تاریخ انتشار: ۱۲:۳۷ - ۱۴ فروردين ۱۳۹۹
تعداد نظرات: ۱ نظر

ادعای اسپانسر استقلال که اگر واقعی باشد، مخ‌تان سوت می‌کشد!

باشگاه استقلال برای ادامه فصل دیگر توان دریافت پول از اسپانسرش را ندارد. این به دلیل پیشخور شدن بخش عمده‌ای از پول فصل است.
اسپانسر استقلال
 
اقتصاد۲۴ -باشگاه استقلال فصل گذشته درآمد بسیار خوبی از اسپانسر و همینطور فروش بازیکنان خود به باشگاه‌های خارجی داشت، ولی حتی این درآمد‌ها کافی نبود، چون همین حالا آبی‌ها با بحران بزرگی روبرو شده اند. اسپانسر استقلال بعد از حساب و کتاب پرداختی‌ها به این باشگاه اعلام کرده ۲۵ میلیارد تومان اضافه بر مازاد پول گرفته‌اند و این رقم به حساب قرارداد فصل بعدشان خواهد بود! یعنی آبی‌ها تا پایان فصل نه تنها یک ریال هم از اسپانسر خود دریافت نخواهند کرد بلکه باید بخش عمده‌ای از پول اسپانسرینگ فصل بعد را هم دریافت نکنند.
منبع: خبر آنلاین
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مرتضی
0
0
پنجشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۹۹
چی شد
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار