تاریخ انتشار: ۱۱:۵۵ - ۱۴ مرداد ۱۳۹۹
تعداد نظرات: ۱ نظر

اگر احسان علیخانی «آقازاده» می‌شد!+ عکس

 در «آقازاده»، «دل» و «هم‌گناه»، امیر آقایی، محسن کیایی، بهرام افشاری و حامد بهداد جایگزین‌های مناسبی برای بازیگر قبلی نقش‌شان بوده‌اند؟
اقتصاد۲۴ -  یکی از شخصیت هایی که این روزها در سریال‌های نمایش خانگی، مورد توجه مخاطبان قرار گرفته نقش «آرمان» در سریال «هم‌گناه» با بازی محسن کیایی است. جالب این که کیایی اعلام کرده نقش «پیمان» (با بازی پدرام شریفی) را دوست داشته، اما به پیشنهاد برادرش که کارگردان اثر است، نقش «آرمان» را ایفا کرده. جایگزینی یکی از بازیگران در دو سریال دیگر در حال توزیع نمایش خانگی نیز اتفاق افتاده است.
بیشتر بخوانید:بازیگر «قلاده‌های طلا» کرونا گرفت + عکس

امیر آقایی به جای احسان علیخانی

 
اگر احسان علیخانی «آقازاده» می‌شد!+ عکس
طبق گفته حامد عنقا، نامزد اصلی نقش «نیما بحری»، احسان علیخانی بود. این نقش به او پیشنهاد و درباره ایفای این نقش با او صحبت‌هایی شده بود، اما به دلیل آغاز پیش‌تولید «عصر جدید»، احسان علیخانی نتوانست در «آقازاده» بازی کند و امیر آقایی جایگزین او شد. امیر آقایی 12 سال از علیخانی بزرگ‌تر است و از لحاظ سنی برای نقش یک آقازاده که تنها به برکت اسم و جایگاه پدرش توانسته پیشرفت کند و صاحب ثروت شود، خیلی مناسب نیست. از طرفی بی‌رحمی و شرارتی که نقش «نیما» دارد، با چهره آقایی تناسب بیشتری نسبت به علیخانی دارد، بنابراین امیر آقایی انتخاب خوبی برای نقش «نیما» بوده است. البته چهره علیخانی نیز می‌توانست برای شخصیت متقلب و دوروی «نیما» مناسب باشد. بنابراین از لحاظ سن و چهره، احسان علیخانی انتخاب بی‌ربطی برای نقش این آقازاده نبوده، اما با توجه به تجربه و توانایی امیر آقایی در بازیگری، او برای این نقش انتخاب مناسبی بوده و بازی او در «آقازاده» بسیار خوب بوده است. به طور کلی نمی‌توان گفت احسان علیخانی در مقایسه با امیر آقایی می‌توانست انتخاب بهتری برای نقش «نیما» باشد.

بهرام افشاری به جای سعید آقاخانی

منوچهر هادی در گفت‌وگویی که با فریدون جیرانی داشت، درباره انتخاب بازیگر نقش «فاراب» در سریال «دل» گفته بود که ابتدا قصد داشته این نقش را به سعید آقاخانی بدهد، اما بهرام افشاری از او خواسته نقش «فاراب» را بازی کند و ایده‌ها و تلاش‌هایش برای بازی در این نقش، باعث شده هادی این پیشنهاد را بپذیرد. «فاراب» جوانی لات، عصبی و خلافکار است که سرش برای دعوا و درگیری درد می‌کند. بهرام افشاری در سریال به خوبی نقش این جوان لات را بازی کرده و بسیار خوب از پس اجرای واکنش‌های عصبی و غیرعادی «فاراب» برآمده است. این شخصیت از نظر طبقه اجتماعی، حرفه، ویژگی‌های شخصیتی و فرهنگ با شخصیت های قصه تفاوت‌های زیادی دارد و در مقایسه با یک آدم معمولی و موجه هم متفاوت است، بنابراین علاوه بر گریم ظاهری، فیزیک و قد بلندش باعث شده «فاراب» نسبت به بقیه شخصیت های قصه در جایگاه متفاوتی قرار بگیرد. در چهره سعید آقاخانی، آرامش و جدیت خاصی دیده می‌شود که با جنون و خشم «فاراب» تضاد دارد، اما در عوض این سرکشی به خوبی روی چهره بهرام افشاری نشسته است.

پدرام شریفی به جای محسن کیایی

اگر احسان علیخانی «آقازاده» می‌شد!+ عکس
محسن کیایی به عنوان نویسنده سریال «هم‌گناه»، ابتدا نقش «آرمان» را برای خودش نوشته بود، اما پیشنهاد برادرش را می‌پذیرد و در نهایت نقش «آرمان» را بازی می‌کند. این شخصیت جوان خوش گذران، بی‌خیال و شوخ‌طبعی است که تقریبا هیچ کدام از اتفاقات  اطرافش را جدی نمی‌گیرد و رابطه صمیمانه‌ای هم با خانواده خود ندارد.
 
اما علاقه و ازدواج او با زنی بزرگ تر از خودش باعث ایجاد تحولاتی در شخصیت او می‌شود. محسن کیایی جزو بازیگرانی است که توانایی بازی در نقش‌های کمدی و غیرکمدی را دارد، بنابراین بسیار خوب توانسته هر دو روی شخصیت «آرمان»  و تحولات تدریجی این شخصیت را به مخاطب نشان دهد. «پیمان» فردی سرد و بی‌احساس است که کینه همه وجودش را پر کرده و در پس سادگی ظاهری که دارد، شخصیت پیچیده و مرموزی نهفته است. پدرام شریفی با بازی خوب خود موفق شده وجهه رازآلود و غیرقابل پیش‌بینی  «پیمان» را به درستی اجرا کند و انتخاب بسیار مناسبی برای این نقش در ظاهر ساده، اما در باطن پیچیده و پر از عقده بوده است. محسن کیایی و پدرام شریفی هردو در جای خودشان انتخاب‌های مناسبی به نظر می‌رسند.

حامد بهداد به جای محمدرضا گلزار

اگر احسان علیخانی «آقازاده» می‌شد!+ عکس
ابتدا نام محمدرضا گلزار برای بازی در سریال «دل» در نقش «آرش» اعلام شد، اما طولانی شدن پیش‌تولید سریال و مشغولیت گلزار باعث شد این بازیگر از بازی در سریال انصراف دهد و حامد بهداد جایگزین وی شود. بهداد بیشتر در نقش شخصیت‌های بسیار برون‌گرا و گاه عصبی با واکنش‌های تند، بازی کرده اما در سریال «دل» در نقش متفاوتی ظاهر شده است. «آرش» جوانی ثروتمند و از طبقه مرفه است، اتفاقا او برخلاف تصویر غالبی که از نقش‌های بهداد در ذهن وجود دارد، شخصیتی بسیار آرام، موجه و منطقی دارد که کمتر عصبانی می‌شود و مسائل را با گفت‌وگو و محترمانه حل می‌کند. حامد بهداد که در «قصر شیرین» هم ثابت کرده بود می‌تواند در نقش‌های آرام و درون گرا بازی کند، در سریال «دل» نیز انتخاب نامناسبی برای «آرش» نبوده. برخلاف او گلزار انتخاب بدی برای این شخصیت بوده. او بارها در نقش جوان عاشق‌پیشه ثروتمند و در سریال «عاشقانه» نیز نقش همسر ساره بیات را بازی کرده بود. علاوه بر تکراری بودن نقش، کیفیت بازی حامد بهداد با محمدرضا گلزار بسیار متفاوت است، بنابراین جایگزینی بهداد به نفع «دل» تمام شده است.
منبع: روزنامه خراسان
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
0
0
شنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۹
ب نظرم بهتریییییین انتخاب برای سریال آقازاده فقط و فقط امیر آقایی بود و بس.... نه علیخانی و نه هیچ کس دیگه.... و چ خوش درخشید این سریال با بازی ایشون.... امیر آقایی دمت گرم همیشه بهترین بودی❤️❤️❤️❤️
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت روز روغن خوراکی + جدول

قیمت انواع گوشی موبایل سامسونگ، شیائومی و نوکیا + جدول

قیمت انواع لپ تاپ لنوو + جدول

قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه ۱ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ایسر امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز سه‌شنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز سه‌شنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز سه‌شنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ لباس اجق وجق بهاره رهنما در دیدار با جاری سابقش

عکس/ زنان اصفهانی ۵۸ سال پیش در حال شستن لباس در زاینده رود

عکس/ تیپ دیده نشده محمدرضا شریفی نیا در ۲۵ سالگی با انگشترای عجیب

عکس/ تاج پرنسسی همسر دوم معین در مراسم عروسیشان

تصاویر تکان دهنده از بازداشت قاتلان دانشجوی دانشگاه تهران

عکس/ چهره بامزه علی دایی ۲۳ سال پیش با لباس سربازی

عکس/ پوستر AFC برای بازی بین استقلال و الریان

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

خواص شگفت انگیز رزماری برای لاغری

هشدار فدراسیون کوهنوردی: از ۲ تا ۸ اسفند کوه نروید

آتش استیضاح زیر پای وزیر اقتصاد

اجساد ‌ ۴ اسیر اسراییلی فردا تحویل داده می‌شود

زلنسکی: ترامپ در دام اطلاعات نادرست گرفتار شده است

یک داور در باشگاه پرسپولیس مدیر شد

فیلم/ فیلمی کم‌تر دیده‌شده از تبدیل سفارت اسرائیل به فلسطین

شوک شبانه به استقلال

نقش بختیاری‌زاده در صعود استقلال

رهبر انقلاب: منتظر اقدام قطر برای بازگرداندن مطالبات ایران هستیم

فیلم/ توضیحات فعال سیاسی آمریکایی در مورد چگونگی شهادت سیدحسن نصرالله

محمد حبیبی آزاد شد

منوچهر والی‌زاده صدای جاودان دوبله ایران کیست؟

عکس/ محمدرضا زنوزی در جلسه با مسعود پزشکیان

بیانیه قطر درباره دیدار امیر این کشور با رهبر انقلاب و رئیس‌جمهور

میزان واردات بنزین امسال به سه میلیارد دلار می‌رسد

فیلم/ واکنش عابدینی به طولانی‌شدن ساخت ماکت ساختمان فدراسیون

عدد سبد معیشت مشخص شد

فیلم/ نشست خبری امیر قطر با پزشکیان

فیلم/ قدردانی وزیر علوم از صاحب سوپرمارکت اطراف دانشگاه شریف

بازگشت کریستیانو رونالدو در آستانه دیدار با استقلال + عکس

اعلام محدودیت ترافیکی جاده‌ای تا چهارم اسفند

علی پروین از خودش رفع اتهام کرد

روزنامه اصولگرا: می‌خواهند با پروژه قتل یک دانشجو، ناآرامی خیابانی را شروع کنند

جویباری: منتظر جواب ماتزاری هستیم

سیدمحمد خاتمی یک پیام صادر کرد

سازمان لیگ برای تعویق دربی همراهی کند

نخستین عکس از دیدار امیر قطر با رهبر انقلاب

قدردانی پزشکیان از تلاش امیر قطر برای برقراری آتش بس در غزه

استراتژی ما، هوشمندسازی فرآیند‌ها و خلق ارزش بر مبنای تحلیل نیاز‌های مشتریان است

ورود برنج ۴۸ هزار تومانی به بازار

همدلی قوا باعث خروج از مشکلات اقتصادی کشور می‌شود/ اقدامات مهم غیرتورمی برای رسیدن به رشد اقتصادی

عزم جدی برای تأمین مالی رشد اقتصادی/ تأمین حدود ۸۰ درصد بودجه دولت از سوی وزارت اقتصاد

لزوم حمایت سازمان پدافند غیرعامل کشور برای مدیریت پیشگیری و توسعه زیرساخت‌های کیش

آمار عجیب از شمار مرگ‌و میر‌های جاده‌ای در ایران

بانک صادرات ایران برترین غرفه اولین نمایشگاه دستاورد‌ها و توانمندی‌های حراست

ادارات این استان تا آخر سال پنج‌شنبه‌ها تعطیل شد

حمایت بانک رفاه کارگران از واحد‌های فعال در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی

پزشکیان: قطر جایگاه ویژه‌ای در ایران دارد

شخصی‌سازی بیمه‌نامه‌ها و توسعه خدمات آنلاین چشم‌انداز آینده بیمه نوین

عملکرد مناسب و قابل دفاع شرکت سرمایه‌گذاری دستاورد دی

پاپ فرانسیس رهبر کلیسای کاتولیک کیست؟ / از نگرش‌های نوین در دنیای معاصر تا ترویج هم‌زیستی میان ادیان

60 هزار فروشنده در پیندو تا نیمه بهمن 1403

قیمت حبوبات افزایش یافت

فیلم/ امیر قطر: ما تاکید کردیم که بهترین راه برای حل نزاع‌هایی که در منطقه وجود دارد گفت‌و‌گو‌های سازنده است

اینفوگرافی/ ترفندهای خانه‌تکانی سریع و آسان برای عید

اروپا و خاورمیانه در برابر دو انتخاب

اولین واکنش بازار به استیضاح همتی در بحبوحه فشار‌های خارجی

سالمندان از چه رفتار‌هایی بدشان می‌آید؟

فیلم/ جزئیات کالابرگ قبل از عید از زبان عضو کمیسیون اجتماعی