تاریخ انتشار: ۱۵:۲۵ - ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۹

نظر نهایی شورای نگهبان درباره منتخب تفرش

سخنگوی شورای نگهبان گفت: سینا کمالخانی منتخب تفرش در انتخابات مجلس یازدهم، از راهیابی به مجلس بازماند.
نظر نهایی درباره منتخب تفرش
 
اقتصاد۲۴- عباسعلی کدخدایی در پاسخ به سئوالی درباره سرانجام وضعیت منتخب مردم تفرش گفت: آنچه که برای ما روشن شد بعد از بررسی‌های مفصلی که اعضای شورای نگهبان داشتند و استعلام از دستگاه‌های ذیربط صورت گرفت، معلوم شد که آن موسسه‌ای که گواهی تحصیلی را صادر کرده است دارای مجوز رسمی نیست و طبیعتا مدرک صادر شده از سوی آن موسسه هم فاقد اعتبار است.

وی ادامه داد: امروز گزارشی از سوی برخی از اعضای محترم شورای نگهبان مطرح شد و نهایتا رای شورای نگهبان این بود که منتخب تفرش و آشتیان از راه یابی به مجلس یازدهم باز می‌ماند.

سخنگوی شورای نگهبان در همین زمینه با بیان اینکه مراتب به صورت مکتوب به وزارت کشور اعلام خواهد شد، تصریح کرد: دستگاه‌های ذیربط می‌توانند موضوع را از طریق دستگاه قضایی پیگیری کنند که آیا جعلی (در مدرک تحصیلی سینا کمالخانی) صورت گرفته است یا نه، اما آنچه برای ما مسجل شد این بود که مدرک تحصیلی ایشان (منتخب تفرش) فاقد اعتبار رسمی است.

کدخدایی در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر اینکه برخی مدعی هستند که تعداد دیگری از منتخبان مجلس یازدهم دارای مدرک تحصیلی جعلی هستند، پاسخ شما به این ادعا‌ها چیست؟ گفت: طبعتا اگر هر مرجعی که در صلاحیتش باشد می‌توانند طبق اختیاراتش اقدام کند، اما آنچه برای ما گزارش شده بود فقط درباره مدرک تحصلی منتخب تفرش بود که غیر از این، گزارش رسمی و مستندی برای ما ارسال نشده است.

بیشتر بخوانید: انتقادات صریح علی مطهری از شورای نگهبان

وی در پاسخ به سئوال دیگری درباره طرح دو فوریتی مجلس شورای اسلامی در اصلاح قانون انتخابات و نقش این طرح در تضعیف نقش نظارتی شورای نگهبان گفت: بخش عمده‌ای از جلسه امروز شورای نگهبان صرف رسیدگی به همین مصوبه شد، مصوبه از جهات مختلف دارای ابهامات متعدد و ایرادات متعدد شرعی و قانونی اساسی است که ان شاء الله در ظرف زمان قانونی خودمان به مجلس اعلام نظر خواهیم کرد.

سخنگوی شورای نگهبان راجع به سه اساسنامه ورزشی که از سوی دولت به شورای نگهبان ارسال شده است، گفت: یکی از مصوبات در رابطه با کمیته ملی المپیک بود که بررسی‌های شورا انجام شده و ایراداتی داشته که این ایرادات برای هیأت محترم وزیران ارسال خواهد شد، دو اساسنامه‌ی دیگر نیز در دستور بررسی است که ظرف هفته آینده اعلام‌نظر می‌شود.

کدخدایی در پاسخ به این سئوال که پیشتر نظر شخصی خود را راجع به طرح دوفوریتی اخیر که بعد از تعطیلات کرونایی ناگهان مجلس آن را مطرح کرده است، گفت: نمایندگان محترم اختیار دارند و می‌توانند هر مصوبه‌ای را تصویب کنند و شورای نگهبان هم براساس اختیاراتش اعلام‌نظر می‌کند؛ اما آنچه که قبلاً بیان کردم صرفاً بحث مصلحت‌اندیشانه‌ای از وضعیت کشور و مجلس بود. به هر حال این مصوبه بررسی شده که نظر رسمی شورای نگهبان برای مجلس محترم ارسال خواهد شد.

منبع: شورای نگهبان
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

کاهش التهاب بدن با این گیاه دارویی

عکس احساسی از نیکول کیدمن ۳۳ سال پیش در کنار همسرش

هشدار جدی وزارت بهداشت درباره این باور اشتباه

عکس/ آنجلینا جولی ۴ ساعت بعد تولد در آغوش پدرش

۸ ویژگی دوستانی که از خانواده نزدیکترند

عکس/ ملاقات سردار سلیمانی ۳۶ سال پیش با فرمانده ارتش پاکستان

پیشنهاد هسته‌ای ترامپ؛ توقف غنی‌ سازی اورانیوم در برابر کنسرسیوم منطقه‌ای؟/ پاسخ تند تهران: طرح، یک‌طرفه و خیالی است

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۱۳ خرداد ۱۴۰۴/ افزایش چشمگیر قیمت طلا به کمک اونس

پیش بینی قیمت دلار امروز ۱۳ خرداد ۱۴۰۴/ قیمت دلار بازهم سقوط می‌کند؟

عکس/ چهره متفاوت رهبری ۴۴ سال پیش در کنار مجید حداد عادل

عکس/ سردار آزمون در کنار پدرش

سگ‌گردانی در ارومیه ممنوع شد

نتیجه نوبت اول کنکور اعلام شد

فیلم/ ادعای جنجالی: تغییر ساعت رسمی تاثیری بر مصرف انرژی ندارد

زمان آغاز فصل جدید لیگ برتر

صدور مجوز غنی‌سازی اورانیوم به ایران

فیلم/ جواد لاریجانی: مکانیزم ماشه لولوییست که نباید از آن بترسیم

ابوالفضل پورعرب عزادار شد + عکس

استقبال شورای همکاری خلیج‌فارس از مذاکرات آمریکا و ایران

فیلم/ سلام فارسی سیدورف در آغاز مراسم معارفه

اینترنت در کشورهای همسایه ۳۳ برابر سریع‌تر از ایران

فیلم/ دکتر صالحی: ایران به‌دنبال استفاده از سلاح هسته‌ای نیست

چالش جدید رامین رضاییان آغاز شد + عکس

تحلیل فلاحت پیشه از روند مذاکرات ایران و آمریکا

زن و بچه سعید روستایی مجوز نمایش گرفت

آتش‌سوزی گسترده در پارک ملی گلستان

موزه‌ها ۱۴ خرداد تعطیل شدند

فیلم/ سلاح ورزی: هفتصد میلیارد دلار برای دور زدن تحریم‌ها هزینه کردیم

فیلم/ واکنش قلعه‌نویی به دعوت‌نشدن ترابی به تیم ملی

عکس/ مربیگری الناز رکابی در کانادا

نظری جویباری: وعده‌ای جذاب برای استقلالی‌ها دارم

پیشنهاد اردوغان: برگزاری نشست پوتین، زلنسکی و ترامپ در ترکیه

قدیری ابیانه: رهبری به بی‌نتیجه بودن مذاکرات با آمریکا واقفند

عکس/ شماره ۱۰ رامین رضاییان به سیدورف رسید

آغاز مرحله جدید فروش محصولات سایپا

عکس/ سیدورف استقلالی شد

قلعه‌نویی: از بازی با تیم‌های بزرگ نمی‌ترسیم

عکس/ همسر سیدورف در تهران

فیلم/ زیباکلام: مردم ایران بخاطر کینه‌ای که از نظام دارند از فلسطینی‌ها بیزارند

فیلم/ حمله تند مسعود فراستی به جعفر پناهی

تاج دختر شایسته جهان بر سر نماینده تایلند نشست

افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان

واکنش وزارت صمت به توقف عرضه خودرو در ایران‌خودرو

فیلم/ لحظه ورود سیدورف به مراسم معارفه

عکس/ آنجلینا جولیِ ۱۹ ساله در کنار پدر و برادرش ۳۲ سال پیش

فیلم/ لحظاتی از تمرین امروز تیم ملی فوتبال

تغییرات مدیریتی در فدراسیون فوتبال

فیلم/ هم‌خوانی بازیگران تاسیان در کنسرت علیرضا قربانی

منطقه آزاد ارس ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های مهمی در حوزه انرژی دارد

شرکت توزیع برق تهران: قطعی برق هنگام برگزاری اجلاس اکو با اطلاع قبلی بوده