تاریخ انتشار: ۱۱:۰۱ - ۰۴ مرداد ۱۳۹۹

پایان شایعات درباره دستگیری مقام بلندپایه ارتش

امیر سیاری با حضور در مراسم رونمایی از چند طرح ضد کرونایی ارتش عملا به شایعات پیرامونش پایان داد.

اقتصاد۲۴- از شایعه تا واقعیت: طی روزهای گذشته شایعه گسترده‌ای مبنی بر دستگیری امیر سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران در فضای مجازی منتشر شده بود.

دستگیری امیر سیاری

علاوه بر این که شایعه در روز‌های گذشته تکذیب شد صبح امروز نیز وی در مراسم رونمایی از چند طرح ضد کرونایی ارتش حضور پیدا کرد تا عملا چنین شایعه‌ای را تکذیب کند.

برخی کاربران و رسانه‌های ضدانقلاب که این روزهاحمله به تفاهم نامه ایران و چین را در دستور کار خود قرار دادند، این متن خیالی را دلیل ادعای خود عنوان کرده بودند.
 
معاون هماهنگ کننده ارتش همچنین از مرکز بهینه سازی، نوسازی و ساخت قطعات شهید زرهرن نیروی زمینی ارتش بازدید کرد.
دستگیری امیر سیاریامیر دریادار حبیب الله سیاری رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش صبح شنبه با حضور در مرکز بهینه‌سازی، نوسازی و ساخت قطعات شهید زرهرن نیروی زمینی ارتش (نزاجا) از این مجموعه بازدید کرد.

دریادار سیاری در این بازدید از خط بازسازی و اورهال تانک اسکورپیون، خط بازسازی و اورهال تانک چیفتن و تانک تی ۷۲ بازدید به عمل آورد.

همچنین رئیس ستاد ارتش در این بازدید از مجموعه تولید مواد ضدعفونی و ماسک کارخانجات شهید زرهرن بازدید کرد.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار