تاریخ انتشار: ۰۶:۳۸ - ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
یک کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با اقتصاد ۲۴:

حسادت‌ها باعث شده رشد بورس را حباب بدانند/ اصلاحی که باید در بازار سرمایه صورت گیرد

این کارشناس بازار سرمایه گفت: در معاملات بازار سرمایه قیمت هر سهم افزایش پیدا می‌کند نه حجم سهام و این اتفاقی است که سریعتر باید حل شود. دولت باید به کمک بازار سرمایه بشتابد تا سرمایه در این بازار افزایش باید.
بازار بورس 
 
سحر گلی زاده، اقتصاد۲۴- بازار سهام این روزها یکه تاز بازارهای اقتصادی ایران است، به طوری که بازار طلا را هم بهم ریخته و بسیاری را به طلافروشی‌ها کشانده تا سکه و طلای خود را بفروشند و وارد بورس کنند. 
 
اما این وضعیت تا کجا ادامه خواهد داشت و تا کی قرار است بازار بورس همچنان سودده باشد و نقدینگی را به خود جذب کند؟

در همین رابطه بهنام مرادی، کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با خبرنگار اقتصاد ۲۴ گفت: ظرفیت‌هایی که در بازار سرمایه وجود دارد ظرفیت‌های بسیاری خوبی است و نباید فعالان و کارشناسان اقتصادی از این روند مثبت تعجب کنند. ظرفیت‌هایی بر اساس تورم حاکم بر جامعه و سرمایه گذاری در کشور وجود دارد که امکان این رشد را فراهم کرده است.

وی افزود: عبور شاخص بورس از مرز یک میلیون معجزه نبوده و از قبل این رشد قابل پیش بینی بود. بازار سرمایه با توجه به ارزش واقعی آن هنوز راه بسیاری برای صعود دارد و با جذابیت‌های بازار سرمایه این رشد ادامه خواهد داشت.

مرادی اظهار کرد: اگر بازار سرمایه را سنگ بنای اقتصادی کشور دانست می‌توان پیش بینی کرد که این بازار طی سال‌های بعد به روند روبه رشد خود ادامه می‌دهد، اما در رشد شاخص بورس باید یکسری تصمیمات فوری اتخاذ شود. به طور مثال در معاملات بازار سرمایه قیمت هر سهم افزایش پیدا می‌کند نه حجم سهام و این اتفاقی است که سریعتر باید حل شود. دولت باید به کمک بازار سرمایه بشتابد تا سرمایه در این بازار افزایش باید.

بیشتر بخوانید: آیا بازار بورس حباب دارد؟
این کارشناس بازار سرمایه مطرح کرد: سازمان بورس نقش به سزایی در اجبار کردن شرکت‌ها برای عرضه سهام در بازار سرمایه دارد و تا امروزه سازمان بورس عملکرد خوبی داشته است همچنین صندوق‌های سرمایه گذاری باید بیشتر به سمت شفاف سازی و رفع ابهامات شوند تا مردم تازه وارد شده به این بازار بتوانند از طریق آن‌ها سرمایه گذاری کنند.

وی خاطرنشان کرد: بسیاری از مردم برای سرمایه گذاری در این بازار حتی از کمترین آگاهی از مفاهیم بورسی هم برخوردار نیستند و باید در وهله‌ی اول از طریق صندوق‌ها و سبدگردان‌ها سرمایه گذاری را آغاز کنند و بعد از مدتی پس از آموزش کامل این بازار، به صورت تکی سرمایه گذاری کنند.

وی افزود: زمانی که صحبت از حباب بورس می‌شود باید نرخ تورم در جامعه را هم در نظر گرفت. امروزه جهش بزرگی در همه‌ بازار‌ها رخ می‌دهد و طبیعی است که بر اساس نرخ تورم، نرخ سرمایه گذاری و ارزش آن هم تغییر می‌کند.

بیشتر بخوانید: ۹ توصیه مهم به نوسهامداران بورس
بهنام مرادی درباره حباب در بازار بورس اظهار کرد: به هیچ عنوان بورس با حباب روبرو نیست و این به این معنی نیست که قیمت همه سهام‌ها در بازار بورس در جای خود قرار دارد؛ برخی از این سهام‌ها قیمت‌های چند برابری دارند که نشان دهنده این است که اصلا ارزش گذاری درستی صورت نگرفته است. همچنین ارزش هر سهم به اوضاع کشور در آن زمان بستگی دارد به طور مثال امروزه که کشور با تورم دست و پنجه نرم می‌کند نباید انتظار داشت که قیمت سهام کمترین میزان خودش را داشته باشد.

این کارشناس بازار سرمایه مطرح کرد: بازار سرمایه در چندسال گذشته محروم واقع شده بود و امروزه با توجه به حمایت دولت از این بازار و هجوم مردم به سوی این بازار، باعث شده عده‌ای نسبت به رشد و حمایت‌ها از این بازار حسادت کرده و رشد بازار سرمایه را حباب تلقی کنند.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
امیر
0
0
جمعه ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
واقعا این خانوم کارشناس بوروسه؟!!حسادت ها؟!!واقعا برا ایران متاسفم برای کارشناس بورسش..این سفته بازی و حباب میترکه آخرش.وقتی که دولت دارایی هاش رو حراج کرد و مردم منفعت طلبم پولاشون رو آوردن اونوقته این بازار به قول دکتر راغفر قماربازی بدون تحلیل میترکه..
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

وضعیت هواشناسی امروز

صفحه اول روزنامه‌های ورزشی امروز

صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی امروز

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

عکس/ گریم متفاوت یوسف صیادی در سریال سلمان فارسی

عکس/ بنی‌صدر، چمران و فرماندهان ارتش ۴۵ سال پیش در اتاق جنگ

عکس دیده نشده از محمود کریمی ۱۴ سال پیش در کنار مادرش

عکس/ چهره دیده نشده از قالیباف و محسن رضایی ۴۳ سال پیش با لباس سپاه در دوران جنگ

بیمه سهام چیست؟/ طرحی برای بازگرداندن اعتماد به بازار سرمایه

عکس/ سردار سلیمانی در حال بازی کودکانه با نوه هایش

مردم در تله استثمار خودروسازان؛ آیا شرکت در قرعه‌کشی خودرو به نفع ماست؟/ شعارهای ملی زیر سایه رانت و انحصار

ظاهر خاص مسعود پزشکیان ۵۴ سال پیش در کنار دوستان اش قبل انقلاب

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۲۳ تیر ۱۴۰۴/ قیمت طلا و سکه دستخوش نوسان افزایشی شد

پیش بینی قیمت دلار امروز ۲۳ تیر ۱۴۰۴/ موج هیجان در بازار دلار

عکس/ ژست عجیب فرشته حسینی روی فرش قرمز با چتر و لباس خاص

فیلم/ اولین واکنش ایران به احتمال فعال شدن مکانیسم ماشه

عکس دیده نشده از امام خمینی در کنار عروسش ۴۴ سال پیش

نقشه شوم مرد افغانستانی برای دختر ۱۳ساله

ظریف: کاترین شکدم چطور وارد ایران شد؟

شروط گستاخانه نتانیاهو برای ایران

عکس/ کنایه رضا رشیدپور به صداوسیما درباره جواد لاریجانی

فیلم/ بیانیه میرحسین موسوی زیباکلام را عصبانی کرد

ارزش معاملات بازار مشتقه و مالی بورس کالا به ۴.۵ همت رسید

عکسی از قطعات یک پهپاد در پرند

عکس/ خبرنگار ایتالیایی گزینه خط هافبک پرسپولیس را لو داد

فیلم/ بارش شدید و غیرمنتظره تگرگ در هرمزگان

سقف مجاز تراکنش اعلام شد

عکس/ تغییر چهره عجیب بهنوش طباطبایی و نفس بازغی بعد از ۱۱ سال

فیلم/ سقوط یک هواپیما در شهر لندن

اینفوگرافی/ نتایج پیمایش دانشگاه امام صادق درباره جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

پشت پرده سفر مهم جولانی به باکو

عکس/ تنگه شیرز دره‌ای شگفت انگیز در دل کوهدشت لرستان

فیلم/ ادعای تازه معاون سیما درباره رضا رشیدپور

حمایت قوی نهاد‌ها و بورس آماده جهش

عکس/ سانسور عجیب و غریب برنامه پاورقی در تلویزیون!

عراقچی به چین سفر می‌کند

اطلاعیه قوه قضاییه از دادگاه امروز کواکبیان

لیست کامل نرخ بلیت اتوبوس اربعین اعلام شد+ عکس

تیم ملی کشتی آزاد جوانان ایران قهرمان آسیا شد

هوای تهران آخر هفته گرم می‌شود

عکس/ لبخند جالب بیژن بنفشه‌خواه در کنار حیوان خانگی عظیم الجثه اش

فیلم/ اردوغان تبریز و اصفهان را از مراکز تمدن ترک‌ها برشمرد

عکس/ طبیعت سرسبز و رویایی مخمل‌کوه منطقه سرمرخ لرستان

عکس/ پوشش جالب سرلشکر فیروزآبادی ۴۲ سال پیش در حال طبیعت‌گردی با دوستان

فیلم/ مشاهده یک پلنگ جدید در دماوند

عکس/ ژست بامزه ناصرالدین شاه ۱۲۵ سال پیش در حال خوردن آبگوشت

عکس/ طبیعت زیبای منطقه کوهستانی زنوون زمردی درخشان در دل کوه های آذربایجان

درخواست آلمان برای فعال شدن مکانیسم ماشه علیه ایران

عکس/ حضور عجیب مردم در مراسم تشییع جنازه ناصرالدین شاه ۱۲۹ سال پیش در تهران