فصل نشاء‌ «برنج»

برنج‌کاران مازندرانی سالانه طی انجام سه مرحله مزارع جلگه‌ایی خود را زیر کشت برنج می‌برند، مرحله اول که از اواخر اسفند شروع می‌شود، آماده سازی مزارع و خزانه گیری برنج است، و بعد از آن نوبت به مرحله دوم یعنی کاشت بذر یا همان «نشاء» در کل زمین است و مرحله سوم برداشت محصول در ماه شهریور صورت می‌گیرد. نزدیک به یک دهه است که شاهد مکانیزه شدن صنعت کشاورزی‌ و به دنبال آن کاهش‌ زمان و هزینه‌های اجرایی کاشت و برداشت برنج در مازندران هستیم، اما هنوز عده‌ی زیادی از برنج کاران مازنی‌ هیچ اعتقادی به مکانیزه شدن کشاورزی پیدا نکرده‌اند و به شکل کاملاً سنتی و با همان اسلوب قدیمی و همیشگی توسط نیروی انسانی و با متحمل شدن هزینه‌ایی چند برابر بیشتر، نشاء برنج را انجام می‌دهند.
کد خبر: ۶۵۶۷۱
پنجشنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۹

نشا برنج

نشاء‌ برنج

نشاء‌ برنج

نشاء‌ برنج

نشاء‌ برنج

نشاء‌ برنج

نشاء‌ برنج

نشاء‌ برنج

نشاء‌ برنج

نشاء‌ برنج

نشاء‌ برنج

نشاء‌ برنج

نشاء‌ برنج

 

منبع: ایسنا
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
0
0
جمعه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
پر زحمت ترین کشاورزی همین شالی هست واقعن خسته نباشین خدا قوت
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.