تاریخ انتشار: ۲۱:۱۸ - ۲۹ فروردين ۱۳۹۹
فرمانده ستاد مفابله با کرونا در تهران:

بازار تهران و پاساژ‌های مسقف خرید همچنان تعطیل خواهد بود

فرمانده ستاد مفابله با کرونا در کلانشهر تهران گفت:بازگشایی برخی اصناف از فردا شامل بازار تهران و پاساژ‌های مسقف خرید نمی‌شود و این مکان‌ها کما فی السابق تعطیل خواهد بود.

بازار تهران

اقتصاد۲۴- علیرضا زالی، فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران اظهار داشت:در ۲۴ ساعت گذشته ۳۵۵ مورد جدید در بخش عادی بیمارستان‌ها و ۸۵ مورد نیز از بیماران در بخش ویژه بستری شدند؛ ضمن اینکه ۵۵۲ نفر نیز در مجموع از بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه‌های الوم پزشکی ترخیص شدند.

وی ادامه داد:از افرادی که ترخیص شده اند و کمتر از دو هفته از زمان بستری آن‌ها در بیمارستان گذشته است، خواهش می‌کنم مطلفا در محیط‌های اجتماعی حضور پیدا نکنند؛ چراکه کماکان نافل بوده و می‌توانند اطرافیان خود را مبتلا کنند.
بیشتر بخوانید:قیمت سکه و ارز + جدول
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران بیان داشت:از تیم پزشکی درخواست کرده ایم تا به کسانی که ترخیص شده و کارمند هستند یا در محیط‌های اجتماعی کار می‌کنند مدت دو هفته مرخصی داده شود.

زالی با اشاره به راه اندازی برخی صنوف کم خطر از فردا، خاطرنشان کرد: بازار تهران و پاساژ‌های مسقف خرید کما فی السابق تعطیل خواهد بود و شروع به کار سایر اصناف مشمول آن‌ها نخواهد شد.

وی تصریح کرد: وسائل حمل و نقل عمومی بیشترین میزان امکان سرایت را دارد و ما نیز نگران این سرایت از این طریق هستیم.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار