تاریخ انتشار: ۰۵:۴۶ - ۱۱ مرداد ۱۳۹۹
در گفتگوی اقتصاد ۲۴ با معاون سرمایه گذاری منطقه آزاد اروند تشریح شد؛

پروژه «اروند ۱۴۰۰» مورد حمایت منطقه آزاد اروند/ دستاوردی ملی که کشور را از وابستگی به خارج بی‌نیاز می‌کند

سید علی موسوی گفت: پمپ هیدرولیک مولتی فاز سطح الارضی دستاوردی ملی است که توسط مهندسین بومی و ایرانی طراحی و ساخته شده و کشور را از وابستگی فنی و مهندسی صنعت نفت به کشورهای دیگر در این حوزه بی‌نیاز خواهد کرد.
پروژه اروند ۱۴۰۰
اقتصاد۲۴ - روز چهارشنبه ۸ مرداد ماه ۱۳۹۹ نخستین پمپ هیدرولیک مولتی فاز سطح الارضی چاه‌های نفت با حضور رییس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در منطقه آزاد اروند رونمایی شد.

سید علی موسوی، معاون اقتصادی و سرمایه گذاری منطقه آزاد اروند در همین مورد به اقتصاد ۲۴ توضیح داد: این محصول اولین نسل پمپ‌های هیدرولیک رفت و برگشتی مولتی فاز دابل دابلکس سطح الارضی استخراج و انتقال نفت گاز جهت برگردانیدن چاه‌های نفت غیر فعال و غیر تولیدی شده نفت و گاز مناطق خشکی کشور به مدار تولید و بهره برداری است که به احترام سرزمین ایثار و شهادت و قلب تپنده خوزستان یعنی اروند رود به نام «اروند ۱۴۰۰» نامگذاری شده است. 

وی توضیح داد: این دستاورد ملی، کشور را از وابستگی فنی و مهندسی صنعت نفت به کشور‌های دیگر در این حوزه بی‌نیاز خواهد کرد که با بهره‌برداری از این پروژه صنعتی امکان تولید صیانتی از چاه‌های غیر فعال کشور و افزایش تولید تا پنج هزار بشکه نفت از چاه‌های مرده به ازای هر دستگاه پمپ فراهم می‌شود.
بیشتر بخوانید: نخستین نسل پمپ‌های هیدرولیک نفتی در منطقه آزاد اروند رونمایی شد
موسوی در ادامه افزود: تولید هر دستگاه از این پمپ‌ها صرفه جویی ارزی چهار میلیون دلاری برای صنعت کشور به دنبال دارد و با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال به تولید رسیده و زمینه اشتغال ۹ هزار نفر ساعت را به طور مستقیم و غیر مستقیم در کشور ایجاد کرده است.

وی اظهار کرد: با بهره‌برداری از این پروژه صنعتی امکان تولید صیانتی از چاه‌های غیرفعال کشور و افزایش تولید تا پنج هزار بشکه نفت از چاه‌های مرده به ازای هر دستگاه پمپ فراهم می‌شود.

معاون اقتصادی و سرمایه گذاری منطقه آزاد اروند در ادامه به خبرنگار اقتصاد ۲۴ گفت: این پروژه چهار ویژگی عمده دارد؛ اول اینکه این پروژه دانش بنیان است و مورد تاکید مقام معظم رهبری و مورد حمایت منطقه آزاد اروند است چرا که یکی از ۲۰ راهبرد اساسی ما در سال جهش تولید است. دوم اینکه طراحی، ساخت و مهندسی این پروژه توسط مهندسین بومی و ایرانی انجام شده است، سوم اینکه با تولید انبوه این محصول علاوه بر اینکه نیازمندی‌های شرکت‌های تابعه وزارت نفت را تامین خواهد کرد، از خروج ارز از کشور به میزان سالیانه ۱۰۰ میلیون یورو جلوگیری می‌کند و در آخر اینکه بعد از اینکه نیازمندی‌های شرکت‌های تابعه وزارت نفت را تامین و رفع کرد، ما می‌توانیم صادرات به کشور‌های نفت خیز حوزه خلیج فارس را هم داشته باشیم و این محصول را برای استفاده آن کشور‌ها صادر کنیم.

موسوی خاطر نشان کرد: رئیس کمیسیون انرژی علاوه بر شرکت در مراسم بهره برداری و رونمایی از پروژه پمپ هیدرولیک چاه‌های نفت، از فاز دوم پالایشگاه آبادان که ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد بازدید کرد و قول مساعد داد که مشکلات احتمالی در راه تسریع تکمیل پروژه را در کمیسیونی با حضور وزیر نفت و سایر مسئولان مربوطه رفع کنند و همچنین برای فاز‌های بعدی این پالایشگاه پیشنهاداتی ارائه شد و قرار شد ایشان در کمیسیون انرژی مطرح و پیگیری کنند.

وی افزود: در مورد دانشگاه نفت و تیم‌های ورزشی تابعه وزرات نفت از جمله تیم بسکتبال، تکواندو و فوتبال صنعت نفت هم گزارش‌هایی به ایشان ارائه شد و قرار بر پیگیری ایشان شد.

معاون اقتصادی و سرمایه گذاری منطقه آزاد اروند در پایان اظهار داشت: در حوزه وزارت نیرو هم ایشان بازدیدی از رودخانه بهمن شیر و تاسیسات شرکت آب و برق خوزستان در منطقه آزاد اروند و همینطور شهرستان آبادان و خرمشهر داشت و با حضور مدیرعامل شرکت آب و برق، مشکلات بررسی و گزارش‌هایی در مورد تاسیسات آب شیرین کن و سایر موارد جهت بهبود وضعیت آب آشامیدنی و آب کشاورزی منطقه ارائه و قرار شد در کمیسیون با حضور وزیر نیرو این مباحث پیگیری و مشکلات مرتفع شود.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
برچسب منتخب
# مناطق آزاد

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عربستان ۲۰۲۵؛ از میانجی گری میان ایران و آمریکا تا حل بحران اوکراین/ در عربستان انقلاب نخواهد شد، چون جوانان بن سلمان را دوست دارند/ پادشاهی سعودی مانند کره جنوبی مدرنیزه می‌شود

عکس/ تیپ گنگ مهسا حجازی در حال خرید عید با کلاه گپ چند میلیونی

عکس/ استوری عاشقانه آیسان آقاخانی و رضا گلزار حسابی سروصدا کرد

عکس/ بنر‌های عجیب در سراسر شهر تهران جلب توجه کرد

عکس/ سارا و نیکا در آغوش محسن تنابنده

عکس/ استایل طاووسی شبنم قلی‌خانی با جواهر گران قیمت

عکس/ حال و هوای مردم تهران در اسفند ۲۳ سال پیش

عکس/ قابی ماندگار و دیدنی از کتایون ریاحی در کنار نوه محمدعلی فردین

عکس/ نمایی از خرم آباد ۹۳ سال پیش با خانه‌های کاهگلی

عکس/ تیپ کژوال لیندا کیانی با کیف و گوشواره یاقوتی

حال و هوای مراسم قاشق‌زنی چهارشنبه سوری در قزوین

عکس/ نمایی از سیل مرگبار ۹۰ سال پیش در خیابان امام تبریز

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

با دارو‌های تاریخ گذشته چه کنیم؟

خوانندگی زنان با کدام قواعد فقهی و قانونی مغایرت دارد؟

توصیه جدی وزارت بهداشت برای خرید شیرینی و آجیل

اعتراف اسکارلت جوهانسن

شیرینی پزی مخصوص عید ۱۴۰۴

مرگ هولناک دختر مدرسه‌ای در ویلای اجاره‌ای

طرز تهیه فرنی شیره انگور، افطاری گرم و مقوی

جی ۲۰ چگونه عمل می‌کند و چرا اهمیت دارد؟/ اگر G20 متحمل شکست شود چه چیزی از بین خواهد رفت؟

رسوایی با برگه آزمایش

طرز تهیه نان سیب زمینی روسی

ربودن زن جوان با قصد آزار و اذیت

چرا برخی خاطرات را فراموش می‌کنیم؟

زیدآبادی: دکتر پزشکیان! مملکت در حال فنا شدن است، می‌خواهی چه کنی؟

ایران خواستار آتش‌بس دائمی در غزه شد

محمد فاضلی: عدد دبش در تاریخ ریاضیات می‌ماند!

واتساپ با قابلیت‌های تازه به‌روز‌رسانی شد!

سرپیچی ایرلاین‌ها از ممنوعیت توزیع مواد غذایی ناسالم

توضیح سخنگوی وزارت خارجه درباره محتوای نامه ترامپ به ایران

فیلم/حافظ‌خوانی سفیر کره جنوبی در ایران

ساعت کاری کارمندان تغییر کرد

پزشکیان: امروز دیگر کسی حرف خوب بدون عمل را از ما قبول نمی‌کند

پوتین: با پیشنهاد آتش‌بس موافقیم

ماجرای شماره متفاوت آقای گل لیگ یک

CFT و پالرمو در کمیسیون تصویب شد

آمریکا وزیر نفت را تحریم کرد

جزئیات قرعه‌کشی دور حذفی لیگ نخبگان آسیا اعلام شد

الجولانی پیش‌نویس اعلامیه قانون اساسی را امضا کرد

شهرداری تهران: هیچ مجوزی برای تخریب ساختمان سینگر صادر نشده

سهمیه سوخت تغییری نخواهد کرد

عصبانیت شدید نتانیاهو از گزارش سازمان ملل درباره جنایات اسرائیل

اتحادیه اروپا: به برجام متعهد هستیم

درگاه پرداخت ریالی روی وبسایت قمار!

محمدرضا شریفی نیا کیست؟| بازیگر پرحاشیه و تأثیرگذار سینمای ایران

مرگ پرویز در ۷۰ سالگی

مهدی قایدی به شخص مورد علاقه‌اش رسید

صلح اوکراین تازه آغاز ماجراست!

عکس/ ویلا‌های لاکچری ۸۳ سال پیش در بابلسر

اینفوگرافی/ عواملی که سلامت روده‌ها را تهدید می‌کند

فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون

قیمت برنج ایرانی به ۲۰۰ هزار تومان رسید

بهترین افطاری برای ماه رمضان

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس

افزایش ۲۵ درصدی قیمت بلیت قطار در آستانه نوروز

قیمت انواع دستگاه ماینر + جدول

پرسپولیس گرانترین و تراکتور ارزانترین بلیت در ایران

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

فیلم/ عذرخواهی مجری صداوسیما از شهرداری

دلیل افطار کردن با خرما در ماه رمضان چیست؟

چرا بعد از غذا خوردن میل به شیرینی داریم؟