تاریخ انتشار: ۱۳:۳۵ - ۱۶ فروردين ۱۳۹۹

تصمیم گیری درباره استوکس برعهده گل‌‎محمدی

گل‌محمدی این هفته قرار است به باشگاه برود و در جلسه‌ای با مدیران باشگاه شرکت کند تا علاوه‌بر موضوع استوکس، برنامه‌های خود را برای ادامه فصل و همچنین فصل آینده اعلام کند.
تصمیم گیری درباره استوکس
 
اقتصاد۲۴ - آنطور که از شواهد امر برمی‌آید، آنتونی استوکس قصد ندارد بار دیگر به ایران سفر کرده و پرسپولیس را در ادامه لیگ همراهی کند و البته شنیده می‌شود که سرخ‌ها هم دیگر تمایلی به ادامه این همکاری ندارند.

اما اینکه چرا هنوز باشگاه درخصوص بی‌نظمی‌ها و بدقولی‌های این بازیکن اقدامی نکرده، به این خاطر است که مدیران باشگاه منتظر نظر نهایی یحیی هستند تا درصورت موافقت سرمربی، اقدامات حقوقی درخصوص این بازیکن انجام شود.

بیشتر بخوانید: استوکس: می خواهم برگردم اما نه به پرسپولیس!

شنیده می‌شود گل‌محمدی این هفته قرار است به باشگاه برود و در جلسه‌ای با مدیران باشگاه شرکت کند تا علاوه‌بر موضوع استوکس، برنامه‌های خود را برای ادامه فصل و همچنین فصل آینده اعلام کند.
منبع: خبر ورزشی
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار