره شد، آقای وزیر دیگر با من کاری نداشتند و تمام کار‌ها را با رسول‌پناه هماهنگ می‌کردند. در این ۳ ماه، بی‌احترامی‌های مختلفی از سوی هیات مدیره به من شد و حتی علی رغم صحبت‌های من با وزیر، من را عضو هیات مدیره نکردند. دوستان با شرکت آتیه‌سازی که من آوردم، هماهنگ شدند و بدون هماهنگی با من کار‌ها را پیش می‌بردند و اعلام کردند قدوسی مانع از در آمدزایی شده است. نمی‌دانم چه اتفاقی افتاد که وزیری که فکر می‌کرد پرسپولیس بعد از برانکو نیاز به آرامش دارد، نظرش تغییر کرد. آن‌ها برای بازگرداندن کالدرون گفتند که ۳۰۰ هزار دلار پول او آمده است، اما بعد از رفتنش هیچ کمکی به پرسپولیس نکردند. من حاصر نیستم به پرسپولیس برگردم و کلمه دیگری صحبت کنم.
 
 
....
منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار