تاریخ انتشار: ۱۴:۰۰ - ۰۸ فروردين ۱۳۹۹

مرز‌های ایران و عراق تا ۲۷ فروردین مسدود است

لطیفی گفت: مرز‌های کشورمان با کشور عراق تا بیست هفتم فروردین، همچنان از طرف عراق بسته خواهد بود.
مرز‌های ایران و عراق تا ۲۷ فروردین مسدود است
اقتصاد۲۴- سید روح‌اله لطیفی، سخنگوی گمرک ایران درباره مسدود بودن مرز‌های کشور گفت: مرز‌های کشورمان با کشور عراق به جز مرز‌های با اقلیم تا پانزدهم آوریل برابر با بیست هفتم فروردین همچنان از طرف عراق بسته خواهد بود.

او ادامه داد: بر اساس اعلام مقامات مرزی عراق تا تاریخ اعلام شده توقف پذیرش کالا تمدید شده است؛ بنابراین مرز‌های شلمچه، چذابه، مهران و خسروی همچنان بسته خواهد ماند.

لطیفی بیان کرد: مرز‌های با اقلیم مانند پرویزخان، تمرچین و باشماق باز هستند و صادرات کالا و سوخت از این مرز‌ها به منطقه اقلیم و عراق در حال انجام است.
منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار