تاریخ انتشار: ۰۹:۵۶ - ۲۵ تير ۱۳۹۹

قتل همسر صیغه‌ای در برابر دختر کرولال او!

پسر چوپان که به اتهام قتل زنی جوان در پایتخت بازداشت شده بود پس از ۵۵ روز بازجویی و تحقیق سرانجام لب به اعتراف گشود.
قتل همسر صیغه‌ای
اقتصاد۲۴ - رسیدگی به این پرونده از ۳۱ اردیبهشت امسال و با قتل زن جوانی در آپارتمانش آغاز شد. زن همسایه که متوجه سر و صدایی در ساختمان شده بود خود را به خانه زن جوانی که در طبقه سوم ساکن بود رساند، اما با دیدن در باز خانه و جسد وی در اتاق خواب موضوع را به پلیس خبر داد. این درحالی بود که دختر ۸ ساله مقتول که کر و لال بود وحشتزده کنار اتاق ایستاده بود و گریه می‌کرد. با اعلام موضوع به بازپرس جنایی پایتخت تیم ویژه برای بررسی این جنایت راهی محل حادثه شدند.

فرار همسر چوپان

نخستین تحقیقات نشان می‌داد الناز- مقتول- دو سال قبل به‌خاطر اختلافات از همسرش جدا شده بود و او ۵ روز قبل از قتل به‌همراه مرد جوانی که خود را همسر الناز معرفی کرده بود، این خانه را اجاره کرده‌اند. اما بعد از این جنایت همسر او ناپدید می‌شود و همین مسأله احتمال دست داشتن مرد جوان در این قتل را مطرح کرد. بدین ترتیب به دستور بازپرس ساسان غلامی، تحقیقات برای دستگیری او ادامه یافت.

اوایل تیر ماه مرد فراری که در یکی از روستا‌ها مشغول چوپانی بود بازداشت شد، اما در تحقیقات منکر قتل بود. با این حال از آنجا که همه مدارک علیه وی بود به دستور بازپرس شعبه سوم دادسرای امور جنایی پایتخت در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی قرار داده شد. در نهایت متهم جوان صبح روز گذشته لب به اعتراف گشود و راز جنایتی را که ۵۵ روز قبل مرتکب شده بود را برملا کرد.

گفتگو با متهم

چگونه با الناز آشنا شدی؟

در اینستاگرام او را دیدم، عکسی برای او ارسال کردم و او نیز عکسم را لایک کرد و همین مسأله باعث آشنایی ما شد و کم‌کم رابطه‌مان جدی شد. سه ماهی از آشنایی‌مان می‌گذشت در این مدت سه بار او را دیدم و بیشتر تلفنی و پیامکی ارتباط داشتیم. بعداً متوجه شدم الناز مطلقه است و یک بچه دارد، اما، چون به او علاقه داشتم تصمیم به ازدواج گرفتم و ماجرا را هم به خانواده‌ام گفتم. بعد هم او را به عقد موقت خودم درآوردم.
 

پس چرا او را کشتی؟

به‌خاطر عاشقی. او را واقعاً دوست داشتم و حس می‌کردم این حس متقابل است. اما تصورم اشتباه بود، من در روستایمان گوسفندان زیادی دارم و به‌خاطر سال‌های زیادی که کار کردم وضع مالی ام خوب است. از طرفی برق کاری هم بلدم و خیلی زود توانستم در تهران کاری با درآمد خوب پیدا کنم. بعد‌ها از رفتار‌های الناز به این نتیجه رسیدم که او مرا دوست ندارد و مرا به‌خاطر پول‌هایم می‌خواهد.

مگر چه رفتاری داشت؟

مدام گوشی تلفن همراه دستش بود. با افراد مختلف چت می‌کرد و اصلاً مرا نمی‌دید. این تنها مشکل الناز نبود، او به شیشه اعتیاد داشت و حتی یکبار نزدیک بود دخترش را در توهم شیشه به قتل برساند. آن روز اگر من نبودم معلوم نبود چه بلایی سر دخترش می‌آورد و با خودم گفتم مادری که به بچه‌اش رحم نمی‌کند به من رحم می‌کند؟

روز حادثه چه اتفاقی افتاد؟

آن روز از سر کار که به خانه آمدم، دیدم قفل در شکسته است. از الناز علت را پرسیدم، گفت بچه‌اش داخل خانه گیر کرده بود و مجبور شده که در را بشکند. حرف‌هایش را باور نکردم. سر همین موضوع با هم درگیری لفظی پیدا کردیم به او گفتم که تو پول‌های مرا می‌خواهی.

الناز خیلی شیشه کشیده بود و حال خوبی نداشت، حرف‌های من باعث عصبانیت او شد. الناز می‌گفت از شوهر خواهرش خواسته به آنجا بیاید تا مرا تنبیه کند بعد در خانه را قفل کرد که من فرار نکنم در واقع مرا گروگان گرفته بود. یک دفعه به سراغ کیفش رفت و چاقوی ضامن‌داری را از داخل کیفش بیرون آورد. به من حمله کرد، اما دستش را گرفتم. درگیر شده بودیم و چاقو ناگهان به شکم الناز برخورد کرد.
منبع: روزنامه ایران
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/ نقاشی از دونالد ترامپ ۷۹ ساله از واشنگتن!

هشدار جدی نماینده مجلس درباره بی آبی تهران تا چهل روز آینده

توضیح وزیر ارتباطات درباره اختلال در جی‌پی‌اس‌ها

فیلم/ اولین پیام سیدحسین حسینی پس از پیوستن به سپاهان

لبنیات ارزان می‌شود؟

عکس/ ژست خاص نیوشا ضیغمی با دخترش در یک رستوران لاکچری

عکس/ استوری معنادار مهاجم استقلال؛ جدایی قطعی شد؟

علت واژگونی اتوبوس در استان فارس چه بود؟

خبر مهم غریب‌آبادی درباره سفر تیم فنی آژانس به ایران

امکان واردات خودرو‌های بالای ۲۵۰۰ سی‌سی غیر آمریکایی با عمر ۵ سال ساخت به مناطق آزاد

رونمایی از پروژه ملی هوشمندسازی مناطق آزاد با حضور رئیس‌جمهور

جلسه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با حضور رئیس جمهور برگزار شد

بازدید معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشکری دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد از غرفه ارس نمایشگاه ایران زیرساخت

عکس/ دیدار رئیس جمهور با آیت‌الله سعیدی

عکس/ سلفی بامزه مجید یاسر و دخترش با ژست صمیمی

عکس/ سیدحسین حسینی به سپاهان پیوست

فیلم/ افشاگری اتاق اصناف درخصوص کیفیت آرد مصرفی

جزئیات جدید از تغییر قانون بازنشستگی

فیلم/ لحظه هولناک سقوط هواپیما وسط اتوبانی در ایتالیا

عکس/ دیدار آملی لاریجانی با خانواده سرداران شهید سلامی و رشید

آتش زدن مامور پلیس راه در مشهد

عکس/ چهره جوان و زیبای هدیه تهرانی ۲۷ سال پیش در کنار ابولفضل پورعرب

عکس/ صحنه‌های دلخراش از قحطی شدید در نوار غزه

عکس/ استوری تلخ محسن چاوشی از گرسنگی مردم در غزه

عکس/ پست تلخ پسر احمد توکلی درباره فوت پدرش

جزئیات تازه از مذاکرات ایران و اروپا در استانبول

آتش‌سوزی مهیب در شهرک علمی‌ تحقیقاتی اصفهان

عکس/ سفر سر زده پزشکیان به قم

عزای چهل‌روزه کشته شدگان جنگ/ روایت‌هایی از غیرنظامیانی که در حملات اسرائیل به ایران کشته شدند

بورس درگیر اقدامات جزیره‌ای است

فیلم/ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش درخصوص شهریه ۱۰۰ میلیونی مدارس غیرانتفاعی

خاورمیانه گروگان بازی تجاری ترامپ

بازداشت یک زن به اتهام تلاش برای ترور نتانیاهو

عکس/ چهره متفاوت و جوان محمد حنفیه سریال مختار در ۳۶ سالگی با لباس کردی

هشدار درباره تبعات محدودیت اینترنت در ایران

عکس/ چهره باورنکردنی مجری عشق ابدی در دهه شصتی با مانتوی اپل دار

چرا سریال شکارگاه دیده نشد؟

عکس/ آماری هولناک از آخرین وضعیت سد‌های تامین کننده آب تهران

فیلم/ هشدار بالگرد نیروی دریایی ایران به ناوشکن آمریکایی

ارزش سهام عدالت امروز ۱ مرداد ۱۴۰۴ + جدول

جزئیات درگیری مسلحانه مرزبانان با گروهک تروریستی در کردستان

عکس/ ظاهر دیده نشده محمدرضا پهلوی و فوزیه ۸۱ سال پیش در بازدید از یک مرکز خیریه

شاخص اشعه فرابنفش در سطح هشدار

فیلم/ ژست عجیب و خاص بازیگر داش آکل با استایل تابستانی

عکس/ بختیار اولین رئیس ساواک ۷۴ سال پیش در حال آموزش تیراندازی به فرزندش

فیلم/ پدر فلسطینی: بچه‌هایم یک هفته است نان نخورده‌اند

آب استخر‌های تهران قطع می‌شود

تورم، تحریم و بی‌ثباتی؛ سه‌ضلعی فرار سرمایه از ایران/ در برابر کوچ سرمایه‌ها از کشور چه باید کرد؟

فیلم/ انتقاد صریح یکی از سهام‌داران ایران‌خودرو از عملکرد وزیر صمت

دلار توافقی افزایشی شد