تاریخ انتشار: ۱۲:۵۲ - ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹

هشدار پلیس فتا به تازه وارد‌های بورس

رئیس مرکز پیشگیری پلیس فتا در خصوص فعالیت غیرقانونی کانال‌ها و صفحاتی در فضای مجازی تحت عنوان سرمایه‌گذاری در بورس هشدار داد.
 تازه وارد‌های بورس
 
اقتصاد۲۴ - سرهنگ رجبی با بیان اینکه مدتی است حجم معاملات بورس افزایش پیدا کرده است رغبت زیادی در مردم به وجود آمده تا در بورس سرمایه گذاری کنند، گفت: معمولا وقتی فضا در یک حوزه جذاب می‌شود کلاهبرداران هم هم فعال شده و سعی می‌کنند از فضای به وجود آمده برای رسدین به برنامه‌هایشان استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه یکی از چیز‌هایی که رصد شده کانال‌ها و صفحاتی است که تحت عنوان سرمایه‌گذاری در بورس فعالیت می‌کنند، افزود: این صفحات و کانال‌ها سعی می‌کنند اعتماد مردم را جلب و سرمایه‌های مردم را بگیرند و با هدایت این سرمایه‌ها یا هدایت مردم به سمت خرید یک سری از سهام‌های خاص در پشت پرده کار‌هایی را انجام دهند که روی بازار بورس تاثیر بگذارد یا اینکه اطلاعات را سرقت و کلاهبرداری کنند.

رئیس مرکز پیشگیری پلیس فتا در ادامه سخنان خود در یک برنامه تلویزیونی تاکید کرد: مردم باید بدانند که حضور در بورس قواعد خودش را دارد و باید از طریق شرکت‌های سرمایه گذاری معتبر این کار انجام شود. مردم باید توصیه‌های اقتصادی متخصصان را گوش دهند و براساس این توصیه‌ها وارد فضای بورس شوند و در حوزه فضای مجازی هم دقت داشته باشند که خیلی از این صفحات و کانال‌ها قابل اعتماد نیستند و نمی‌توان به صرف اینکه صفحه‌ای محتوایی در خصوص بورس منتشر می‌کند به آن‌ها اعتماد کرد و حتما باید مشاوران و متخصصان مشورت کنند.

بیشتر بخوانید: حباب بورس چقدر جدی است؟

سرهنگ رجبی در پایان تاکید کرد: الان هیچ فعالیت رسمی و دارای مجوزی روی تلگرام نداریم و صفحات اینستاگرامی هم همینطور است، به طوریکه هیچ صفحه رسمی که دارای مجوز از یک نهاد قانونی باشد در اینستاگرام وجود ندارد.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار