تاریخ انتشار: ۲۰:۳۰ - ۲۹ مرداد ۱۳۹۹

سنگربان پایتخت‌نشینان کرونا گرفت

سنگربان تیم فوتبال رم ابتلایش به ویروس کرونا را با انتشار پیامی در فضای مجازی تأیید کرد.

سنگربان پایتخت‌نشینان

اقتصاد۲۴ -  آنتونیو میرانته دروازه‌بان تیم فوتبال رم امروز (چهارشنبه) در صفحه شخصی‌اش تأیید کرد که نتیجه تست کرونای او مثبت بوده هرچند حالش خوب است و هیچ یک از علائم خطرناک ابتلا به این بیماری را ندارد.

طبق گزارش سایت توتومرکاتوی ایتالیا، میرانته تنها بازیکن شاغل در فوتبال ایتالیا است که در حال حاضر به بیماری کرونا مبتلا شده است.

میرانته در صفحه شخصی خود از قرنطینه شدن در منزل خود تا دو هفته دیگر خبر داد و اینکه هفته نخست اردوی پیش فصل رمی‌ها را از دست خواهد داد.

میرانته ۳۷ ساله در فصل اخیر ۵ بازی برای تیم فوتبال رم انجام داد و در آن‌ها ۲ بار کلین شیت کرد.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار