تاریخ انتشار: ۱۸:۱۶ - ۲۵ فروردين ۱۳۹۹

هشدار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان درباره موج جدید کرونا

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: نگران اوج گرفتن دوباره ابتلا به بیماری کروناویروس هستیم، در صورت بی توجهی شهروندان به رعایت فاصله فیزیکی و مراقبت های بهداشتی، هفته های آینده با افزایش آمار مبتلایان به کووید ۱۹ مواجه خواهیم بود.

کرونا

اقتصاد۲۴ -  آرش نجیمی با اشاره به اینکه بیش از ۸۰۰ نفر در بیمارستان های استان اصفهان بستری هستند، افزود: نزدیک به ۲۰۰ نفر نیز از این آمار بدحال و در بخش ICU بستری هستند و امیدوار هستیم بهبود پیدا کنند.

وی با اشاره به روند مبتلایان ویروس کرونا در اصفهان گفت: آمارها نشان می دهد که تعداد مبتلایان افزایش پیدا کرده است و نمی توانیم، بگوییم به روند نزولی رسیده ایم، البته شیب افزایش ابتلا کاهش پیدا کرده ولی این که بگوییم به روند نزولی رسیده ایم، هنوز زود است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با تأکید بر این که باید چرخه انتقال را کاملاً حذف کنیم تا از این بیماری رهایی پیدا کنیم، خاطرنشان کرد: این بیماری بسیار مسری است، اگر بیمار و افراد ناقل در جامعه باشند، هر لحظه امکان دارد با موج دوم بیماری کرونا مواجه شویم.
بیشتر بخوانید:راهکاری برای تقویت ریه ها


نجیمی تاکید کرد: اگر موج دوم بیاید، می تواند عوارض بسیار بدی داشته باشد، به دلیل این که بیمارستان ها نزدیک دو ماه است که با بیماری کرونا درگیر هستند و فرسودگی در پرسنل اتفاق افتاده، همه این موارد این هشدار را به ما می دهد که اگر از الان فاصله اجتماعی را رعایت نکنیم، هر لحظه امکان دارد با یک موج سهمگین موارد ابتلا به کرونا مواجه شویم.

وی با تاکید بر رعایت بهداشت عمومی و شستن دست ها، افزود: اگر مردم علائم اولیه ابتلا به کرونا مانند تب، گلو درد، سرفه و تنگی نفس را داشتند از طریق سامانه سلامت به نشانی salamat.gov.ir وضعیت خود را اعلام کنند تا همکاران حوزه بهداشت و دانشگاه در اسرع وقت با آنها تماس بگیرند و راهنمایی کنند یا با سامانه تلفنی ۳۱۱۳ تماس گیرند و مشاوره لازم را دریافت کنند.

 
منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار