تاریخ انتشار: ۱۰:۲۲ - ۰۸ خرداد ۱۳۹۹

کرونا زیرخم لیگ برتر را گرفت

شروع مجدد رقابت‌های لیگ نوزدهم تحت تاثیر مثبت اعلام شدن تست کرونای تعدادی از بازیکنان قرار گرفته است.
لیگ برتر
 
اقتصاد۲۴ -آغاز دوباره رقابت های لیگ برتر،اصلی ترین دغدغه این روزهای مسئولان فوتبال کشور است. لیگی که در اسفندماه و در پی شیوع ویروس کرونا در سطح کشور به حالت تعطیل در آمد و حالا قرار است که دوباره از سر گرفته شود البته با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی. پروتکل هایی از قبیل عدم حضور تماشاگران در ورزشگاه ها و حضور محدود اهالی رسانه، فاصله گذاری روی نیمکت ذخیره ها و رختکن و همچنین کمترین تماس بدنی ممکن در زمین مسابقه.

سازمان لیگ هم با اعلام زمان بندی شروع مجدد مسابقات،از باشگاه ها خواست تا ضمن چک کردن سلامتی بازیکنان خود با گرفتن تست کرونا،تمرینات را از اوایل خرداد کم کم استارت بزنند تا پس از گذشت حدود یک ماه، در تاریخ 29 خرداد و با برگزاری دیدار عقب افتاده تیم های فولاد خوزستان و استقلال تهران استارت مجدد لیگ خورده شود.

اتفاقی که عده ای را خوشحال و عده ای را ناراحت کرد. پرسپولیسی ها بی تردید از اعلام تاریخ شروع مجدد لیگ خوشحال بودند چون آن ها از ابتدا هم می خواستند بازی ها ادامه پیدا کند و حتی سرمربی و سرپرست این تیم هم بارها در مصاحبه های خود بر این مسئله صحه گذاشته بودند. اما اکثر تیم های لیگ برتری در این خصوص رضایت نداشتند و آغاز دوباره بازی ها را خطرناک عنوان می کردند.

در همین خصوص فرهاد مجیدی سرمربی تیم استقلال روز سه شنبه با انتشار نامه ای خطاب به احمد سعادتمند،مدیرعامل باشگاه استقلال و سعید رمضانی معاون ورزشی این باشگاه، نسبت به شرایط کرونایی در فوتبال ایران ابراز نگرانی کرد. در این نامه مجیدی با اشاره به مثبت اعلام شدن تست کرونا چند بازیکن و اعضای برخی تیم‌های مختلف لیگ برتر، از سعادتمند و رمضانی خواسته که این موضوع را پیگیری کنند که آیا ارگان یا نهادی می‌تواند تضمین دهد که در صورت ادامه تمرینات و آغاز مسابقات، سلامتی بازیکنان بیش از این به خطر نمی‌افتد یا نه و اگر چنین ارگان یا نهادی وجود دارد، بهتر است معرفی شده تا تضامین لازم از آنجا گرفته شود. مجیدی در این نامه اعلام نموده در صورتی که تضمینی در این زمینه وجود نداشته باشد تصمیمات مقتضی در این خصوص اتخاذ خواهد شد.

در تاریخ 29 خرداد و با برگزاری دیدار عقب افتاده تیم های فولاد خوزستان و استقلال تهران استارت مجدد لیگ خورده می‌شود.

همچنین فرهاد حمیداوی،مالک باشگاه شهرخودرو مشهد هم که 2 نفر مشکوک به کرونا در تیم خود دارد، در مورد از سرگیری مسابقات گفت: من فکر می‌کنم نشاط جامعه ما نیز هیچ نیازی به برگزاری این رقابت‌ها با این شرایط نداشته باشد. شما می‌دانید از عوامل نیروی انتظامی گرفته تا اصحاب رسانه و سایر عوامل، نزدیک به ۵۰۰ نفر برای یک بازی آن‌هم بدون تماشاگر دخالت دارند. واقعاً چه کسی پاسخگوی ابتلای هرکدام از این افراد به این ویروس مهلک است؟

کرونا مثبت‌ها لیگ را تعطیل می‌کنند؟


با توجه به الزام باشگاه به اخذ تست کرونا از بازیکنان برای شروع مجدد تمرینات، از اوایل خردادماه این اقدام از سوی باشگاه ها صورت پذیرفته و حالا با گذشت حدود یک هفته از آغاز این فرایند، کم کم جواب این تست ها از سوی تیم پزشکی باشگاه ها منتشر می شود. جواب هایی که حالا شاید ادامه برگزاری لیگ را تحت الشعاع خود قرار دهد.

اولین شوک کرونایی را باشگاه گل گهر سیرجان به لیگ برتر وارد کرد. این باشگاه روز سه شنبه با انتشار بیانیه ای رسمی نوشت:« پس از انجام تست کرونا توسط یکی از معتبرترین آزمایشگاه‌های کشور به باشگاه گل‌گهر اعلام شد که متاسفانه تعدادی از بازیکنان و کادر فنی تیم به ویروس مذکور مبتلا هستند. از آن‌جا که سلامت بازیکنان، کادر فنی و خانواده ایشان مهم‌ترین دغدغه باشگاه گل گهر است، بلافاصله تمرینات تیم فوتبال گل‌گهر تعطیل شد و کلیه بازیکنان و کادر فنی نیز قرنطینه شدند. متعاقب این ماجرا با تصمیم پزشک تیم مقرر شد که یک‌بار دیگر از همه‌ی اعضای تیم تست‌های لازم گرفته شود.»

سپس نوبت به باشگاه فولاد خوزستان رسید که با انتشار بیانیه ای خبر از کرونایی شدن 5 نفر(سه نفر از کادر تیم و دو نفر از بازیکنان) از اعضای تیم بزرگسالان این باشگاه دهد. روز گذشته هم باشگاه ماشین سازی اعلام کرد که 6 نفر از اعضای این تیم کرونامثبت هستند و تیم تراکتور هم تمریناتش را تا اعلام نتیجه تست کرونای اعضای تیم تعطیل اعلام کرده است.


بیشتر بخوانید: احتمال تعویق دوباره لیگ برتر!

حال با این اوصاف، شروع مجدد رقابت های لیگ برتر بیش از همیشه در معرض تهدید است. لیگی که شروع دوباره اش مخالف زیاد دارد و حالا مخالفان بهانه خوبی به نام مثبت شدن تست کرونای اعضای تیم یافته اند. بهانه ای که موافقان شروع لیگ معتقدند تا صحبت از آغاز لیگ برتر شد ناگهان خود را بروز داد وگرنه تا پیش از این هیچکدام از بازیکنان و مربیان کرونایی از بیماری خود خبر نداشتند!

در نهایت باید دید سرنوشت لیگ نوزدهم به کجا خواهد رسید و چه کسانی تصمیم نهایی را در خصوص پرماجراترین دوره تاریخ رقابت های لیگ برتر خواهند گرفت. لیگی که دیرتر از همیشه شروع شد و حالا شاید حتی به پایان هم نرسد.
 
 لیگ برتر
منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع دوربین‌های عکاسی + جدول

قیمت انواع گوشی موبایل اپل امروز + جدول

قیمت انواع لپ تاپ اچ پی HP امروز + جدول

عکس/ تغییر چهره ابن مرجانه سریال مختار پس از ۱۹ سال با مدل موی جدید

عکس/ چهره متفاوت رهبری ۶۲ سال پیش در سفر به استان گیلان به همراه یک دوست لبنانی

عکس دیده نشده از زهرا پزشکیان در کنار زینب سلیمانی در یک مراسم

عکس/ استایل رسمی محمدرضا پهلوی و ثریا ۷۴ سال پیش در یک مراسم

عکس یادگاری عراقچی و وزرای خارجه شرکت‌کننده در اجلاس شانگهای

عکس/ ژست و استایل جذاب بیتا سحرخیز در کافه‌ای دنج و لاکچری

عکس/ سردار باقری در کنار امیر ایرانی و امیر موسوی در بازدید از نیروی دریایی ارتش

عکس/ مراسم عروسی فروغ فرخزاد و پرویز شاپور ۷۳ سال پیش با تیپ اروپایی

عکس/ چهره متفاوت بنی صدر ۸۴ سال پیش در کنار برادران و خواهرش

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

تعدادی از فرماندهان جولانی ترور شدند

عکس/ اشرف پهلوی در حال گشت و گذار در اصفهان ۶۴ سال پیش با پوشش خاص

عکس/ تغییر ظاهری گوگل کروم در اندروید

عکس دیده نشده از زینب سلیمانی در کنار پدرشوهر لبنانی‌اش

ترکیب تیم ملی فوتبال زنان ایران برابر لبنان +عکس

وظایف وزارت اقتصاد چیست؟/ تفاوت آن با بانک مرکزی

عکس/ پوستر AFC برای زنان ایران

فیلم/ قدم زدن یک فلامینگو در وسط خیابان‌های دبی

تاریخ شارژ کالابرگ دهک‌های ۴ تا ۷ اعلام شد

ادعاهای یاشار سلطانی علیه شرکت لوتوس فاقد وجاهت قانونی است

عکس/ تفریح گرانقیمت و لاکچری بازیگر جوکر و دخترش در دیزنی‌لند

بهترین صرافی‌های ارز دیجیتال موردتأیید پلیس فتا

معرفی رادار ضد توپخانه زوپارک ۱؛ رادار قدرتمند روسیه

عکس/ معماری خاص و دیدنی خانه داروغه مشهد با ستون‌های غول پیکر و ایوان سرتاسری

اینفوگرافی/ افشای راز بزرگ درباره موشک‌های ایران

صرافی جایگزین نوبیتکس

عکس/ چهره متفاوت مسعود پزشکیان در یک مراسم

عکس/ مهدی قایدی به النصر امارات پیوست

فیلم/ سلام نظامی تیم بسکتبال بانوان ایران قبل از بازی تایلند

کاهش قیمت طلا و سکه به تبعیت از دلار

همه چیز درباره سازمان هدفمندسازی یارانه ها/ وظایف، عملکرد و چالش‌ها

عکس/ چشم انداز رویایی از روستای کنگ ماسوله نگین سبرسبز طرقبه

عکس/ وحید جلیلی، دهباشی و سربازان آمریکایی بعد از سقوط صدام در عراق

تصمیم غیرمنتظره استقلال درباره رامین رضاییان + عکس

فیلم/ رهبر انقلاب: یقه جنایتکار نباید رها شود

دیدار مدیرعامل منطقه آزاد ارس با امام جمعه خداآفرین

آمار جدید از خروج اتباغ غیرمجاز از ایران

فیلم/ رهبری: ملت ایران در جنگ کار بزرگی انجام داد

فیلم/ واکنش مجری پاورقی به دست دادن فغانی با ترامپ

قیمت انواع لپ تاپ اچ پی HP

فیلم/ رهبری: در میدان دیپلماسی و نظامی با دست پر وارد خواهیم شد

قیمت گوشی اپل + جدول

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

مهدی طارمی نامزد برترین بازیکن آسیا + لینک رای

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

بازدید میدانی مدیرعامل منطقه آزاد ارس از پروژه‌های مرکز خداآفرین

رهبری با مسئولان قوه قضائیه دیدار کرد

فیلم/ رهبری: پیروزی ملت ایران تضمین شده است

ماجری آتش‌سوزی در شهربازی تبریز چه بود؟

فیلم/ تیزر قسمت سوم شکارگاه منتشر شد

ورود دستگاه قضایی برای ترخیص ۱۵ هزار خودروی وارداتی دپو شده

ایران در تب آتشین و بحران کم آبی؛ ثبت دمای ۵۱ درجه در بستان همراه با خشکسالی ۴۰ درصدی + اینفوگرافی

رونمایی از خرید جدید پرسپولیس

عکس/ افتتاح فرودگاه بین‌المللی موصل

عکس/ توییت جدید عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب

عکس/ چهره خاص کوروس در ۷۲ سالگی با تیپ متفاوت

آب تهران جیره‌بندی می‌شود؟

عکس/ چهره متفاوت رئیس خوارج در سریال مختارنامه به همراه دخترش

سهمیه و قیمت بنزین تغییری نخواهد کرد

فروشگاه‌های زنجیره‌ای برنج ۸۰ هزارتومانی را ۳۰۰ هزار می‌فروشند