تاریخ انتشار: ۱۱:۰۳ - ۳۱ فروردين ۱۳۹۹

ترامپ: از چین حساب پس می‌کشم!

رئیس‌جمهوری آمریکا برای رفع مسئولیت از خود که به سهل‌انگاری در مهار کرونا متهم است، تلاش می‌کند تا افکار عمومی را به سوی چین و مبداء آغاز شیوع بیماری منحرف کند.
روابط آمریکا و چین
 
اقتصاد۲۴-به نقل از رویترز، دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا با لحنی تهدیدآمیز مدعی شد چنانچه چین آگاهانه مسئول شیوع کرونا باشد؛ با عواقب آن مواجه خواهد شد.

وی با تکرار ادعاهای همیشگی گفت: این بیماری می‌توانست پیش از آنکه در چین مجال شروع پیدا کند؛ متوقف شود؛ اما این اتفاق نیفتاد و اکنون جهان گرفتار شده است.

رئیس‌جمهوری آمریکا در ادامه ادعاهای خود افزود: اگر این یک اشتباه بوده، کاری نمی‌شود کرد. اما چنانچه آگاهانه بوده، مطمئناً عواقبی هم دارد.

به گزارش مهر، ترامپ که این روزها به دلیل عدم واکنش سریع به شیوع کرونا که جان نزدیک به ۴۰ هزار آمریکایی را گرفته، در مقام اتهام است؛ برای رفع مسئولیت از خود، تلاش می‌کند تا افکار عمومی را به سوی چین منحرف کند.

در همین راستا، وی ۲ سناریو را همزمان پیش می‌برد که یکی مبتنی بر درز ویروس از یکی از آزمایشگاه‌های چین است و دیگری بر مبنای عدم شفاف سازی چین درباره نحوه شیوع و تبعات بیماری.

بیشتر بخوانید: ترامپ: در جنگ پیروز می‌شویم

البته چین هم بی‌پاسخ نمانده و می‌گوید شاید ویروس ساخته و پرداخته آزمایشگاه‌های نظامی آمریکا باشد و اینکه پکن در تمامی مراحل مبارزه با کووید ۱۹ شفاف بوده و اطلاعات خود را در اختیار دیگر کشورهای جهان گذاشته است.

جالب آنکه «مارک اسپر» وزیر دفاع آمریکا در اظهاراتی متناقض که البته در دولت ترامپ امری رایج است، آزمایشگاهی بودن ویروس کرونا را رد می‌کند اما همچنان روی اتهام دوم مبنی بر اینکه عملکرد چین در مواجهه با کرونا گمراه‌کننده بوده، مانور می‌دهد.
منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار