تاریخ انتشار: ۱۴:۴۳ - ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹

روند صعودی کرونا در تهران/ درخواست اجرای ساعت کاری شناور در پایتخت

معاون برنامه ریزی ستاد فرماندهی عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران نسبت به روند افزایشی کرونا در برخی شهر‌ها و از جمله پایتخت هشدار داد و شناور شدن ساعت کاری ادارات را خواستار شد.
روند صعودی کرونا در تهران/ درخواست اجرای ساعت کاری شناور در پایتخت
اقتصاد۲۴ -علی ماهر گفت: بسیاری مردم علی رغم هشدار‌ها این بیماری را نادیده گرفته اند و آمار در بسیاری شهر‌ها در حال بازگشت به نقطه اوج است.
بیشتر بخوانید:تمام مدارس از ۲۷ اردیبهشت باز هستند، ولی حضور و غیاب انجام نمی‌شود
وی نسبت به اوج گیری آمار فوتی‌ها طی هفته‌های آتی هشدار داد و افزود: اگر با رعایت ۸۶ پروتکل ابلاغی کار می‌کردیم، طبیعتا میزان ابتلا نباید افزوده می‌شد، ولی احتمالا پروتکل‌ها غیر قابل اجراست. این پروتکل‌ها در محدوده‌های شهری نظیر مترو جواب نمی‌دهد و مردم باز هم در فضای بسیار نزدیک به یکدیگر تردد می‌کنند.

ماهر با اعلام اینکه به نظر می‌رسد که باید به سمت شرایط قرنطینه‌ای شدیدتر پیش رویم، تاکید کرد: وضعیت فعلی به هیچ وجه مطلوب نیست. کاهش هزار نفر بستری به کمتر از ۳۰۰ مورد در روز، ناشی از قرنطینه، سخت گیری‌ها و رعایت مردم بود که تا ۲۳ فروردین ادامه داشت. با ابلاغ پروتکل‌ها و باز شدن اصناف، مردم پروتکل‌ها را به دست فراموشی سپردند. شاید هم برای بازگشت مردم به جامعه اندکی زود بود.

وی بازگشایی‌ها را ناشی از درخواست طیفی از مردم و کسبه آسیب دیده عنوان کرد و گفت: ستاد کرونای تهران پیشنهاد کرد ساعت اداری شناور شود و این پیشنهاد را به شورای شهر انتقال داده‌ایم که قطعا کمک کننده است و امیدواریم تصویب شود.

وی که در یک برنامه رادیویی صحبت می‌کرد، تاکید کرد: مردم نباید قضیه را تمام شده بدانند و باید تا جایی که می‌توانند رعایت کنند. اگر همه از ماسک استفاده و فاصله مناسب را رعایت کنند، مطمئن باشید اتفاقی برای هیچکس نمی‌افتد.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار