تاریخ انتشار: ۱۴:۲۶ - ۰۲ خرداد ۱۳۹۹
رییس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه؛

مصوبه توسعه محدوده منطقه آزاد انزلی انگیزه و زمینه سرمایه‌گذاری در گیلان را افزایش می‎دهد

لایحه الحاق دو هزار هکتار اراضی صنعتی و فرودگاهی گیلان به محدوده منطقه آزاد انزلی توسط مجلس شورای اسلامی تصویب شد و محدوده منطقه آزاد انزلی به بیش از ۱۰هزار هکتار رسید.

مصوبه توسعه محدوده منطقه آزاد انزلی انگیزه و زمینه سرمایه‌گذاری در گیلان را افزایش می‎دهد

هادی تیزهوش تابان، رییس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه گفت: خبر لایحه الحاق دوهزار هکتار از اراضی صنعتی و فرودگاهی استان گیلان به محدوده منطقه آزاد انزلی و تصویب آن توسط نمایندگان مردم در خانه ملت یک خبر بسیار مسرت‌بخش در اواخر ماموریت ۴ ساله مجلس دهم برای توسعه گیلان بود که امیدواریم شورای محترم نگهبان با دقت نظری که دارند نسبت به لایحه دولت توجه و آن را مورد تصویب قرار دهند.

وی افزود: با اضافه شدن شهرک‌های صنعتی و همچنین اراضی با مالکیت دولتی به محدوده فوق زمینه جذب و توسعه سرمایه‌گذاران تولیدی داخلی و خارجی فراهم خواهد شد و در سالی که به نام جهش تولید از سوی رهبر معظم انقلاب نامگذاری شده است بستر جهش سرمایه‌گذاری نیز فراهم خواهد شد.

تیزهوش تابان اظهار کرد: دستیابی به اقتصاد بدون نفت و توجه به تولید محصولات صادرات محور با نگاه به فرصت‌های موجود در کشور و استفاده از پتانسیل‌های داخلی گیلان و فراهم کردن فرصت‌های شغلی پایدار از مزیت‌های این مصوبه ارزشمند نمایندگان مجلس است.

رییس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه اظهار کرد: بازار مصرف کشور‌های CIS یک فرصت طلایی برای تولید داخل است، در سال جاری می‌باید از همه فرصت‌ها برای تحقق جهش تولید استفاده کنیم و این دیدگاه ما را، به جهش اقتصادی متصل خواهد کرد وجود حمل و نقل ترکیبی از جمله فرودگاه بین‌المللی رشت، نزدیکی به پایتخت، بنادر و کشتیرانی منطقه آزاد، حمل و نقل و ترانزیت به واسطه داشتن مرز زمینی با آذربایجان نزدیکی به مراکز صنعتی و پرجمعیت تداعی گر چشم انداز روشن است.

وی ادامه داد: این مصوبه انگیزه و زمینه سرمایه‌گذاری را در گیلان با افزایش روبه‌رو خواهد کرد و با ایجاد این مزیت محدوده‌های برخوردار از مزایای مناطق آزاد می‌توانند فرصت‌های اقتصادی، تولیدی و اشتغال‌زایی مناسبی را خلق کنند.

تیزهوش تابان گفت: اتاق بازرگانی گیلان و اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه با داشتن کارشناسان و صاحب‌نظران برجسته اقتصادی و بازرگانی عمیقا به دنبال خلق فرصت‌های طلایی برای رشد و بالندگی اقتصاد گیلان هستند چرا که گیلان همیشه یکی از دروازه‌های مهم روابط با دنیای خارج بوده است و خوشبختانه هم‌اکنون حاکمیت به دنبال سرمایه‌گذاری ارزشمندی بر روی مزیت‌های اقتصادی و بازرگانی گیلان است و آینده گیلان آینده‌ای بسیار درخشان نه تنها برای گیلان بلکه برای ایران خواهد بود.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
برچسب منتخب
# مناطق آزاد
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/ چهره زیبای زهره فکورصبور ۲۴ سال پیش در اولین فیلم سینمایی‌اش

هشدار به مصرف‌کنندگان سنگ مرداب

اینفوگرافی/ موضع کشورهای اروپایی در جنگ ایران و اسرائیل

فیلم/ پرتخلف‌ترین عادت رانندگی مشخص شد

عکس/ شکل و شمایل حرمله سریال مختار پس از ۱۹ سال در ۵۴ سالگی

عکس/ دیدار وزیر کشور عراق با پزشکیان

فیلم/ حرکت زشت خاطره حاتمی در شام ایرانی

عکس/ خداحافظی احساسی مدافع استقلالی

عکس/ حضور سردار قاآنی و سیدمسعود خامنه‌ای در یک مراسم

عکس دیده نشده از رهبری، ابراهیم رئیسی و سیدمحمد خامنه‌ای در یک مراسم عزاداری

فیلم/ نبرد بی‌امان شیر با کفتار‌ها در جنگل

عکس/ ظاهر ژولیده آقا سید عباس درویش دوره قاجار ۱۳۰ سال پیش با لباس پلنگی

مهران مدیری به تلویزیون بازمی گردد

آغاز مذاکره پرسپولیس برای دانیال و ترابی

عکس/ پوشش اعیانی کودکان اشراف‌زاده قاجاری ۱۲۰ سال پیش کنار سگ‌هایشان

آمار ازدواج‌ها در زمان جنگ اسرائیل با ایران

افزایش قیمت طلا با همدستی دلار

عکس/ ژست صمیمی سردار اشتری در آغوش سردار رادان با لباس نظامی

جنگ و مساله اپوزیسیون شریف ایران

جوان‌ترین و مسن‌ترین داوطلبان نوبت دوم کنکور

فیلم/ پارکینگ متفاوت ارژنگ امیرفضلی سوژه کاربران شد

یعقوب صباحی درگذشت

هشدار درباره طلا‌های تقلبی در بازار آنلاین

فیلم/ رونمایی کمند امیرسلیمانی از منزل لاکچری‌اش

عکس/ اولین تمرین استقلال در ترکیه

استقلال با ۱۳ بازیکن بزرگسال در اردوی ترکیه + عکس

آمار تکان‌دهنده از مرگ و میر بر اثر مصرف الکل

فیلم/ دیدار پزشکیان با برخی از خانواده‌های آسیب‌دیده از جنگ ۱۲ روزه

عکس/ پارک نیاوران تهران ۵۶ سال پیش

شوک گرانی ۵۲ درصدی نان به سفره‌های کارگران

عکس/ گفتگوی حسن روحانی با زینب و نرجس سلیمانی در یک مراسم

عکس/ شوآف جدید محمدرضا گلزار با لامبورگینی آونتادور

۲ بازیکن خارجی جدید در راه پرسپولیس

عکس/ روستایی در قلب کوهستان ارتفاعات تنکابن

عکس/ شمسایی به فغانی اتهام خون فروشی زد

اینفوگرافی/ زمان‌هایی که ملک در ایران دو برابر می‌شود

فیلم/ آتش‌سوزی مهیب در شهرک خاتم کرج

تهران و کرج در سیاهچاله بحران آب

عکس/ شباهت شوکه کننده بابک جهان‌بخش و پسرش

سد شمیل و نیان هرمزگان کاملا خشک شد

عکس/ چهره جوان سرلشکر بابایی و رزمندگان ۴۴ سال پیش در خط مقدم جبهه

تکذیب شایعات درباره انفجار در فرودگاه مشهد

عکس/ معماری خاص و دیده نشده کاخ چهلستون اشرف در بهشهر

فیلم/ انتشار اسامی ثروتمندترین بازیگران ایرانی

فیلم/ اظهارات آذری جهرمی درباره لورفتن موقعیت سرداران نظامی

واکنش وزارت ارتباطات درباره اختلال جی‌پی‌اس‌ها

فیلم/ اظهارات رئیس بنیاد شهید درباره مفقودی‌های زندان اوین

آخرین آمار شهدا و مجروحان حمله اسرائیل به ایران

فیلم/ دیدار سرلشکر موسوی با نیروی هوافضای سپاه

عکس/ مریم فرمانفرماییان از نوادگان قاجار ۱۱۰ سال پیش در حال سورتمه سواری در اروپا