تاریخ انتشار: ۱۶:۳۰ - ۲۸ اسفند ۱۳۹۸

چه گروهی بیشترین اضطراب را درباره ویروس کرونا دارد؟

یک روانشناس بالینی درباره اضطراب و استرس افراد نسبت به ویروس کرونا توضیح داد.
اضطراب درباره ویروس کرونا
 
اقتصاد۲۴- سعید آزادی با اشاره به استرس و نگرانی خانواده‌ها درباره شیوع ویروس کرونا اظهار کرد: در این زمینه باید خانواده‌ها اطلاع داشته باشند که قطعاً با رعایت نکات بهداشتی و همچنین کاهش تردد‌ها در سطح جامعه می‌توان بر این بیماری پیروز شد.

وی تصریح کرد: هم اکنون در طی روز تماس‌های مکرری از سوی خانواده‌ها از طریق خط ۱۴۸۰ انجام می‌شود و در واقع خانواده‌ها از طریق این شماره مشاوره‌های لازم را از کارشناسان روانشانسی دریافت می‌کنند.

آزادی افزود: بسیاری از خانواده در تماس از طریق شماره اشاره شده عنوان می‌کنند که دچار استرس و اضطراب در ارتباط با ویروس کرونا شده‌اند و درخواست کمک می‌کنند که در همین زمینه کارشناسان از طریق مشاوره به آن‌ها کمک می‌کنند تا اضطراب آن‌ها کاهش یابد.

روانشناس بالینی ادامه داد: طبق آمار افرادی که دچار اختلالات وسواس فکری هستند بیشترین استرس و اضطراب را نسبت به بیماری کرونا دارند.

بیشتر بخوانید: ناقلان بدون علامت کرونا چه کسانی هستند؟

وی افزود: اضطراب می‌تواند روی سیستم ایمنی تأثیر منفی داشته باشد و بدن را در برابر بیماری‌ها تضعیف کند. گاهی نیز اضطراب باعث رفتار‌های ناکارآمد می‌شود. اقداماتی که فرد مبتلا به اضطراب انجام می‌دهد و چرخه اضطراب خودش و دیگران را بیشتر می‌کند، شامل جستجوی مداوم خبر در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی نامعتبر است، همچنین، عدم اطمینان و بزرگ نماییِ خطرات، از ویژگی‌های افراد مضطرب است. اشخاصی که از قبل دچار اختلال اضطراب منتشر، اختلال اضطراب بیماری و اختلال وسواسی جبری بوده‌اند، در این شرایط اضطراب را تجربه می‌کنند.
منبع: تسنیم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار