تاریخ انتشار: ۱۲:۲۵ - ۱۸ تير ۱۳۹۹

فیلم/جزئیات آرای نمایندگان درباره اعتبارنامه تاجگردون

اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون، نماینده گچساران به تصویب نمایندگان مجلس یازدهم نرسید.

اقتصاد۲۴ -جلسه علنی امروز مجلس یازدهم یک دستور کار مهم داشت. بررسی اعتبارنامه جنجالی غلامرضا تاجگردون بالاخره امروز به صحن مجلس رسید تا تصمیم نهایی درباره آن گرفته شود.


بیشتر بخوانید:«نه »بهارستانی‌ها به تشکیل کمیسیون ویژه جهش تولید و بهبود فضای کسب و کار


پیش از جلسه علنی هم نمایندگان در جلسه ای غیرعلنی توضیحات نمایندگان معترض و توضیحات تاجگردون را شنیدند. کمیسیون تحقیق اعتبارنامه نیز گزارش خود درباره بررسی این اعتبارنامه و تصویب آن را در صحن قرائت کرد.
بعد از آن صحن مجلس وارد رای گیری با برگه شد و در نهایت اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون به تصویب نمایندگان مجلس یازدهم نرسید.
از ۲۵۱ رای اخذ شده ۱۰۲ رای موافق گزارش کمیسیون تحقیق و ۱۲۸ نفر مخالف بودند و ۲۱ نفر نیز رأی ممتنع دادند.

کد ویدیو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار