تاریخ انتشار: ۱۱:۰۸ - ۱۰ بهمن ۱۳۹۷
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو :

ماکو حلقه اتصال آسیا و اروپا می‌شود

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو گفت:‌ این منطقه در 10 سال آینده منطقه ای است که با دستیابی به توسعه سبز، پایدار و فراگیر حلقه اتصال آسیا و اروپامی شود.
ماکو
اقتصاد۲۴- غلامرضا سلیمانی در دومین شورای اداری شهرستان های منطقه آزاد ماکو افزود: اهداف راهبردی تعیین شده برای منطقه براساس نقشه راه کلان مناطق آزاد تعریف شده است که در آن کمک به تأمین رشد پویا و بهبود شاخص‌های مقاومت اقتصادی و دستیابی به اهداف سند چشم‌انداز بیست‌ساله کشور تاکید شده است.

سلیمانی با تاکید بر تنوع بخشی پیوند‌های اقتصادی کشور با اقتصادهای منطقه ای و بین ­المللی به­ ویژه با کشورهای منطقه و همسایگان ادامه داد: کمک به توسعه و تسریع عمران و آبادانی منطقه ای و توانمند سازی فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی جوامع محلی جزو اهداف راهبردی منطقه است.

وی از تهیه و تدوین برنامه ­های راهبردی منطقه آزاد ماکو خبرداد و افزود: شناسایی فرصت ها و مزیت های منطقه و راه اندازی زنجیره های کسب و کار خرد در زمینه صنایع دامی، باغی و شیلات و توسعه سرمایه گذاری و صادرات در کنار ایجاد زیرساختها جهت توسعه لجستیک، صنعت وگردشگری از اهداف برنامه های راهبردی منطقه است.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو ادامه داد: توسعه گردشگری،‌ایجاد اشتغال و کاهش نرخ بیکاری ، ارتقا و توسعه فناوری های نوین بسیار مهم است و باید در راستای این اهداف پروژه های تدوین شده به نحو احسن اجرا شود.

تحقق 55 درصدی درآمدها و منابع سازمان نسبت به مقدار موردانتظار طی 10 ماهه سالجاری

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو از تحقق ۵۵ درصدی درآمدهای سازمان تا ۱۰ ماه سال جاری خبر داد و گفت: یکی از علل عدم تحقق درآمدها، مشکلات ناشی از افزایش نرخ ارز و مقررات جدید واردات از جمله ممنوعیت واردات خودرو و عدم امکان ثبت سفارش کالا و ممنوعیت واردات کالا بود.

سلیمانی افزود: منطقه آزادماکو برای ایفای نقش در اقتصاد نیازمند برندسازی است و بر این اساس گام های بلندتری در این خصوص برداشته شده است.

منبع: فرینا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
برچسب منتخب
# مناطق آزاد
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار