تاریخ انتشار: ۱۹:۴۱ - ۰۷ تير ۱۳۹۹

قالیباف: اجاره پشت‌بام، نتیجه اقدامات ماست

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: تصمیم و اقدام ما مسئولان است که شرایطی ایجاد می‌کند که برخی مجبور می‌شوند پشت بام اجاره کنند.

قالیباف

اقتصاد۲۴ - محمدباقر قالیباف امروز (شنبه ۷ تیرماه) با حضور در جلسه برگزاری آزمون انتخابی دبیران کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی، رکن رشد و تحول در هر مجموعه را نیروی انسانی برشمرد و گفت: اگرچه در بحث توسعه همواره بر منابع مادی و انسانی اشاره می‌شود، اما منابع انسانی تنها رکن توسعه است، زیرا منابع مادی هم با توان و ظرفیت انسانی فراهم می‌شود به این معنی که افراد با تدبیر، خلاقیت و مدیریت، منابع مادی را با خود همراه می‌کنند.

رئیس مجلس در ادامه با یادآوری هفته قوه قضائیه به نقل قولی از شهید بهشتی پرداخت و خاطرنشان کرد: شهید بهشتی رضوان الله علیه وجود هر حجابی بین کارگزار و مردم، کارگزار و کارمندانش را خلاف شرع می‌دانست یعنی بر این باور بود که تحت هیچ شرایطی در نظام اسلامی نباید ارتباط بین کارگزار و مسئول با زیردستان و مردم قطع شود و در این میان واسطه‌ای حتی به بهانه امنیت و حفظ جان ایجاد شود.
بیشتر بخوانید:قالیباف از فیلتر پیام رسان های خارجی دفاع کرد؟
قالیباف افزود: در بزرگداشت شهید بهشتی از ایشان بیاموزیم که در نظام اسلامی ارتباط بین مسئول و کارگزار با مردم و کارکنان و مجموعه خود باید چگونه باشد.

رئیس مجلس با تاکید بر اهمیت نیروی انسانی، وجود فساد، تبعیض و موثربودن تحریم‌ها را ریشه در ناکارآمدی و ضعف در مدیریت دانست و گفت: مدیریت برای حل و فصل چنین مشکلاتی باید به نیروی انسانی توجه ویژه داشته باشد؛ اساس کار در مدیریت است به طوریکه وجود مدیران به همراه منابع و ظرفیت‌های انسانی، خلاقیت ها، وقت گذاری‌ها و علم و دانش می‌تواند موثر واقع شود.

قالیباف با تاکید بر اینکه مشکل کشور امکانات و منابع نبوده بلکه مدیریت است، افزود: قانون اساسی دو رکن صحن و کمیسیون برای مجلس شورای اسلامی تعریف می‌کند به طوریکه تمامی پشتوانه فنی و محتوایی صحن در اختیار کمیسیون‌ها است که محتوا و کار کارشناسی دقیق و خداپسندانه را تنظیم و به صحن ارسال می‌کنند، همین جاست که به نقش مهم دبیران و تیم کارشناسی پی می‌بریم.

رئیس مجلس نقش تیم دبیران و کارشناسان کمیسیون‌ها را در انجام کار محتوایی پراهمیت و اساسی برشمرد و تاکید کرد: بار سنگینی بر دوش دبیران کمیسیون‌ها است، همانگونه که بنده در پیشگاه خداوند مسئول هستم شما دبیران نیز مسئول هستید که آیا وظایف خود را تحت نفوذ و با بده بستان انجام می‌دهید یا براساس قوانین، با تخصص و بر اساس انصاف و تشخیص درست عمل می‌کنید؟

وی با یادآوری جایگاه مجلس، ادامه داد: مجلس باید در راس امور باشد، اما هم اکنون نیست و باید در راس امور قرار گیرد.

قالیباف تاکید کرد: در حوزه مدیریتی به دلیل ضعف موجود به سمت شایسته‌گزینی، شایسته‌پروری و شایسته‌سالاری نمی‌رویم؛ واقعیت آن است که در نظام اسلامی برای حل مسئله در هر کار، ساختار و رفتاری باید از پایین به بالا حرکت کنیم.

قالیباف با تاکید بر شایسته گزینی در انتصاب دبیران کمیسیون‌های تخصصی مجلس، تصریح کرد: برای حرکت در مسیر شایسته پروری، باید زمینه آموزش و کارورزی را فراهم کنیم البته دبیران هم باید تلاش کنند تا این قابلیت ایجاد شود.

وی با یادآوری اختیارات رئیس مجلس در انتخاب دبیران کمیسیون‌ها مطابق آئین نامه داخلی مجلس تاکید کرد: هرگز چنین اختیاری را قبول ندارم که با سلیقه شخصی و بدون ضابطه دست به گزینش بزنم و بر این باورم که باید شایسته گزینی اتفاق بیفتد، شایسته گزینی به معنی ایجاد فرصت برای شرکت ۲۰۰ نفر در آزمون به طوریکه فرصت برای همه فراهم شود و این طور نباشد که با دایره بسته چند نفری که می‌شناسیم یا چند نفری که توصیه می‌کنند حجت بر ما تمام شود که فردی را برداریم یا بگذاریم.

قالیباف با تاکید بر اینکه کارمندان اهمیتی کمتر از نمایندگان ندارند، افزود: بستر کار را شما کارمندان فراهم می‌کنید، در نتیجه رفتار و تعامل شما و نمایندگان است که در حوزه کارکرد و ساختار شاهد خروجی هستیم. تصمیم و اقدام ما مسئولان و کارگزاران نظام و شمای کارمند و کارشناس است که مردم کشور را فقیر یا ثروتمند می‌کند، آن‌ها را به سمت آسایش و آرامش می‌برد یا شرایطی ایجاد می‌کند که برخی مجبور می‌شوند پشت‌بام اجاره کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر باور جوانگرایی افزود: زمینه و فرصت جوان‌گرایی باید فراهم شود البته به معنای آن نیست که به نیرو‌های باتجربه در محیطی مانند مجلس نیازی نداریم یا همه جوان‌ها بی تجربه هستند، ولی نباید پست‌ها و مسئولیت‌ها را در اختیار کسانی قرار داد که قابلیت آن کار را ندارند.

وی چرخش و تغییر را اصلی انکارناپذیر توصیف کرد و ادامه داد: باید با شایسته‌گزینی و اجرای قانون به سمت عادلانه بودن حرکت کنیم، به طور طبیعی هر آمدنی، رفتنی دارد. ممکن است تغییرات در برخی موارد سخت باشد، ولی لازمه کار است.

رئیس مجلس گفت: کار‌های زیادی در مجلس وجود دارد که با دست شما کارکنان باید انجام شود، ان‌شاء الله دست به دست هم دهیم و با تحول در مجلس شورای اسلامی، باعث ایجاد تحول در اداره کشور شویم و بتوانیم پیگیر مسائل مردم باشیم.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

قهرمان جنجالی بوکس زنان، از نظر جنسیتی مرد است

عکس/ قطع درختان اتوبان صیاد شیرازی

عرضه محصولات ایران‌خودرو در بورس کالا

دلار در نقطه حساس؛ حفظ سطوح حمایتی یا نزول شدید؟

ارزان‌ترین سواری داخلی نیم‌میلیارد قیمت خورد

واکنش آذری جهرمی به انتخاب وزیر پیشنهادی اقتصاد

افسانه توقف مهاجرت با خانه نشین شدن ۶۰ هزار پرستار/ هزینه گواهی صلاحیت حرفه‌ای پرستاران ۶ میلیون تومان

جهش سنگین قیمت‌ها در بازار خودرو + جدول

بحران برق به جان صنعت و فولاد کشور زد

میانگین واقعی نمرات دانش‌آموزان در امتحانات نهایی چقدر است؟

امارات امپراتوری نوظهور زیر سایه نرم آمریکا

قیمت سکه در یک قدمی ورود به کانال جدید

موتورسیکلت‌ها، حکمرانان بی‌قانون شهر

رمزگشایی از حملات تندرو‌ها به مقامات بلندپایه نظام/ چرا افراطیون باقری و حاجی‌زاده را هدف گرفته‌اند؟

تغییر مهم در طرح پیش‌فروش شاسی‌بلند محبوب چینی در ایران

دو راهی تاریخی دیپلماسی ایران در ۱۰ روز سرنوشت‌ساز

۱+۲ خارجی در لیست خرید پرسپولیس

انتخابات مهندسی‌شده کانون وکلا از ردصلاحیت‌های مرموز تا نتایج غیرمنطقی

واکاوی آثار سیاست‌های تجاری امریکا بر اقتصاد ایران

استوری جنجالی مدیر رسانه‌ای ملوان علیه استقلال + عکس

حرکت بازار‌ها در خلاف جهت اخبار؛ علت روند نزولی چیست؟

شاه‌ماهی نقل‌وانتقالات در دام استقلال

پشت پرده پیام عمان از کنسرسیوم منطقه‌ای تا قبول غنی‌سازی صفر/ گمانه‌زنی درباره دور ششم مذاکرات ایران و آمریکا

جزئیات پرداخت یارانه دو میلیون تومانی اعیاد قربان و غدیر

پامنبری‌های میلیاردر سفارت‌سوز؛ تبدیل مهاجمان دیروز به مسولان امروز در سایه سکوت نهاد‌ها

سایه تحریم بر سرنوشت قرارداد ۲۵‌ساله تهران و پکن

بازار طلا نیمه‌قفل؛ افت سکه ادامه دارد

قبض‌های جدید برق تا ۸ برابر گران شد!

اختلال در سامانه کالابرگ الکترونیک

واکنش متفاوت زیدآبادی به معرفی وزیر اقتصاد

پیشنهاد حذف سخت و زیان‌آور بودن کار معادن در آیین‌نامه اتاق بازرگانی

نگهداری ارز در خانه؛ دستورالعمل جدید چه می‌گوید؟

ماجرای قطع درختان میدان آزادی چه بود؟

زمان واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی مشخص شد؟

پس‌لرزه اظهارات کاظم صدیقی درباره ابراهیم رئیسی

آیا قبر رایگان در بهشت زهرا وجود دارد؟

سرنوشت نامعلوم توله خرس گم شده پارک پردیسان پس از ۵ روز

نشانه مهم کاهش اعتماد به بورس چیست؟

بورس به روند صعودی برمی‌گردد؟

تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت اعلام شد

مصرف برق استخراج هر یک بیت‌کوین چقدر است؟

دستور جدید و خبرساز کاخ سفید در رابطه با ایران

واکنش تند کیهان به پیشنهاد جدید آمریکا

مکانیسم ماشه و بن‌بست مذاکره با آمریکا؛ نفس‌گیرترین مقطع برای اقتصاد ایران/ ۷ ابرچالش ایران که نیازمند دولتی مقتدر است که آن را هم نداریم

پیش بینی بورس امروز دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۴

وضعیت هواشناسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی امروز

صفحه اول روزنامه‌های ورزشی امروز