تاریخ انتشار: ۱۲:۰۹ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۹
معاون صنایع وزارت صمت عنوان کرد:

آمادگی ایمیدرو برای بهره برداری از ظرفیت هپکو/مسئله آذراب، کار است

معاون صنایع وزارت صمت گفت: می‌توان اراک را به عنوان قطب تجهیزات صنعتی کشور معرفی کرد.

نیارکی

 
اقتصاد۲۴ -محمد صادقی نیارکی عصر روز گذشته ۱۸ خردادماه در جریان بازدید از شرکت‌های کمباین سازی و ماشین سازی اراک با بیان اینکه اتفاقات مثبتی در سال رونق تولید رقم خورد و در سال جهش تولید نیز با ارائه محصولات و طراحی‌های جدید ادامه یافت، بیان کرد: این شرایط این نوید را می‌دهد که نه تنها روند حرکت صنعت متوقف نشده است بلکه محصولات و فناوری‌های جدید توسط صنعتگران در حال رونمایی است.

وی با بیان اینکه شهر اراک و استان مرکزی می‌تواند یکی از قطب‌های ممتاز تولید تجهیزات صنعتی ایران باشد، گفت: در این استان شرکت‌های حرفه‌ای بزرگی مستقر هستند و تجهیزات صنعتی نیز جزو مزیت‌های کشور به شمار می‌رود که دارای دانش فنی و زیرساخت مناسب در این حوزه هستیم و استان مرکزی می‌تواند در این حوزه جزو قطب‌های رفع کننده نیاز کشور و ورود به عرصه صادرات به ۱۵ کشور اطراف باشد.

معاون امور صنایع وزارت صمت با اشاره به استقرار صنایع ریلی در این استان بیان کرد: این استان ظرفیت بالایی در تولید واگن و لوکوموتیو دارد و می‌تواند جزو پیشران‌های توسعه صنعت ریلی کشور باشد.

وی با تاکید بر موضوع داخلی سازی در صنعت کشور، گفت: خوشبختانه صنعتگران به داخلی سازی تمایل دارند و این تفکر در شرکت کمباین سازی ایران نیز با طراحی و ساخت کمباین برنج و رفع نیاز‌ها در این حوزه وجود دارد و خودکفایی در این حوزه در این شرکت به منصه ظهور رسیده است.

صادقی نیارکی افزود: تولید کمباین‌های نیمه سنگین طرح بعدی شرکت کمباین سازی ایران در اراک است و حداکثر تا سال آینده ساخت و عرضه آن به بازار انجام می‌شود.

بیشتربخوانید:هپکو چرا به اینجا رسید؟
وی با اشاره به فعالیت شرکت ماشین سازی در زمینه تجهیزات سازی و حضور در اکثر پروژه‌های نفت و گاز و پتروشیمی و حتی نیروگاهی، در خصوص حمایت وزارت صمت از صنایع گفت: امروز در حوزه صنعت پالایشگاهی و پتروشیمی می‌توانیم حداقل ۷۰ درصد تجهیزات و خط تولید را داخلی سازی کنیم و در صنعت نیروگاهی نیز می‌توانیم به میزان ۶۰ تا ۶۵ درصد ساخت داخلی داشته باشیم. برای مثال بسیاری از تجهیزات ثابت و بخشی از تجهیزات مخازن دوار ساخت ماشین سازی اراک است که برخی از آن‌ها در کشور و حتی منطقه بی نظیر است و جز این هم از ماشین سازی اراک انتظار نمی‌رود. امیدواریم موضوع توسعه ساخت و صادرات را بیش از گذشته دنبال کنیم و در این رابطه می‌توان استان مرکزی و اراک را از طریق همکاری با اتاق بازرگانی به عنوان قطب تجهیزات صنعتی ایران معرفی کرد.

صادقی نیارکی در ادامه گفت: بیش از هشت ماه است که وزارتخانه با مقامات استان مرکزی درخصوص واحد‌های بزرگ صنعتی و رفع چالش‌های آن‌ها در حال مذاکره است، حتی این مباحث در حضور معاون اول ریاست جمهوری نیز مطرح شده است که بخشی رفع و بخشی در حال پیگیری است.

وی در خصوص واگذاری شرکت هپکو به ایمیدرو اظهار کرد: سرپرست وزارت صمت دستور واگذاری هپکو به ایمیدرو را داده است و در حال حاضر مقدمات این واگذاری در مرحله انجام است. این واگذاری نیازمند برخی مصوبات است که متن آن‌ها انشا شده و آمادگی در سازمان ایمیدرو وجود دارد که واگذاری ابلاغ شود. با واگذاری به ایمیدور و ورود معادن به استفاده از ظرفیت مناسب این شرکت، بخشی از مسائل این واحد صنعتی را در آینده نزدیک حل شده می‌بینیم.

معاون امور صنایع وزارت صمت در خصوص فعالیت شرکت آذراب نیز بیان کرد: در سطح کلان، ستاد تسهیل و رفع موانع تولید فعال است و در استان‌ها نیز کارگروه‌های تسهیل نیز فعالیت دارند که مصوبات این کارگروه‌ها نافذ و قابل اجراست و بخشی از مسائل و مشکلات جاری واحد‌های صنعتی در این کارگروه‌ها مطرح می‌شود. در حوزه آذرآب مهمترین موضوع، کار است و بحث ارجاع کار به این شرکت باید به جد دنبال شود. در این راستا از ظرفیت قانون حداکثر استفاده را می‌کنیم و در جایی که امکان ساخت داخل باشد حتما باید تولیدات به صنایع داخلی سپرده شود، همچنین موضوع رقابت و حضور در مناقصات نیز مطرح است که باعث توزیع کار‌ها در واحد‌های صنعتی کشور می‌شود.

صادقی نیارکی تصریح کرد: سیاست کلان وزارت صمت استفاده حداکثری از توان ساخت داخل است و آذرآب نیز از این سیاست مستثنی نیست و می‌تواند در مذاکرات شرکت کرده و برای اجرای طرح‌های و پروژه‌ها اعلام حضور کند.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت گوشت گوسفند، گوساله و مرغ + جدول

قیمت ماهی امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

قیمت خودرو‌های مدیران خودرو امروز

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت All-in-One اپل امروز + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ام اس آی MSI امروز + جدول

قیمت دلار و یورو امروز شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ ترکیب احتمالی النصر مقابل پرسپولیس

قیمت خودرو‌های سایپا امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

آغاز واریز حقوق بازنشستگان کشوری به همراه شگفتانه ۳ میلیون تومانی

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

تعطیلی کامل برنامه هسته‌ای، شرط آمریکا برای مذاکره با ایران!

این داروی گیاهی مانع از ابتلا به آلزایمر می‌شود

بیانیه ارتش لبنان درباره تحصن در جاده فرودگاه بین‌المللی بیروت

ترامپ همچنین مایل به مذاکره با تهران است

مشاور امنیت ملی آمریکا: درمورد ایران، همه گزینه ها روی میز است

زلنسکی: آماده‌ایم که مذاکره کنیم

مذاکرات درباره مرحله دوم توافق با حماس

شیخ نعیم قاسم: جلوگیری از فرود هواپیمای ایران در لبنان، اجرای تصمیم اسرائیل است

توئیت جدید حساب کاربری رهبر انقلاب به زبان عبری

پزشکیان: آیا ما به دنبال جنگ هستیم؟

فیلمی حیرت انگیز از استقرار ماهواره‌های استارلینک در مدار زمین

فیلم/۱۱ میلیون مسکن ساختیم ولی فقط ۲ میلیون نفر به مالکان مسکن اضافه شد!

فیلم/هدیه ۱۰ هزار دلاری شیخ کویتی به بازیکن زن ایرانی!

تصاویر کانکس پلیس نصب شده در نزدیکی درب کوی دانشگاه تهران

آلینا کابایوا معشوقه پوتین کیست؟

ازدحام مردم مقابل محل اقامت النصر در تهران

اطراف دانشگاه شریف هم امنیت لازم را ندارد

رئیس اتحادیه کانون‌های وکلا، وکالت اولیای دم مرحوم خالقی را عهده‌دار شد

دومینوی گرانی به بازار لوازم خانگی رسید

عذرخواهی و پیگیری‌های ویژه اعضای دولت برای دلجویی از خانواده خالقی

پدر امیرمحمد خالقی: راضی نیستیم خون فرزندمان پایمال شود

تحویل محموله بمب‌های سنگین آمریکا به تل‌آویو

معاون وزیر راه: تهدید اسرائیل به زدن هواپیمای ایرانی در صورت پرواز به سمت بیروت؟

پیش بینی قیمت دلار فردا ۲۹ بهمن ۱۴۰۳/ احتمال کاهش قیمت دلار با تداوم پیش‌فروش سکه

پیش بینی بورس فردا دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۳

مشکلات حقوقی مادر علی انصاریان همچنان پابرجاست

سرانجامی شوم با بازی جرات و حقیقت

تهدید زن جوان توسط سارق موبایلش

پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا ۲۹ بهمن ۱۴۰۳/ قیمت طلا با پیش‌فروش سکه ریزشی می‌شود؟

فیلم/ شفق قطبی از ایستگاه فضایی بین‌المللی

کشف جسد سوخته زن جوان در بیابان‌های گرمدره

همه چیز در مورد سریال آبان + اسامی بازیگران

هشدار جدی به تهرانی‌ها؛ باد شدید در راه است

یک علامت شایع کمبود یُد

اختلال خواب چیست و چگونه درمان می شود؟

گیخاتو خان کیست؟| مبتکر اولین اسکناس

فیلم/ ارتباط نادر عضوی از قبیله بدوی با مردم

علائم اولیه سرطان زبان چیست؟

عکس/ چهره خاص و دیدنی دلکش دهه ۵۰ با تاج کاغذی

کمبود کدام ویتامین باعث سفیدی مو می‌شود؟

وعده سیب‌زمینی ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومانی وزارت جهاد؛ روند صعودی قیمت سیب‌زمینی ادامه دارد

درآمد‌های لرزان بودجه، خرج مُسکن یارانه‌ها / رنگین کردن سفره فقر محرومان با کالابرگ الکترونیکی

مذاکرات استقلال با ماتزاری ادامه دارد

عکس/ استایل شیک بهنوش طباطبایی با دستبند و انگشتر لاکچری

عکس/ آخرین تمرین تیم استقلال قبل از بازی با الریان

عکس/ گریم متفاوت بهزاد فراهانی و وثوقی ۵۱ سال پیش در یک فیلم سینمایی

گزارش ترک فعل بانک مرکزی روی میز دادسرای دیوان محاسبات

ماجرای هولناک کشف جسد سوخته زن جوان در بیابان‌های گرمدره

عکس/ دیدار فرهاد مجیدی و کوین یامگا در امارات

عکس/ جولان تاکسی‌های نارنجی ۵۴ سال پیش در خیابان ناصرخسرو