تاریخ انتشار: ۲۱:۰۶ - ۰۸ خرداد ۱۳۹۹

افزایش ساعت کاری پاساژها و بازارهای مسقف

افزایش ساعت کاری پاساژها و بازارهای مسقف تا ساعت ۲۲ در آخرین جلسه کمیته امنیتی انتظامی ستاد ملی کرونا به تصویب رسید و در جلسه فردا مطرح خواهد شد.
ساعت کاری پاساژها و بازارهای مسقف
 
اقتصاد۲۴- به گزارش روز پنجشنبه اتاق اصناف ایران، در صورت تصویب در ستاد ملی کرونا ساعت کاری پاساژ‌ها و بازار‌های مسقف که از ابتدای اردیبهشت بازگشایی شده‌اند و در مناطق گرمسیر (بنا بر تشخیص استانداران) تا ساعت ۲۰ و در سایر مناطق تا ساعت ۱۸ فعال هستند، افزایش خواهد یافت.

در پی اجرای طرح فاصله‌گذاری هوشمند، فعالیت واحد‌های صنفی کم‌خطر از ۲۳ فروردین در سایر استان‌ها و از روز ۳۰ فروردین هم در تهران آغاز شد و پاساژ‌ها و بازار‌های مسقف از اول اردیبهشت ماه با محدودیت زمانی تا ساعت ۱۸ مجاز به فعالیت شدند.
 

بیشتر بخوانید: فیلم/ خطر مرگ با کرونا در یک بازار مهم تهران!

در این میان آرایشگاه و سالن‌های زیبایی، آموزشگاه‌های رانندگی، رستوران، اغذیه‌فروشی، طباخی و فست‌فود، گرمابه، سونا و ماساژ، روزبازار‌ها و نمایشگاه‌ها، مراکز بازی و تفریحی و گیم‌نت، باشگاه‌های ورزشی و بدنسازی، تالار پذیرایی و سالن مراسم، قهوه‌خانه، چایخانه و تریا مشاغل پرخطری اعلام شدند که امکان بازگشایی واحد‌های خود را نداشتند، اما از ۱۷ اردیبهشت ماه فعالیت آرایشگاه‌های زنانه و مردانه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی مجاز شد و بعد از عید فطر هم فعالیت رستوران‌ها با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و با ممنوعیت عرضه قلیان مجاز شد، اما فعالیت واحد‌های سونا، ماساژ، تالار‌های پذیرایی و کلیه ورزش‌های پربرخورد همانند کُشتی و کاراته تا اطلاع بعدی ممنوع است.
 
منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار