تاریخ انتشار: ۱۹:۱۸ - ۲۰ مرداد ۱۳۹۹

موضع‌گیری وزیر اقتصاد علیه وزارت نفت

فرهاد دژپسند در حاشیه اختتامیه مسابقه آثار کوتاه رادیویی، کار و تولید در پاسخ به این سوال که چرا سازمان خصوصی سازی عرضه دارادوم را منتفی اعلام کرده است؟ افزود: دستگاه مربوطه در روز‌های اخیر اعلام کرد آمادگی نداریم بر این اساس، دارادوم به صورت بلوکی عرضه و اگر هم نتوانستیم، آن را شناور می‌کنیم.

وزیر اقتصاد

اقتصاد۲۴ -وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: سهام پالایشی‌ها که قرار بود در دارادوم عرضه شود، به علت آماده نبودن دستگاه ذیربط (وزارت نفت) به صورت بلوکی یا شناور عرضه خواهد شد.

 در حالی که شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی علت لغو شدن عرضه صندوق دارا دوم در بورس را خواست وزیر اقتصاد برای لغو آن عنوان کرد و سازمان خصوصی سازی دلیل آن را عدم همکاری وزارت نفت در تاسیس صندوق مربط اعلام کرد، دژپسند هم علت عدم عرضه دارادوم با موضوع پالایشی را آماده نبودن دستگاه ذیربط عنوان کرد.
بیشتر بخوانید:وزارت نفت با عرضه پالایشگاه‌ها در صندوق ETF مخالف نیست
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: سهام پالایشی‌ها که قرار بود در دارادوم عرضه شود، به علت آماده نبودن دستگاه ذیربط (وزارت نفت) به صورت بلوکی یا شناور عرضه خواهد شد.

فرهاد دژپسند در حاشیه اختتامیه مسابقه آثار کوتاه رادیویی، کار و تولید در پاسخ به این سوال که چرا سازمان خصوصی سازی عرضه دارادوم را منتفی اعلام کرده است؟ افزود: دستگاه مربوطه در روز‌های اخیر اعلام کرد آمادگی نداریم بر این اساس، دارادوم به صورت بلوکی عرضه و اگر هم نتوانستیم، آن را شناور می‌کنیم.

فرهاد دژپسند در همایش کار و تولید رادیو اقتصاد افزود: شعار راهبردی سال جاری از سوی مقام معظم رهبری به نام جهش تولید تعیین شده است.

وی اظهارداشت: سرمایه گذاری و بهره وری از محور‌های اساسی برای تحقق جهش تولید است.

وزیر اقتصاد و دارایی گفت: تولید فقط به تولید کالامحدود نمی‌شود. وقتی صحبت از تولید به میان می‌آید منظور تولید کالا و خدمت توامان است.

دژپسند بیان داشت: وقتی تولید کالا و خدمت در کنار هم قرار می‌گیرند الزامات تدقیق و توجه را بیشتر می‌کنند.

وی ادامه داد: اگر می‌خواهیم تولید در کشور جهش داشته باشد باید به دو نکته بسیار مهم اول سرمایه گذاری و دوم استفاده بهینه از سرمایه‌های انباشت شده در عرصه فیزیکی، مالی و انسانی توجه کرد.

وزیر اقتصاد و دارایی گفت: در عرصه سرمایه گذاری، افزایش نرخ بهره برداری از تولید و افزایش بهره وری نکته‌ای که دغدغه ذهنی ماست، بحث تامین مالی است.

وی افزود: تحریم‌ها از سال ۹۱ تاکنون ساختار جدیدی پیدا کرده و در اندک سال‌ها رشد سرمایه گذاری در کشور مثبت بوده به عبارتی سه سال رشد سرمایه گذاری در کشور مثبت و بقیه سال‌ها منفی بوده است.

دژپسند اظهار داشت: نرخ بهره برداری از تولید حول و حوش ۵۰ درصد است، البته آمار‌ها در این زمینه بسیار متفاوت است، چون رشته فعالیت‌ها متنوع است گاهی گفته می‌شود نرخ بهره برداری از تولید در کشور ۴۵، ۴۷ تا ۵۵ درصد است.

وی تصریح کرد: وقتی سرمایه گذاری انجام می‌شود لزوما باید استفاده از سرمایه‌های موجود به بهترین نحو مورد بهره برداری قرار گیرد و نرخ بهره برداری از ظرفیت حتما افزایش قابل توجهی چه در سرمایه گذاری و چه در افزایش نرخ بهره برداری داشته باشد.

وزیر اقتصاد و دارایی گفت: در بحث سرمایه گذاری «تامین مالی ثابت» و در مقوله افزایش نرخ بهره برداری تولید «تامین مالی سرمایه در گردش» مطرح می‌شود.

وی با اشاره به اینکه نظام اقتصادی ایران بانک پایه است، افزود: خوشبختانه امروز بانکداری کشور در آستانه تحول است.

دژپسند بیان داشت: طی چند ماهه گذشته سیستم‌هایی در کشور رونمایی شده که بدون مراجعه به بانک می‌توان ضمن بازکردن حساب، تسهیلات گرفت و احراز هویت شد.

وی گفت: خوشبختانه هم توانسته ایم سیستم بانکداری کشور را به تکنولوژی‌های پیشرفته مجهز کنیم و هم مجاری تامین مالی راتنوع بخشیم.

وزیر اقتصاد و دارایی افزود: بنگاه‌های اقتصادی به خصوص متوسط و بزرگ مقیاس امروز برای تامین مالی ثابت نیاز به مراجعه بانک ندارند بلکه بصورت غیر حضوری می‌توانند خدمات بانکی دریافت کنند.

وی اظهارداشت: بنگاه‌های بزرگ برای تامین سرمایه مورد نیاز خود می‌توانند به بازار سرمایه مراجعه و نیاز خود را برطرف کنند.

دژپسند بیان داشت: کریدور بازار سرمایه امروز می‌تواند در تامین مالی اقتصاد نقش قابل توجهی داشته باشد، البته این حرف به معنای حذف نظام بانکی نیست.

وی ادامه داد: کریدور بازار سرمایه یک کریدور قابل اعتماد از نظر تامین منابع چه در سرمایه ثابت و چه در سرمایه در گردش است.

وزیر اقتصاد و دارایی اظهارداشت: حضور پررنگ و عمیق بازار سرمایه به تسهیل تامین مالی در اقتصاد، بهبود فضای کسب و کار، رشد سرمایه گذاری و افزایش نرخ بهره برداری از ظرفیت‌های موجود کمک شایان توجهی خواهد کرد، در ضمن یک مامنی برای هدایت سپرده‌های و پس انداز‌های خرد مردم است.

وی ادامه داد: مراجعه به بازار سرمایه حتما باید با مطالعه و مشاوره باشد.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت میوه در میادین تره بار امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

جزئیات تعطیلی مدارس و ادارات تهران در روز دوشنبه ۶ اسفند

قیمت دلار و یورو امروز یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ آموزگار زن سپاه دانش ۶۰ سال پیش در یک روستا

عکس/ همراهان قالیباف در سفر به بیروت

عکس/ اکبر عبدی با خانواده در روز تولد نوه اش

عکس/ ژست هنرمندانه فریبا نادری با تیپ کژوال و شال بته جقه‌ای

عکس/ استوری خاص نیوشا ضیغمی در مشهد با پوشش متفاوت

عکس/ حضور شریعتمداری در بیروت

عکس/ چهرۀ نچرال عسل بدیعی ۲۳ سال پیش در اولین فیلم سینمایی‌اش

عکس/ تغییر باورنکردنی چهره هانیه توسلی در یک مراسم

عکس/ حقوق و مواجب آبدارخانۀ سلطنتی ناصرالدین شاه ۱۳۵ سال پیش

ژست عجیب زنان نیم قرن پیش روی درختان

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

کمبود کدام ویتامین باعث عصبانیت می‌شود؟

۱۴۰۴ حتما سال بازدهی بورس خواهد بود/ فاز نزولی بورس مربوط به تنش‌های سیاسی، پیش فروش‌های خودرو و سکه است

تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟

ممنوعیت خبرساز پیام‌رسان ایتا درباره بانوان

سلطان اجاره‌بگیر تهران تحت تعقیب قرار گرفت

نحستین تصویر از سنگ مزار سید حسن نصرالله

متن وصیت شهید سید حسن نصرالله

تصمیم برای حضور اتباع خارجی در کشور برای سال ۱۴۰۴

پخش سریال تاسیان متوقف شد

رستمی یک‌تنه علیه سه امتیاز استقلال!

پیشنهاد جذاب به نکونام برای بازگشت به مربیگری

عراقچی راهی ژنو شد

داور دربی انتخاب شد

پیش بینی بورس فردا دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳

فیلم/پیکر شهید نصرالله در آرامگاه ابدی آرام گرفت

فیلم/انتظار ۱/۵ ساعت رئیس جمهور لهستان برای دیدار با ترامپ

فیلم/پرواز هواپیما‌های اسرائیلی همزمان با مراسم تشییع

ممنوعیت صادرات سیب زمینی به مدت ۲ ماه

تالار‌های بورس‌ها فردا باز است

علی عباسی اتهام آزار جنسی به یک بازیگر مرد را پذیرفت

تعطیلی بانک‌ها در استان تهران؛ شعب کشیک باز است

وزیر علوم: حکمرانی علمی نخبه‌گرایی گلخانه‌ای نیست

عکس/پایان ماموریت محافظ شناخته شده سیدحسن نصرالله

تصویر فرزند شهید سید حسن نصرالله در مراسم وداع با پدر

تصاویر اسوشیتدپرس از حضور جنگنده‌های اسرائیلی در آسمان بیروت

استان تهران فردا دوشنبه تعطیل شد

ساختار جدید سامانه هوشمند سوخت در حال پیاده‌سازی است

البرغوثی: باید مواضع و اقدامات جدی برای مقابله با حملات اسرائیل در پیش گرفته شود

کوهنوردان مفقودی اشترانکوه پس از ۴۸ ساعت پیدا شدند

قیمت میوه در میادین تره بار + حدول

چه کسی بر پیکر «سید حسن نصرالله» نماز اقامه کرد؟

هشدار یک اصلاح طلب: دیگر جایی برای انباشت مشکلات نداریم

تاریخچه دربی بزرگ پرسپولیس و استقلال

فیلم/ تبریک احساسی مهدی یغمایی برای تولد همسرش

زود کبود شدن بدن نشانه چیست؟

عکس/ چهره جذاب پارسا پیروزفر ۲۳ سال پیش با مدل موی تینیجری

علائم ابتلا به سرطان کلیه کدامند؟

ماجرای سوء قصد به جان رئیس آموزش و پرورش سراوان چه بود؟

اینفوگرافی/ منابع درآمدی دولت برای سال ۱۴۰۴

فیلم/ واکنش جالب عموپورنگ به رقص حامد وکیلی در قهوه پدری

خطر بیخ گوش پرواز بندرعباس به رشت

عکس/ نمایی نزدیک از تابوت سیدحسن نصرالله و صفی الدین

عکس/ شور و حال مراسم تشییع سید حسن نصرالله و صفی الدین

فیلم/ محل تدفین شهدای مقاومت در ضاحیه جنوبی

با خواص بی‌نظیر میگو آشنا شوید

فیلم/ حضور جنگنده‌های اسرائیل بر فراز بیروت همزمان با تشییع سیدحسن نصرالله

عکس/ پوشش جالب و دیدنی مردم ۹۸ سال پیش در شهر کرند کرمانشاه

عکس/ کریستیانو رونالدو با لباس عربی کنار بن سلمان

عکس/ گریم متفاوت لیندا کیانی در یک نمایش با کلاه و کت اروپایی

فیلم/ لحظۀ ورود پیکر‌های سید حسن نصرالله و صفی‌الدین به محل تشییع