تاریخ انتشار: ۱۷:۲۵ - ۲۱ شهريور ۱۳۹۹

پرداخت وام ودیعه مسکن زیر ۳۰ میلیون تومان بدون ضامن

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه تسهیلات به سه هزارنفر متقاضی پرداخت شده است، گفت: وام ودیعه مسکن زیر ۳۰ میلیون تومان بدون ضامن و بالای ۳۰ میلیون تومان با یک ضامن، پرداخت می‌شود.
وام ودیعه مسکن
 
اقتصاد۲۴ - به گزارش روز جمعه پایگاه خبری وزارتخانه یاد شده، «محمد اسلامی» افزود: روند کند پرداخت وام ودیعه مسکن به دلیل نبود شیوه عملکرد مشخص توسط بانک‌ها بوده که اواخر در ستاد ملی کرونا در این زمینه تصمیم گیری شد.

وی اضافه کرد: برای کمک به متقاضیان، هفته پیش به شکل رسمی مصوبه‌هایی را برای سهولت در روند پرداخت تسهیلات ایجاد شد و متقاضیانی که تمایل داشته باشند در مدت سه سال بازپرداخت این تسهیلات را انجام دهند، می‌توانند از این مصوبه استفاده کنند.

وزیر راه وشهرسازی اعلام کرد: با توجه به اینکه بسیاری از مستاجران قادر به پرداخت اقساط وام ودیعه مسکن و این تسهیلات نیستند، مصوبه به گونه‌ای تنظیم شد تا متقاضیان کارمزد اقساط را پرداخت کنند و این موضوع در ستاد ملی مبارزه با کرونا مطرح و با دو مصوبه تصویب شد.
بیشتر بخوانید: فیلم/ شرایط دریافت وام ودیعه مسکن!

به گفته اسلامی، شرایط به گونه‌ای شده که چنانچه متقاضیان، چک برگشتی داشته باشند، مشکلی برای دریافت وام ندارند و چنانچه کسی تمایل داشت، تسهیلات را تقسیط و سه ساله پرداخت کند به راحتی بتواند اینکار را انجام دهد.

وی افزود: اکنون ۱۲ هزارو ۵۰۰ نام کاربری و پسورد طراحی شده و همه بانک‌های عامل به سامانه متصل شده‌اند و تاکنون سه هزار نفر تسهیلات دریافت کرده و سرعت پرداخت تسهیلات افزایش یافته است.

وزیر راه وشهرسازی تصریح کرد: روان‌سازی و تسهیل گری برای دریافت تسهیلات انجام شده و مصوبه هم در این زمینه صادر شده که موثر است.

اسلامی گفت: ۸۹ درصد از اسباب کشی‌ها با مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا در حوزه اجاره متوقف شده و مصوبه نقش موثری در ایجاد ثبات در بازار اجاره داشته است.
منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار