تاریخ انتشار: ۲۰:۲۱ - ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹

وزیر بهداشت: تست آنتی بادی را آغاز کرده ایم

سعید نمکی، وزیر بهداشت در جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا گفت: تست آنتی بادی را در شهر‌هایی مانند گیلان و قم، مکان‌هایی که شیوع ویروس کرونا بیشتر است و همچنین پرسنل بیمارستان‌هایی که ارتباط زیادی با بیماران کرونایی دارند، آغاز کرده ایم.

سعید نمکی

اقتصاد۲۴-  سعید نمکی گفت:  امروز یک میلیون کیت تشخیص کرونا (تولید داخل) در اختیار مراکز درمانی قرار می‌گیرد.

سپس علیرضا رئیسی، معاون وزیر بهداشت بیان کرد: از ۲۰ هزار نفر حدود ۱۶ هزار نفر مورد کرونایی خفیف شناسایی شده اند، اما حدود ۳ هزار و ۵۰۰ نفر از مبتلایان به کووید ۱۹ در شرایط حاد قرار دارند.
بیشتر بخوانید:حریرچی: افزایش مبتلایان به کرونا در مازندران نگران کننده‌است
او گفت: از ۸۰ هزار فرد مبتلا حدود ۶۱ هزار نفرمورد بررسی قرار گرفته اند. از این تعداد ۵۶ هزار نفر بهبود پیدا کرده اند و متاسفانه بیش از ۵ هزار نفر از بیماران جان باخته اند.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار