تاریخ انتشار: ۲۳:۰۵ - ۲۰ فروردين ۱۳۹۹

مدیرکل سازمان بهداشت جهانی: تهدید به مرگ شده ام

مدیرکل سازمان بهداشت جهانی از تهدید شدن به مرگ و توهین‌های نژاد پرستانه به خود در چند وقت اخیر خبر داد.

سازمان بهداشت جهانی

اقتصاد۲۴ - به نوشته وبگاه شبکه خبری «ان بی سی» «تدراس آدهانوم» دبیرکل اتیوپیایی سازمان جهانی بهداشت در نشست خبری در شهر «ژنو» مقر این سازمان در سوئیس گفت که در دو یا سه ماه اخیر تهدید به مرگ شده و توهین‌های نژادپرستانه دریافت کرده است.

وی در این باره گفت: «بیش از دو یا سه ماهی است که تهدید‌هایی دریافت می‌کنم. توهین‌های نژاد پرستانه به من می‌دهند و مرا سیاه یا کاکا سیاه می‌نامند، اما من به سیاه بودن افتخار می‌کنم. صادقانه بگویم اهمیتی به این حرف‌ها نمی‌دهم... حتی تهدید به مرگ. اصلا اهمیتی به این موارد نمی‌دهم.»
بیشتر بخوانید:عجیب‌ترین واکنش داعش به ویروس کرونا!
دبیر کل سازمان جهانی بهداشت در حالی این سخنان را بیان داشت که ایالات متحده نیز این سازمان را تهدید به قطع بودجه سالیانه کرده است. ترامپ روز سه‌شنبه تهدید کرد بودجه‌ای که دولت آمریکا در اختیار سازمان بهداشت جهانی قرار می‌دهد قطع خواهد کرد.

مقامات سازمان بهداشت جهانی روز چهارشنبه، اتهامات «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا را رد و تهدیدات وی را نابجا توصیف کردند.

این سازمان از زمان شیوع ویروس کرونای جدید به شدت در تلاش برای اطلاع رسانی در سطح جهانی است.

منبع: فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار