تاریخ انتشار: ۱۰:۴۸ - ۲۵ خرداد ۱۳۹۹
تعداد نظرات: ۱ نظر

بازداشت عوامل آتش‌سوزی‌های عمدی در کشور

رئیس پلیس کشور گفت: بخشی از آتش‌سوزی‌های روی داده در کشور، غیرعمدی و تعدادی از آن‌ها عمدی بود که در این رابطه نفراتی شناسایی و بازداشت شدند.
بازداشت عوامل آتش‌سوزی‌های عمدی
اقتصاد۲۴ - سردار حسین اشتری در رزمایش ترافیکی تابستانه با عنوان "ارتقاء توان و تحرک عملیاتی پلیس راهور" با بیان اینکه بحث الکترونیکی کردن و هوشمندسازی ارائه خدمات در اولویت برنامه‌های نیروی انتظامی است، اظهار کرد: این موضوع را در پلیس راهور بیشتر از سایر پلیس‌ها نیاز داریم و البته گام‌های خوبی در این زمینه برداشته شده است.

رئیس پلیس کشور افزود: ارائه خدمات به مردم هر چه که از طریق سامانه‌های الکترونیکی و هوشمندسازی باشد، سرعت و دقت ما را افزایش می‌دهد. کار خوبی در زمینه نقل و انتقال خودرو انجام شده و به صورت آزمایشی در روز‌های آینده در شرق و غرب تهران اجرایی خواهد شد؛ اگر در زمینه هوشمندسازی کار به خوبی صورت گیرد، پیش‌بینی می‌کنیم بیش از ۸۵ درصد مراجعات مردم کاهش پیدا کند که هم برای مردم و هم برای کارکنان ما اثرات خوبی دارد.

این مقام ارشد انتظامی در پاسخ به سؤالی درباره ورود نیروی انتظامی به بروز آتش‌سوزی‌های متوالی در کشور، خاطرنشان کرد: هم نیروی انتظامی و هم دستگاه‌های مسئول در این حوزه حضور پیدا کردند و اقدامات خوبی در این رابطه صورت گرفته، بخشی از آتش‌سوزی‌ها غیرعمدی و تعدادی از آن‌ها عمدی بود که در این رابطه نفراتی شناسایی و بازداشت شدند.

اشتری در پاسخ به این سؤال که آیا پلیس بنابر درخواست سایر ارگان‌ها به مسئله گرانی مسکن نیز ورود پیدا خواهد کرد؟ گفت: شناسایی و برخورد با مفاسد اقتصادی، وظیفه ذاتی پلیس امنیت اقتصادی است، در جایی که متوجه آسیبی شویم، آن آسیب را به مسئولان مربوطه منعکس می‌کنیم و اگر فسادی در هر بخشی روی دهد، با هماهنگی دستگاه قضائی به مسئله ورود پیدا کرده و با آن فساد برخورد خواهیم کرد.

فرمانده نیروی انتظامی ادامه داد: در این مدت با راه‌اندازی پلیس امنیت اقتصادی، شاهد اثرات خوبی بودیم و امیدواریم با اقدامات بعدی و چند پرونده بزرگ که در اختیار داریم، با هماهنگی دستگاه قضائی خبر‌های خوبی را به مردم بدهیم.

بیشتر بخوانید: عمدی بودن ۴ مورد از آتش سوزی بوستان‌های تهران
وی درباره برنامه نیروی انتظامی برای کاهش تصادفات و جان‌باختگان سوانح رانندگی نیز متذکر شد: در ابتدا به مردم توصیه می‌کنم که به مصوبات ستاد ملی کرونا توجه داشته باشند، درباره فرهنگ ترافیک و رانندگی نیز از هموطنان می‌خواهیم که توصیه‌های پلیس راهور را مدنظر قرار دهند و با رعایت قانون راهنمایی و رانندگی شاهد کاهش تصادفات و جان‌باختگان سوانح رانندگی باشیم.

این مقام انتظامی، کاهش تصادفات و جان‌باختگان سوانح رانندگی را مستلزم همکاری تمام دستگاه‌ها مسئول و مردم با پلیس دانست و یادآور شد: به نظر می‌رسد مردم باید به بحث کرونا و سفر‌ها توجه بیشتری داشته باشند تا شاهد اثرات آن باشیم.
منبع: تسنیم
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
0
0
يکشنبه ۲۵ خرداد ۱۳۹۹
ادعا کرده بودند عاملان آتش سوزی جنگل های قره داغ را هم بازداشت کردند ولی نزیک یک سال بعداز آتش سوزی نه نام عاملان را منتشر کردند ونه خبری از محاکمه آن اشخاص هست.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار