تاریخ انتشار: ۱۴:۴۷ - ۰۸ مرداد ۱۳۹۹

آیا عصر ترامپ پایان می‌یابد؟

نشریه نشنال اینترست در تحلیلی نوشت: عصر دونالد ترامپ با شکست در انتخابات پیش رو به پایان نرسیده و چنانچه نتیجه به نفع جو بایدن تمام شود، او خود را برای انتقام از دموکرات‌ها در انتخابات ۲۰۲۴ آماده می‌کند.
آیا عصر ترامپ پایان می‌یابد؟
اقتصاد۲۴ - نشریه نشنال اینترست در مطلبی با این عنوان «آیا اگر ترامپ بازنده انتخابات شود، برای ۲۰۲۴ وارد میدان می‌شود؟» افزود: اگر ترامپ در انتخابات نوامبر (آبان) بازنده شود، اگرچه در کاخ سفید نمی‌ماند، اما به برج خود خواهد رفت و برای ۴ سال آینده طرحی برای انتقام خواهد ریخت.

«جیمی کارتر» (سی و نهمین رییس جمهوری آمریکا) ممکن است در زمان ریاست جمهوری دوران سختی را سپری کرده باشد، اما در چهار دهه گذشته به عنوان یک دولتمرد سالخورده محترم خدمت کرده است. «جورج هربرت واکر بوش» (چهل و یکمین رییس جمهوری آمریکا) بی‌سر و صدا در سال ۱۹۹۳ بازنشسته شد و جاه طلبی‌های سیاسی خانواده‌اش را به جورج و جب واگذار کرد. گفته می‌شود که حتی جرالد فورد که در دوره دوم میدان را به کارتر واگذار کرد، قصد داشته برای بار دوم در سال ۱۹۸۰ به عنوان معاون رئیس جمهوری وارد میدان شود. درواقع همه آن‌ها می‌توانستند مسیری را به سوی ریاست جمهوری انتخاب کنند، اما شکست را پذیرفتند.
 
این نشریه آمریکایی نومحافظه کار در ادامه تحلیل خود نوشته است: اکنون به نظر می‌رسد نخبگان سیاسی آمریکا که از شکست ترامپ ناامید شده اند، از نظر سنجی‌هایی که حاکی از پیشتازی سرنوشت ساز جو بایدن حکایت دارند، خرسندند.

بسیاری از جمهوریخواهان نیز بی‌سر و صدا آماده پشت سرگذراندن دوره ترامپ هستند. اما حتی اگر ترامپ در ماه نوامبر برنده نباشد، نباید انتظار داشته باشید که او به آرامی کنار برود. هرچند دونالد ترامپ قصد کودتا و ماندن در کاخ سفید را ندارد. اما بی‌تردید پس از شکست به برج خود رفته و درآنجا برای گرفتن انتقام در انتخابات ۲۰۲۴ نقشه می‌کشد.

درواقع ترامپ پس از انتخابات، ادعای تقلب در آرا را مطرح کرده و به عبارتی با بزرگواری میدان را واگذار نخواهد کرد و ریاست جمهوری بایدن را نمی‌پذیرد. او خواهان بازی برگشت است و در سال ۲۰۲۴ آن را بدست خواهد آورد. در چنین شرایطی وای بر هر جمهوری خواهی که در کنار ترامپ بایستد.

بیشتر بخوانید: بایدن با ۱۰ درصد اختلاف از ترامپ پیش است

درست همانطور که «هیلاری کلینتون» از نفوذ خود در حزب دموکرات برای استفاده از قدرت «برنی سندرز» در انتخابات ۲۰۱۶ استفاده کرد، ترامپ هم از نفوذ خود در حزب جمهوریخواه استفاده می‌کند تا از جسارت هر کدام از نامزد‌های این حزب برای آزمودن دوباره خود بهره ببرد و اگر حزب جمهوریخواه این جسارت را داشته باشد تا نامزد دیگری معرفی کند، کاندیدای بدشانس باید هم با دموکرات‌ها و هم ترامپ بجنگد.

اما این نخستین بار نیست که یک رئیس جمهور پس از یک دوره چهار ساله خواهان پیروزی دوباره در سال‌های بعدی است. در سال ۱۸۸۴، حزب دموکرات «گروور کلیولند» (بیست و دومین و بیست و چهارمین رییس جمهوری آمریکا) را پیروز انتخابات اعلام کرد. چهار سال بعد، جمهوریخواهان، بنیامین هریسون سناتور پیشین ایندیانا را به عنوان رییس جمهوری معرفی کردند. آن‌ها اگرچه رای عمومی را از دست دادند، اما رای هر دو ایالت را به دست آورده و کلیولند را از کاخ سفید بیرون کردند؛ بنابراین اگر ترامپ دوباره انتخاب شود، همه چیز در نهایت در ژانویه ۲۰۲۵ (دی ۱۴۰۳) به پایان می‌رسد. اما در صورت پیروزی بایدن در نوامبر پیش رو، ممکن است دوره ترامپ تا ۲۰۲۹ طول بکشد و لذا بایدن باید پس از پیروزی حکومتداری را در سایه ترامپ پیش ببرد.
نشنال اینترست یک نشریه آمریکایی در زمینه روابط بین‌الملل است که هر ماه دو بار از سوی مرکز نشنال اینترست منتشر می‌شود. این نشریه را اروینگ کریستول متفکر نومحافظه کار در سال ۱۹۸۵ تأسیس کرد و تا سال ۲۰۰۱ سردبیر آن بود.
منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع دوربین‌های عکاسی + جدول

قیمت انواع گوشی موبایل اپل امروز + جدول

قیمت انواع لپ تاپ اچ پی HP امروز + جدول

عکس/ تغییر چهره ابن مرجانه سریال مختار پس از ۱۹ سال با مدل موی جدید

عکس/ چهره متفاوت رهبری ۶۲ سال پیش در سفر به استان گیلان به همراه یک دوست لبنانی

عکس دیده نشده از زهرا پزشکیان در کنار زینب سلیمانی در یک مراسم

عکس/ استایل رسمی محمدرضا پهلوی و ثریا ۷۴ سال پیش در یک مراسم

عکس یادگاری عراقچی و وزرای خارجه شرکت‌کننده در اجلاس شانگهای

عکس/ ژست و استایل جذاب بیتا سحرخیز در کافه‌ای دنج و لاکچری

عکس/ سردار باقری در کنار امیر ایرانی و امیر موسوی در بازدید از نیروی دریایی ارتش

عکس/ مراسم عروسی فروغ فرخزاد و پرویز شاپور ۷۳ سال پیش با تیپ اروپایی

عکس/ چهره متفاوت بنی صدر ۸۴ سال پیش در کنار برادران و خواهرش

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

وظایف وزارت اقتصاد چیست؟ / تفاوت آن با بانک مرکزی

عکس/ پوستر AFC برای زنان ایران

فیلم/ قدم زدن یک فلامینگو در وسط خیابان‌های دبی

تاریخ شارژ کالابرگ دهک‌های ۴ تا ۷ اعلام شد

ادعاهای یاشار سلطانی علیه شرکت لوتوس فاقد وجاهت قانونی است

عکس/ تفریح گرانقیمت و لاکچری بازیگر جوکر و دخترش در دیزنی‌لند

بهترین صرافی‌های ارز دیجیتال موردتأیید پلیس فتا

معرفی رادار ضد توپخانه زوپارک ۱؛ رادار قدرتمند روسیه

عکس/ معماری خاص و دیدنی خانه داروغه مشهد با ستون‌های غول پیکر و ایوان سرتاسری

اینفوگرافی/ افشای راز بزرگ درباره موشک‌های ایران

صرافی جایگزین نوبیتکس

عکس/ چهره متفاوت مسعود پزشکیان در یک مراسم

عکس/ مهدی قایدی به النصر امارات پیوست

فیلم/ سلام نظامی تیم بسکتبال بانوان ایران قبل از بازی تایلند

کاهش قیمت طلا و سکه به تبعیت از دلار

همه چیز درباره سازمان هدفمندسازی یارانه ها/ وظایف، عملکرد و چالش‌ها

عکس/ چشم انداز رویایی از روستای کنگ ماسوله نگین سبرسبز طرقبه

عکس/ وحید جلیلی، دهباشی و سربازان آمریکایی بعد از سقوط صدام در عراق

تصمیم غیرمنتظره استقلال درباره رامین رضاییان + عکس

فیلم/ رهبر انقلاب: یقه جنایتکار نباید رها شود

دیدار مدیرعامل منطقه آزاد ارس با امام جمعه خداآفرین

آمار جدید از خروج اتباغ غیرمجاز از ایران

فیلم/ رهبری: ملت ایران در جنگ کار بزرگی انجام داد

فیلم/ واکنش مجری پاورقی به دست دادن فغانی با ترامپ

قیمت انواع لپ تاپ اچ پی HP

فیلم/ رهبری: در میدان دیپلماسی و نظامی با دست پر وارد خواهیم شد

قیمت گوشی اپل + جدول

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

مهدی طارمی نامزد برترین بازیکن آسیا + لینک رای

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

بازدید میدانی مدیرعامل منطقه آزاد ارس از پروژه‌های مرکز خداآفرین

رهبری با مسئولان قوه قضائیه دیدار کرد

فیلم/ رهبری: پیروزی ملت ایران تضمین شده است

ماجری آتش‌سوزی در شهربازی تبریز چه بود؟

فیلم/ تیزر قسمت سوم شکارگاه منتشر شد

ورود دستگاه قضایی برای ترخیص ۱۵ هزار خودروی وارداتی دپو شده

ایران در تب آتشین و بحران کم آبی؛ ثبت دمای ۵۱ درجه در بستان همراه با خشکسالی ۴۰ درصدی + اینفوگرافی

رونمایی از خرید جدید پرسپولیس

عکس/ افتتاح فرودگاه بین‌المللی موصل

عکس/ توییت جدید عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب

عکس/ چهره خاص کوروس در ۷۲ سالگی با تیپ متفاوت

آب تهران جیره‌بندی می‌شود؟

عکس/ چهره متفاوت رئیس خوارج در سریال مختارنامه به همراه دخترش

سهمیه و قیمت بنزین تغییری نخواهد کرد

فروشگاه‌های زنجیره‌ای برنج ۸۰ هزارتومانی را ۳۰۰ هزار می‌فروشند

پیامد‌های خروج کارگران افغانستانی از صنعت ساخت مسکن چیست؟

حشرات، نگهبانان کوچک طبیعت مازندران

عکس/ احترام نظامی سردار رادان به مزار سردار سلیمانی

سگ‌های زنده‌یاب چطور افراد را از زیرآوار نجات می‌دهند؟

ویژه برنامه به سوی فتح در منطقه آزاد ارس