تاریخ انتشار: ۱۲:۱۷ - ۲۳ تير ۱۳۹۹

حواشی سریال «شهرزاد» زندگی مرا نابود کرد!

ساقی زینتی بازیگر سریال «شهرزاد» گفت: به تازگی بازی در یک تله فیلم را به پایان رسانده‌ام که قرار است از شبکه سراسری روی آنتن تلویزیون بروم، علاوه بر آن به تازگی قرارداد حضور در سریال جدید «مسعود ده نمکی» را امضا کرده‌ام و قرار است در آن به ایفای نقش پردازم.
ساقی زینتی
اقتصاد۲۴- ساقی زینتی درباره مضمون سریال «دادستان» ساخته مسعود ده نمکی بیان کرد: این سریال در دوازده قسمت برای پخش در شبکه سوم سیما آماده می‌شود، این اثر از نظر من سریالی با کیفیت و دارای داستانی جذاب است که به امید خدا به زودی کلید می خورد.
بیشتر بخوانید:لاله صبوری: خیلی هم موفق هستم
بازیگر سریال «شهرزاد» درباره دلیل کم کار شدن خود در عرصه بازیگری اذعان کرد: حواشی سریال شهرزاد زندگی مرا نابود کرد، به نوعی مشکلاتی که بعد از انتشار مصاحبه ای از من درباره قسمت‌های پایانی شهرزاد هیچ وقت پایان نیافت و همچنان هم ادامه دارد. این سریال کلا در فصل اول بیست و یک قسمت داشت و به من اتهام زده شده که قسمت بیست و ششم را لو داده‌ام در صورتی که اینگونه نبود، بعد از آن اتفاقات هیچکس حرف مرا باور نکرد، حتی گفتند که سریال را «علی نصیریان» و «ابوالفضل پورعرب» لو داده‌اند اما کسی زورش به آنها نمی رسید و همه چیز بر سر من خراب شد.

بازیگر سریال «شکوه یک زندگی» پیرامون بازگشت خود به عرصه بازیگری ادامه داد: در آن زمان همه فکر می‌کردند که سر هر پروژه‌ای بروم داستان را لو خواهم داد، هیچکس به من کار نمی‌داد و برخوردهای بسیار بدی با من صورت گرفت اما من همه را به خدا واگذار می‌کنم، من کاری نکردم که بخواهم شرمنده آن باشم.
وی در همین رابطه تاکید کرد: آن اتفاقات و هجمه های سریال شهرزاد باعث شد تا دو سال هیچ پیشنهادی به من نشود، باز خدا را شکر می‌کنم بعد از آن بار دیگر به من اعتماد شد، اما باور کنید که دیگر جرات نمی‌کردم با هیچکس در مورد کارهایم حرف بزنم و هیچ وقت هم مصاحبه نکردم.

زینتی با اشاره به تاثیر زیاد حواشی سریال «شهرزاد» بر زندگی خود اذعان کرد: سریال شهرزاد سرنوشت مرا عوض کرد و همه چیزم رو به نابودی رفت، حرف‌هایی که درباره لو دادن پایان داستان شهرزاد به من نسبت دادند بچه گانه بود زیرا من حرفه‌ای این کار بودم و می‌دانستم که چطور باید در یک پروژه حضور یافت و چه رفتاری داشت.

این بازیگر تلویزیون درباره کاهش تولید آثار بومی در تلویزیون خاطرنشان کرد: از نظر من تهیه کنندگان باید برای ساخت این دسته از آثار ریسک کنند، همانطور که پایتخت و «نون خ» در این زمینه موفق بودند من شک ندارم که ساخت آثاری بومی و محلی می تواند نفس تازه‌ای به تولیدات بدهد.

منبع: میزان
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

وضعیت هواشناسی امروز

عکس/ استایل محمدرضا پهلوی در حال شکار خرگوش ۶۶ سال پیش در یک شکارگاه

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

صفحه اول روزنامه‌های ورزشی امروز

صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی امروز

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

عکس/ دیدار صمیمانه سردار سلیمانی ۱۴ سال پیش با نوه امام خمینی

عکس/ ژست عجیب پرویز ثابتی چهره بی رحم ساواک ۵۴ سال پیش در یک دورهمی

عکس/ چهره خاص و متفاوت کیان ایرانی سریال مختار ۸۴ سال پیش در خردسالی

عکس/ سردار باقری در دیدار با ابراهیم رئیسی در دفتر آستان قدس

پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۴/ هیجان خرید در بازار طلا

عکس/ چهره جالب و دیده نشده از حشمت فردوس ۵۴ سال پیش در کنار دکتر شریعتی

افزایش تقاضا و نوسانات قیمت پمپ‌های آب خانگی در سایه بحران کم‌آبی/ گران ترین و ارزان ترین پمپ آب چند تومان است؟

عکس/ چهره دیده نشده سائب و عبدالرحمن بن شریح ۲۴ سال پیش در پشت صحنه سریال مختار

پیش بینی قیمت دلار چهارشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۴/ افزایش تقاضا برای خرید دلار

عکس/ استوری جنجالی مهراب قاسم‌خانی برای یوسف تیموری

عکس بی نظیر از ⁨ ⁨ ⁨دو برج تهران در نمای شب

اینفوگرافی/ نقشه نهایی تعطیلی ادارات کشور در روز چهارشنبه ۱ مردادماه

عکس/ عاشقانه تازه نرگس خانه‌به‌دوش جلب‌توجه کرد

فیلم/ حواشی ادامه دار ادعای جایزه ۴۰ میلیون دلاری بر سر ترامپ

عکس/ نوشته عجیب و غیرمنصفانه روی تابلو اعلانات یک کارخانه

عکس/ استوری جنجالی حسین حسینی علیه یک خانم

فیلم/ تلاش بالگرد آتش‌نشانی برای مهار آتش‌سوزی منطقۀ آزاد انزلی

ماجرای کشف پهپاد انتحاری در بوشهر

عکس/ تغییر شوکه کننده چهره سلنا گومز در جشن تولدش با کیک لاکچری

فیلم/ عراقچی: هرگز از غنی‌سازی صرف‌نظر نخواهیم کرد

فیلم/ وضعیت غم‌انگیز خواننده مشهور روی تخت بیمارستان

فیلم/ روایتی عجیب از صدای انفجار در قم

فیلم/ بارش شدید باران در عمان

عکس/ پیام رضا رشیدپور خطاب به عراقچی

اطلاعیه درباره صدای انفجار در بروجن

فیلم/ لحظه وقوع انفجار مهیب در شهرک فاطمیه قم

انفجار یک منزل مسکونی در شهرک فاطمیه قم

جدیدترین واکنش علیرضا فغانی به عکس یادگاری با ترامپ

فیلم/ رونی کلمن اسطوره پرورش اندام دیگر راه نمی‌رود

توزیع آب بسته‌بندی در تهران تکذیب شد

فیلم/ تصاویر هوایی از آتش سوزی مجتمع تجاری ونوس انزلی

کوه زباله در جنگل‌های چالوس

فیلم/ اظهارنظر عراقچی درباره توافق هسته‌ای

فیلم/ آتش به ضلع غربی و شمالی مجتمع ونوس انزلی رسید

اولیانوف و گروسی درباره ایران و اوکراین رایزنی کردند

فردا طرح ترافیک اجرا می‌شود

آمریکا رسماً از یونسکو خارج شد

هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت