تاریخ انتشار: ۰۰:۱۱ - ۰۷ فروردين ۱۳۹۹

میثم بائو ستاره سابق استقلال و پرسپولیس کرونایی شد +عکس

میثم بائو هافبک سابق تیم‌های استقلال و پرسپولیس به ویروس کرونا مبتلا شده است.
میثم بائو
 
اقتصاد۲۴- میثم بائو بازیکن سابق استقلال و پرسپولیس که در رزومه اش حضور در تیم ملی فوتبال ایران نیز دیده می‌شود، چند روزی است به بیماری کرونا مبتلا شده و روز‌های سختی را گذرانده است. این بازیکن شمالی فوتبال ایران اکنون در بیمارستانی در شهر ساری بستری است و به گفته خودش فردا احتمالا به بخش منتقل می‌شود.

وقتی با بائو تماس گرفتیم تا از وضعیت جسمانی اش باخبر شویم، با صدایی که کاملا نسبت به قبل تغییر کرده بود، گفت: ۱۰ روزی است درگیر این بیماری شدم. وخامت حالم زیاد بود و به همین خاطر از ۶ روز پیش در بخش CCU بستری شدم. امروز کمی بهتر هستم و اگر شرایطم همینطور روبه بهبود باشد، فردا به بخش انتقال پیدا می‌کنم.
 
میثم بائو
 
شیوع ویروس کرونا در ایران و کشور‌های دیگر باعث شده تا بسیاری از افراد جامعه درگیر این بیماری شوند و ورزشکاران نیز از این قاعده استثنا نیستند. برای میثم بائو ستاره سابق و ارزنده فوتبال هم آرزوی سلامتی و شفای عاجل داریم.
 
 
میثم بائو ستاره سابق استقلال و پرسپولیس کرونایی شد +عکس
 
منبع: ورزش 3
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار