اقتصاد۲۴ - نسرین نانوایی قشمی با بیان این خبر، اظهار کرد: با تلاش و پیگیری مدیریت غذا، دارو و استاندارد منطقه آزاد قشم، مجوز صدور پروانه بهداشتی صادرات ماهی خشک صنعتی برای نخستین بار در کشور به این اداره تفویض شد.
نانوایی قشمی ادامه داد: با توجه به موقعیت جغرافیایی جزیره قشم و تولید ماهی خشک به روش صنعتی و صادرات آن به سایر کشورها، از این پس مدیریت غذا، دارو و استاندارد سازمان منطقه آزاد قشم با اخذ مجوز از مدیریت کل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت، میتواند پروانه بهداشتی برای صادرات این محصولات را صادر کند.
بیشتربخوانید: منطقه آزاد قشم پایلوت استاندارد حلال در کشور میشود
وی اضافه کرد: تولیدکنندگان ماهی خشک به شیوه صنعتی برای صادرات محصولات خود با رعایت ضوابط بهداشتی سازمان غذا و دارو از این پس میتوانند با اخذ پروانه بهداشتی از این مدیریت محصولات خود را به سایر کشورها صادر کنند.
به گفته مدیر غذا، دارو و استاندارد سازمان منطقه آزاد قشم؛ همچنین درخواست تدوین استاندارد ماهی خشک نیز به سازمان ملی استاندارد ایران داده شده است که میتوان با همکاری صیادان این استاندارد ملی را نیز برای نخستین بار در کشور تهیه و تدوین و براساس آن عمل کرد.
نانوایی قشمی در پایان خاطرنشان کرد: عملکرد اداره غذا، دارو و استاندارد منطقه آزاد قشم در بخشهای مختلفی قابل تفکیک است که همه در راستای تامین و ارتقا سلامت مردم و رسیدن به سطح استانداردهای ملی و جهانی ارایه میشود.