تاریخ انتشار: ۲۲:۲۳ - ۱۱ فروردين ۱۳۹۹
فرمانده عملیات مقابله با کرونا در تهران:

معدل سنی فوت شدگان در تهران بین ۶۲ تا ۶۵ سال است

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در تهران با اشاره به متوسط سن مبتلایان و فوت شدگان ناشی از کرونا در تهران، آخرین تصمیمات ضدکرونایی در استان تهران را تشریح کرد. زالی درباره رده سنی فوت شدگان ناشی از کرونا در تهران گفت: در تهران معدل سنی فوت شدگان بین ۶۲ تا ۶۵ سال بوده که خوشبختانه نسبت به معدل سنی کشور بالاتر بوده است. البته از نظر ما هر مورد فوتی تلخ است.

روز طبیعت

اقتصاد۲۴- دکتر علیرضا زالی با حضور در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری جلسه‌ای با مدیران عامل بانک ها، گفت: در این جلسه مطرح شد که بانک‌ها در حال تدارک شیوه نامه‌ای هستند که افرادی که مشاغل خرد اقتصادی دارند و در این شرایط کرونایی دچار مشکل شدند در با ارائه تسهیلات کم بهره و مطول کمک کنند.

تمهیداتی برای کاهش مراجعه مردم به بانک‌ها

وی افزود: نکته دیگری که در این جلسه مطرح شد، نحوه حفاظت از پرسنل بانک‌ها و رعایت اصول بهداشتی بود که خوشبختانه بانک‌ها تجارب خوبی را طی روز‌های اخیر در زمینه اقدامات حفاظتی برای پرسنل شان به دست آورده اند. متاسفانه تعدادی از پرسنل بانک‌ها دچار کرونا شده و به عنوان شهدای خدمت جان شان را از دست داده اند. در عین حال در زمینه استمرار و تعمیق بانکداری الکترونیک در راستای کاهش مراجعه مردم به بانک‌ها بحث‌هایی مطرح شد تا بتوان حضور مردم در بانک‌ها را به حداقل رساند؛ چراکه این‌حضور میتواند مردم و هم پرسنل بانک‌ها را در معرض خطر قرار دهد.

مهلت سه ماهه برای پرداخت اقساط بانکی به کجا رسید؟

زالی ادامه داد: در عین حال بحث مهلت سه ماهه برای پرداخت اقساط، موضوعی است که بانک مرکزی آن را دنبال می‌کند و در حال تدارک شیوه نامه‌ای در این زمینه است؛ بنابراین بانک مرکزی در چارچوب ستاد مقابله با کرونا تولیت این موضوع را برعهده گرفته است. نکته بسیار مهم این بود بخشی از بانک‌ها با کمبود وسایل حفاظتی مواجه بودند که از مکانیزم‌های جبرانی وزارت بهداشت برای تامین وسایل حفاظتی و فقدان وحدت رویه در زمینه فعالیت شعب نیز گلایه‌هایی داشتند که قرار شد مجموعه این مشکلات را به ستاد ملی مقابله با کرونا منتقل کنیم و نحوه استمرار فعالیت‌های بانکی در روز‌های آینده تصمیم گیری شود.
بیشتر بخوانید:روز طبیعت در خانه بمانید


وضعیت اتباع خارجی مبتلا به کرونا

زالی در ادامه درباره وضعیت ارائه خدمت به اتباع خارجی و نحوه ارائه خدمت به آنها، گفت: در این زمینه نامه‌ای را برای تعیین تکلیف قطعی افرادی که اتباع سایر کشور‌ها بوده و فاقد بضاعت اقتصادی هستند و به اجبار به دلیل مشکلات ناشی از کووید۱۹ به بیمارستان‌ها مراجعه می‌کنند، نوشتیم. بحث بر سر این بود که تعدادی از این موارد که از نظر مالی مشکل دارند از طریق مددکاری بیمارستان کمک شوند.

وی ادامه داد: در عین حال وظیفه ذاتی کمیساریای عالی پناهندگان در کشور حمایت مالی و معنوی از این افراد است. بر این اساس پیشنهاد دادیم که جلسه‌ای در وزارت بهداشت با کمیساریای عالی پناهندگان برگزار شود و آن‌ها وظیفه خود را در قبال مشکلات مالی پناهندگان انجام دهند. درباره مشارکت اتباع خارجی در طرح غربالگری ملی نیز حدود ۵۰ درصد اتباع خارجی که عمدتا جزو افاغنه هستند، کد ویژه دارند و میتوانند از طریق آن وارد سامانه salamat.gov.ir شده و اطلاعاتشان را ثبت کنند. ۵۰ درصد دیگر نیز که فاقد کد ویژه هستند، قرار شد با استفاده از ظرفیت شهرداری این اتباع را شناسایی و غربالگری کنیم. زیرا در استان‌هایی مانند تهران تعداد اتباع خارجی کم نیستد و میتوانند برای سلامت مردم ما ایجاد مشکل کنند؛ بنابراین قرار شد که دوستان شهرداری در این زمینه اقدام کنند.

وی ادامه داد: بر این اساس منتظر هستیم تا وزارت بهداشت هم درباره هماهنگی با کمیساریای عالی پناهندگان اعلام نظر کند و خودمان‌هم در حال تمهیداتی هستیم تا اتباع خارجی همکاری شود که عمدتا تاکنون این اتفاق افتاده است و مشکل عمده‌ای وجود نداشته است و مشکلات با کمک مددکاری بیمارستان رفع شده است.

متوسط سن مبتلایان و فوت شدگان کرونایی در تهران

زالی درباره رده سنی فوت شدگان ناشی از کرونا در تهران گفت: در تهران معدل سنی فوت شدگان بین ۶۲ تا ۶۵ سال بوده که خوشبختانه نسبت به معدل سنی کشور بالاتر بوده است. البته از نظر ما هر مورد فوتی تلخ است.

وی ادامه داد: معمولا در کشور ما افراد بالای ۶۰ سال یک بیماری زمینه‌ای هم دارند و از این نظر نشان میدهد کسانی که در تهران فوت شده اند یک عامل زمینه‌ای داشتند. بین فوت شدگان و ضعف سیستم ایمنی آن‌ها ارتباط بوده است و عمدتا این افراد یک بیماری زمینه‌ای داشتند. البته برخی هم فاقد بیماری‌های زمینه‌ای بودند. از آنجایی که بیماری کووید۱۹ در ۲۰ درصد موارد افراد مبتلا را با شدت جدی درگیر میکند که عمدتا در سن بالاست. در عین حال متوسط سن ابتلا در تهران ۵۰ سال بوده است که عدد نسبتا پایینی تلقی میشود. البته مواردی هم داشتیم که جوان بودند و یا بیماری زمینه‌ای هم نداشتند، اما فوت شده اند. میزان شدت ابتلا و میزان فوت متاثر از سیستم ایمنی بدن است.

سیزده به در از خانه بیرون بیایید، اقدامات ضدکرونایی در هم خواهد شکست

وی با اشاره به نزدیکی روز طبیعت، ادامه داد: واقعا همه ما نگران روز سیزده به در هستیم که به نظر می‌رسد بر اساس سنن و سوابق گذشته تعداد زیادی از مردم از منزل خارج شوند و میتوانند در سطح شهر بیایند که بسیار خطرناک است و با بده برو اساسی ما یعنی ماندن در خانه متقابل است. تلاش‌های جمعی که طی این مدت انجام شده با بیرون آمدن مردم درهم خواهد شکست. خواهشم از مردم این است که امسال سیزده به در متفاوتی داشته و در کنار خانواده در خانه بمانیم تا بعد از پیروزی بر ویروس کرونا بتوانیم جشن بگیریم.

زالی درباره عملکرد نیروی انتظامی و شهرداری در اجرای محدودیت‌های وضع شده، گفت: همکارانمان در شهرداری و نیروی انتظامی تلاش بسیار زیادی از روز اول انجام داده اند و در کنار ما بودند، اما شاید اجازه اختیارات وسیع‌تر به آن‌ها داده نشده است و با محدودیت‌هایی مواجه بودند.

وی افزود: به نظر میرسد برای آنکه این عزیزان بتوانند با قاطعیت به وظایف ذاتی خود عمل کنند، پشتیبانی بیشتری از سمت دولت می‌طلبد و مصوبات باید با قاطعیت بیشتر باید اعمال شده و اجازه اعمال مصوبات را بیشتر به آن‌ها دهیم به نظر میرسد یا یک خلآ در این زمینه مواجهیم. به طوری که گاهی اوقات مصوبات در طول روز ممکن از لغو شود. گاهی این عزیزان با سردرگمی مواجه میشوند؛ بنابراین باید از یک وحدت رویه بین نیرو‌های ستادی و صف در ابلاغ و اجرای مصوبات وجود داشته باشد.

وی درباره تعطیلی واحد‌های صنفی اجاره‌ای، گفت: در این زمینه مفصلا این موضوع صحبت کردیم. اعلام کردیم که هر اقدامی که می‌تواند موجب امهال اجاره یا تقسیط آن شود، انجام شود. زیرا برخی از اصناف ممکن است چک هایشان با یک ماه تعطیلی در معرض خطر قرار گیرد؛ بنابراین بحث شد که اگر این چک‌ها به بانک‌ها ارجاع میشود، مجازات حقوقی و کیفری برای چک‌های برگشتی اعمال نشود و اگر هم باید طبق قانون چک را برگشت بزنند، مشکلات دیگری برای فرد صاحب ایجاد نشود.

وی تاکید کرد:البته برای اینکه بانک‌های بتوانند اقدامات بیشتری در زمینه بازگشت چک‌ها انجام دهند، نیازمند تغییر قانون هستیم که خواهش میکنم هرچه سریعتر در مجلس قوانین خاص این دوران را تعیین تکلیف کنند.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت سکه و طلا امروز سه‌شنبه ۱۲ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت روز روغن خوراکی + جدول

قیمت انواع خودرو‌های مزدا ۳، بسترن و کاپرا گروه بهمن امروز

قیمت خودرو‌های سایپا امروز سه‌شنبه ۱۲ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت انواع لپ تاپ لنوو + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز سه‌شنبه ۱۲ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

عکس/ حال و هوای کنسرت چند هزار نفری در پارک ملت تهران

قیمت دلار و یورو امروز سه‌شنبه ۱۲ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

عکس/ ژست خاص خدیجه خانم دختر محمدعلی شاه ۱۰۵ سال پیش با تیپ فرنگی و پالتو پوست

برگزاری آیین سنتی معایده در اهواز

عکس/ پست کنایه آمیز محسن تنابنده با یک کپشن مبهم درباره نقی

عکس/ چهره عجیب مادر مظفرالدین شاه ۱۴۴ سال پیش با سبیل پرپشت ودامن چین دار

۶ فرصت و دلیل که نشان می‌دهند توافق ایران و آمریکا امکانپذیر است/ ۳ سناریوی محتمل در چشم انداز مذاکرات دو کشور

ارشک اول کیست؟/بنیانگذار سلسله اشکانیان را بشناسید

فیلم/ آخرین وضعیت بارندگی‌ها در کشور؛ ورود سامانه بارشی جدید

قیمت سکه پارسیان امروز سه‌شنبه ۱۲ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

جزئیات جان باختن کودک ۱۲ ساله در یک کانال آب در دزفول

هیچ سرمایه‌گذاری خارجی برای مدیریت مصرف انرژی نیاز نیست؛ حتی یک دلار/ اصل مشکل ناترازی در ایران، مدیریتی است

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

سال ۱۴۰۳ با خط فقر مطلق ۳۰ درصدی به پایان سلام کرد/ تحریم، تورم، فقر؛ سه‌ضلعیِ فروپاشی معیشت!

فیلم/ میز سحرآمیز و جذاب فیلسوف روسی

عضو کمیسیون بهداشت مجلس: دلالان دارو از لجن کف جوی آب جنس تحویل مردم دادند

طرز تهیه ماکارانی آلفردو؛ ماکارانی متفاوت و وایرال تیک تاک

حالت تهوع از علائم کمبود این ویتامین است

پوسیدگی دندان به‌دلیل کمبود این ویتامین‌ها

مزایا و معایب سرمایه گذاری در سهام چیست؟

خوردن این غذا‌ها هنگام رانندگی ممنوع

ویتامینی که مصرف زیاد آن سبب خونریزی می‌شود

چشم‌انداز صادرات و واردات در سال ۱۴۰۴ / سیاست‌های بانک مرکزی در گذشته نادرست بود

ویتامینی که کمبود آن سبب ریزش مو می‌شود

رفع یبوست با مصرف این میوه خوشمزه

میوه‌ای که مصرف آن سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود

ترافیک نیمه سنگین تا سنگین در ۴ محور گیلان

برگزاری دیدار پرسپولیس - استقلال خوزستان فقط با حضور بانوان

تحریم‌های جدید دولت ترامپ علیه ایران

گروسی خواستار سفر به ایران شد؛ تهران موافقت کرد

عکس بامزه‌ای که از مطب یک دکتر منتشر شد

عکس جدید روژان سریال نون خ در اینستاگرام

عکس لورفته از یک باشگاه مردانه سوژه شد

چطور جوجه هایمان را برای سیزده بدر مزه دار کنیم؟

نحوه اجرای طرح ترافیک تهران امسال تغییر می‌کند؟

۴۳ نماینده مجلس استعفا دادند؟

فیله مرغ کیلویی ۲۹۹ هزار تومان

عکس/طالبی دارستانی خطاب به مامورین پلیس: «حرام‌خور» و «بی‌غیرت»!

فیلم/ بوکسور نیجریه‌ای پس از مبارزه جان خود را از دست داد!

پاکستان قصد دارد سه میلیون افغان را در سال ۲۰۲۵ اخراج کند

دلار بخریم یا بفروشیم؟

پیشکسوت باشگاه استقلال درگذشت

عکس/اسرائیل یک مقام حزب‌الله را ترور کرد

السودانی: اطمینان داریم ایران از مرحله سخت پیش رو به سلامت عبور می‌کند

شرط حماس برای آزادی زندانیان صهیونیست

هشدار روسیه به آمریکا درباره حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران

اینزاگی جانشین طارمی را از تیم زیر ۲۳ سال آورد

ویژگی‌های زنان آگاه و جذاب

عکس/استاد بروسلی؛ ایپ من

عکس/ یک منظره ساحلی از سال‌های ۱۹۰۰

عکس/منارجنبان اصفهان در سال ۱۸۹۷

عضو کمیسیون انرژی مجلس: در خصوص ناترازی انرژی با وزرا تعارف نداریم

عکس/ استوری جدید سپهر حیدری

عکس/ فولاد عکس جادوگر سپاهان را منتشر کرد!

عکس/ اجاره خانه نقی معمولی شبی ۳۹ میلیون ناقابل!

دستگیری کسانی‌که روز اول سال در اماکن تاریخی شعار دادند

عراقچی: با آمریکا وارد مذاکرات مستقیم نمی‌شویم