تاریخ انتشار: ۱۲:۲۷ - ۲۲ تير ۱۳۹۹

شرق تهران لرزید/ آماده‌باش تیم‌های امدادی و خدماتی

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از وقوع زمین‌لرزه چهار ریشتری در حوالی فیروزکوه خبر داد.
شرق تهران لرزید
اقتصاد۲۴ - علی بختیاری درباره زلزله امروز تهران گفت: در ساعت ۱۱:۴۹ امروز زمین لرزه‌ای به بزرگی چهار ریشتری در عمق هفت کیلومتری زمین حوالی فیروزکوه در استان تهران را لرزاند.

وی ادامه داد: کانون این زلزله در ۲۰ کیلومتری فیروزکوه، قرار داشت و در شعاع این محدوده احساس شده است.

بیشتر بخوانید: چه زمان در پایتخت زلزله رخ می‌دهد؟

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور افزود: در پی این زلزله به تیم‌های امدادی و خدماتی آماده باش لازم داده شد و آن‌ها در آماده باش هستند. همچنین تاکنون گزارشی از خسارت نداشتیم.

همچنین شاهین فتحی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان تهران نیز در این خصوص به ایسنا گفت: هلال احمر استان تهران یک تیم ارزیاب را از نزدیکترین پایگاه به کانون زمین لرزه اعزام کرده و بررسی آنان از خسارات احتمالی آغاز شده است. اما تاکنون هیچ مورد خاصی گزارش نشده است.

وی افزود: عوامل هلال احمر در این منطقه در آمادگی کامل قرار دارند.
زلزله امروز تهران
براساس گزارش مرکز لرزه نگاری، مختصات این زلزله عبارت است از:

طول جغرافیایی: ۵۲.۶۱
عرض جغرافیایی: ۳۵.۶۳
عمق زمین‌لرزه: ۷ کیلومتر

بیشتر بخوانید: تهران در خرداد امسال، ۱۵ بار لرزید

طبق اعلام سایت ژئوفیزیک دانشگاه تهران، فیروزکوه امروز تاکنون ۶ بار لرزیده است.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار