تاریخ انتشار: ۲۲:۱۳ - ۰۳ مرداد ۱۳۹۹
تعداد نظرات: ۲ نظر

اظهارات متفاوت از تریبون نمازجمعه قم: کرونا سکولار است

یک کارشناس حوزوی می‌گوید: ویروس کرونا سکولار است و ما فقط از نظر متخصصان متدین در برپایی مراسم و عزاداری‌های محرم و صفر پیروی خواهیم کرد.

تریبون نمازجمعه قم

اقتصاد۲۴- حجت‌الاسلام سید عباس موسوی مطلق در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه قم اظهار داشت: ویروس کرونا سکولار است و ما فقط از نظر متخصصان متدین در برپایی مراسم و عزاداری‌های محرم و صفر پیروی خواهیم کرد.

وی گفت: عده‌ای امروز بی جهت به خطر برگزاری مراسم‌های محرم دامن می‌زنند.
بیشتر بخوانید:حوزه انقلابی در مقابل ظلم به مردم سکوت نمی کند
موسوی مطلق همچنین گفت: کرونا یک ویروس سکولار است که تلاش می‌کند کشور‌های دینی را با آثار مخرب خود به سمت بی دینی سوق دهد.

سخنران پیش از خطبه‌های نماز جمعه گفت: عده‌ای در هفته‌های ابتدایی شیوع کرونا، پروژه تعطیلی مراکز زیارتی و هیات‌های مذهبی را به‌پیش می‌بردند که با برخورد‌های عاقلانه مردم و مسوولان شکست خوردند.

وی بدون اشاره به نام و هویت این عده، اظهار داشت: مراسم‌های مذهبی ماه محرم و صفر باید با شور همیشگی خود با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شود.

موسوی مطلق ابراز داشت: طبق آمار رسمی وزارت بهداشت مراکز زیارتی و برپایی مراسم‌های دینی و هیات‌های مذهبی کمتر از نیم درصد در سرایت کرونا نقش دارند. به گفته وی، برخی دنبال تعطیلی و بستن راه‌های ابراز عواطف و احساسات مردم به اهل بیت (ع) و سید الشهدا (ع) هستند، اما این افراد بدانند که هیچ فردی نمی‌تواند مانع از برگزاری و برپایی این مراسم‌ها بشود.

فضای مجازی یک میدان مین است

سخنران پیش از خطبه‌های نماز جمعه قم گفت: برخی افراد بی جهت اصرار دارند که تبلیغ دین صرفاً در فضای مجازی انجام بگیرد، اما باید بدانیم که امروز ما اشرافی بر شبکه‌های سایبری نداریم و فقط استفاده‌کننده آن‌ها هستیم.

وی اضافه کرد: ما امروز حکمران در فضای مجازی نیستیم بلکه حکم خوان هستیم و فاقد یک ایدئولوژی خاص و راهبردی در این فضا هستیم و به عبارت دیگر ابزار دست دشمن هستیم.

این کارشناس مذهبی یادآور شد: فضای مجازی یک میدان مین است که باید تهدید‌های آن را به فرصت تبدیل کنیم و از معبر‌های خطرناک آن عبور کنیم و بتوانیم به یک حکمران قوی در این فضا تبدیل شویم.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
شیعه
1
1
شنبه ۰۴ مرداد ۱۳۹۹
در ضمن سر ما خوردگی لائیک و سردرد مرتد است !
هادی
0
1
يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۳۹۹
سلام. این ویروس کار به دین ودیانت نداره این همه میگن فاصله اجتماعی رو رعایت کنید. شما الان دکتری که کارشناسی میکنی؟
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار