تاریخ انتشار: ۰۹:۴۸ - ۱۷ فروردين ۱۳۹۹

انتقاد وزیر ارشاد از «پایتخت ۶»

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با گرامیداشت یاد مرحوم «خشایار الوند» نویسنده پنج فصل قبلی «پایتخت» گفت: امسال در پایتخت، غم فقدانش را بیشتر حس کردیم. گویا او بود که به آن جان می‌داد.
انتقاد وزیر فرهنگ از پایتخت ۶
 
اقتصاد۲۴ -«عباس صالحی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: پارسال در دیدار نوروزی منزل استاد سیروس الوند رفتم، به یاد خشایار الوند که اولین عید بود که نبود.

امسال در پایتخت، غم فقدانش را بیشتر حس کردیم. گویا او بود که به آن جان می داد.

بیشتر بخوانید: سریال پایتخت و این همه بدآموزی؟

طنز ملیح و درک عمیق از فرهنگ و سنت ایرانی را در پنج حلقه پایتخت به یادگار نهاد. یادش گرامی.


انتقاد وزیر فرهنگ از پایتخت ۶
 
 
فصل ششم مجموعه پایتخت درحالی به پایان رسید که هنوز تصویربرداری آن کامل به پایان نرسیده و بناست در عید فطر بخش های پایانی آن به روی آنتن برود.

این درحالی است که انتقادها به محتوای این فصل به دلیل محتوای نامناسب بسیار بالا بود و خانواده های بسیاری نسبت به ناهنجاری هایی که در این سری به تصویر کشیده شد، گله مند بودند.
منبع: فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار