تاریخ انتشار: ۱۳:۰۴ - ۱۷ فروردين ۱۳۹۹
قدرت اله طمیمیان مطرح کرد؛

تغییر وظایف فرهنگی با شیوع کرونا ویروس در اروند

معاون فرهنگی سازمان منطقه آزاد اروند گفت: امسال نوروز با شیوع کرونا ویروس حوزه وظایف فرهنگی و اجتماعی نیز تغییر کرد.
قدرت اله طمیمیان
 
اقتصاد ۲۴ - قدرت اله طمیمیان با حضور در ویژه برنامه «نوروز اروند» سیمای مرکز آبادان؛ ضمن تبریک سال نو و اعیاد شعبانیه، خاطرنشان کرد: هر سال با نزدیک شدن به ایام سال نو معاونت فرهنگی در تدارک یک نوروز پر تحرک و شاد با اجرای برنامه‌های ویژه برای مهمانان و اروندنشینان بود، اما امسال با شیوع کرونا ویروس ورق به گونه‌ای دیگر برگشت و حوزه وظایف فرهنگی و اجتماعی ما نیز تغییر کرد.

طمیمیان در ادامه افزود: امسال نیز از ۳ ماه قبل در تدارک تهیه برنامه‌های نوروزی از طریق یک فراخوان عمومی جهت جمع آوری ایده‌های ناب برای بردن جامعه به سمت شادی و نشاط اجتماعی بودیم که با حمایت از صاحبان ایده در اجرا به آن‌ها کمک کنیم.

وی اظهار داشت: برای نوروز ۱۳۹۹ به طور ویژه بحث جشنواره اقوام را در برنامه داشتیم، اما با توجه به شیوع ویروس کرونا به صورت فراگیر در جهان، کشور و در نهایت منطقه ما، وقت و انرژیمان را به سمت فعالیت‌های مبارزه و پیشگیری از این بیماری نظیر عملیات ضدعفونی معابر شهری و کمک به دانشکده علوم پزشکی در بحث پیشگیری و روند بهبود بیماران، بردیم.

معاون فرهنگی سازمان منطقه آزاد اروند با توجه به اینکه روز‌های سخت کرونایی را می‌گذرانیم، تولیدات فرهنگی و هنری مجازی را بهانه‌ای برای خانه ماندن شهروندان دانست و اظهار داشت: معاونت فرهنگی با ساخت برنامه‌های مشترک با صدا و سیما و بخشی هم در فضای مجازی و میدانی در ایام نوروز تلاش کرد این بحران را به فرصت تبدیل نموده تا بتوانیم با خلاقیت و نوآوری سبک دیگری از تفریح و سرگرمی را همه با هم در خانه تجربه کنیم.

بیشتربخوانید: همه اقدامات منطقه آزاد اروند در مقابله با کرونا؛ از حذف عوارض گمرکی ورود تجهیزات پزشکی تا اجرای برنامه‌های نوروزی به شکل مجازی
طمیمیان تصریح کرد: بخشی از این برنامه‌ها را در امور فرهنگی پیش بردیم و تمام گروه‌ها و هنرمندانی که در بحث آموزش و اطلاع رسانی جهت پیشگیری از این ویروس ایده‌های خلاقانه داشتند را حمایت کردیم.

وی همچنین در خصوص ضدعفونی معابر و محلات منطقه توسط این سازمان توضیح داد: قریب به یک ماه است که سازمان منطقه آزاد اروند هر شب علاوه بر توزیع مواد ضدعفونی برای نیرو‌های مردمی و جهادی، به شکل پیوسته محلات و معابر شهر‌های آبادان و خرمشهر را با کمک نیرو‌های آتش نشانی شهر ک‌های صنعتی و سایت شلمچه، ضدعفونی و گندزدایی می‌کند و این امر تا پایان بحران پیش آمده ادامه خواهد داشت.

معاون فرهنگی سازمان منطقه آزاد اروند افزود: نزدیک به یک میلیارد یک صد میلیون تومان نیز در بحث تجهیز آزمایشگاه ویروس شناسی و سایر بخش‌هایی از دانشکده علوم پزشکی آبادان که نیاز به همکاری داشتند، حمایت شد.

طمیمیان با اشاره به برگزاری جلسات مختلف طی ایام نوروز در محل سازمان منطقه آزاد اروند فی مابین دست اندرکارانی که می‌توانستند صاحب نقش و اثر در بحث مبارزه با کرونا ویروس باشند، اضافه کرد: معاونت سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد اروند در خصوص تولید الکل و مواد ضدعفونی برنامه ریزی بسیار خوبی را با توجه به اینکه در ابتدای شیوع این بیماری در منطقه با مشکل موادضدعفونی و الکل مواجه بودیم، انجام داد و با درایت این معاونت و سرمایه گذاران بخش تولیدی، مشکل موجود حل و کارخانجات ما با فعالیت ۳ شیفت همچنان در حال انجام کار هستند و به یاری خدا هیچ کمبودی از این بابت نداریم.

وی از نقش آحاد مردم در مبارزه با شیوع کرونا تقدیر و تشکر کرد و گفت: همه مردم در حوزه‌های مختلف تلاش کردند بتواند نقشی موثر در ریشه کن کردن و جلوگیری از انتشار این ویروس داشته باشد؛ من وظیفه خود می‌دانم از آحاد مردم تشکر کنم که با ماندن در خانه کمک بزرگی به ستاد مبارزه با این ویروس نمودند.

معاون فرهنگی سازمان منطقه آزاد اروند همچنین از نیرو‌های سپاه، بسیج و جهادی نیز که به صورت شبانه روزی وقت گذاشتند و به هر نوعی که توانستند کمک کردند، بطور ویژه قدردانی نمود و خاطرنشان کرد: اصجاب رسانه و خبرنگاران بومی از جمله کسانی بودند که در این ایام سخت مثل بحران‌های گذشته نظیر سیل پا به پای مسئولین و مردم آمدند و هرآنچه که از دستشان برمی آمد انجام دادند که از این تریبون به آن‌ها خسته نباشید و خدا قوت می‌گویم.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
برچسب منتخب
# مناطق آزاد
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

تجارت رویا در مسیر کنکور/ هزینه مشاوره تحصیلی از ۱۵ تا ۱۲۰ میلیون تومان ناقابل

عکس/ ژست متفاوت هاشمی رفسنجانی در حال پریدن از رودخانه

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۲۰ خرداد ۱۴۰۴/ دو راهی خطرناک در بازار طلا

عکس/ چهره جوان ماهایا پطروسیان و جمعی از بزرگان سینما ۳۰ سال پیش در آمریکا

فرایند احراز هویت رانندگان تاکسی اینترنتی اصلاح می‌شود

خط و نشان محسن رضایی برای اسرائیل

عکس/ حمایت تراکتور از کاپیتان شجاع

عکس/ سوپر استار سینمای ایران مهمان ویژه تمرین تیم ملی

فیلم/ گروسی: ایرانی‌ها به من گفتند اگر به تاسیسات ما حمله شود، بمب اتم خواهیم ساخت

فیلم/ هشدار کمالوندی: همکاری‌ها با آژانش را به‌سطح عادی می‌رسانیم

ترامپ: تصمیم من برای اعزام گارد ملی، لس‌آنجلس را نجات داد

نتانیاهو: با غنی‌سازی بلندمدت اورانیوم در ایران مخالفم

انتشار جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ضد ایرانی تروئیکای اروپایی

فرمانده کل سپاه: اصابت موشک‌های ایرانی با اطلاعات به دست آمده از صهیونیست‌ها دقیق‌تر می‌شود

اندی خواننده لس آنجلسی بازداشت شد

ساعت بازی فردا شب ایران و کره شمالی

فیلم/ واکنش نماینده ایران در آژانس به ادعاهای گروسی

جناب خان هر شب روی صحنه

هشدار مهم شورای عالی امنیت ملی به اسرائیل

فروپاشی افسانه موساد و گسترش اهداف هسته‌ای ایران

وقوع انفجار در فولاد نطنز اصفهان

فراگیری افراطی هوش مصنوعی در دانشگاه‌ها

بقایی: پیشرفت در مذاکرات منوط به درخواست آمریکاست

فیلم/ نماینده مجلس: عفاف و حجاب را نمی‌توان با زور جا انداخت

داوود عرب درگذشت

سوگلی قلعه‌نویی بلای جان تیم ایران

فیلم/ آتش‌سوزی گسترده در اسرائیل

فیلم/ برخورد پرنده با بوئینگ ۷۳۷ در حال فرود در مهرآباد

فیلم/ لحظه نجات جوان تهرانی در آب هاى ساحلى رامسر

جزییات پیش‌فروش ارز اعلام شد

سرمربی جدید مهدی طارمی در اینتر مشخص شد

کنایه یک استقلالی به خریدهای تابستانی پرسپولیس

اتصال ۷۱ درصد ایرانی‌ها به اینترنت با فیلترشکن

فیلم/ حمله معترض آمریکایی به سه مامور پلیس

بزرگ‌ترین حمله پهپادی روسیه به اوکراین

شیرخشک یارانه‌ای سر از قنادی‌ها درآورد

کاظم صدیقی: پسر و عروسم بازداشت شده‌اند

توئیت رئیس جبهه اصلاحات با هشتگ فساد سیستمی

فیلم/ حامی ترامپ با خودروی شخصی به سوی معترضان حمله‌ور شد

گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو درباره مذاکرات هسته‌ای

تعلیق سرمربی، سرپرست و مسئول حراست تیم دوومیدانی

کاظم صدیقی فعلا به نماز جمعه نمی‌رود + عکس

روسیه ۸ نیروگاه اتمی در ایران می‌سازد

سقف اجاره مسکن تهران تعیین شد

تکلیف محمدمهدی زارع مشخص شد

پیش‌بینی بورس فردا سه شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۴

عوارض مصرف بیش از حد ویتامین E

عکس/ جنجال تازه حمید رسایی درباره صلاحیت مدنی‌زاده

آیا خیار برای سلامتی مفید است؟

عکس/ فیگور جالب رونی کلمن ۳۵ سال پیش در کنار دو دوست بدنسازش