تاریخ انتشار: ۱۱:۴۴ - ۱۱ شهريور ۱۳۹۹
قالیباف اصل:

تغییر دامنه نوسان در دستور کار شورای عالی بورس نیست

قالیباف اصل در خصوص شایعه افزایش دامنه نوسان تا ۱۰ درصد در جلسه شورای عالی بورس امروز گفت: این موضوع در دستور کار شورای عالی بورس نیست.

قالیباف اصل

اقتصاد۲۴ - قالیباف اصل در خصوص شایعه افزایش دامنه نوسان تا 10 درصد در جلسه شورای عالی بورس امروز گفت: امروز شایعاتی در فضای مجازی به گوش می رسد که قرار است در جلسه امروز شورای عالی بورس، دامنه نوسان شرکت های بزرگ از 5 درصد به 10 درصد افزایش یابد. این موضوع را از ریاست سازمان بورس که دبیر جلسه شورای عالی بورس است پیگیر شدیم.

قالیباف اصل در پاسخ گفت: چنین موضوعی صحت ندارد و این موضوع در دستور کار شورای عالی بورس قرار ندارد.
منبع: تجارت نیوز
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار