تاریخ انتشار: ۱۶:۰۴ - ۰۸ مهر ۱۳۹۹

سعادتمند: یک بازیکن قلیان مصرف کرده نه همه تیم استقلال

مدیرعامل باشگاه استقلال در مورد صحبت‌های شب گذشته خود در خصوص قلیان کشی بازیکنان توضیحات تکمیلی داد.

واکنش سعادتمند به قلیان کشیدن یک بازیکن

اقتصاد۲۴ - احمد سعادتمند مدیرعامل استقلال با اشاره به صحبت‌های شب گذشته‌اش، گفت: در خصوص صحبت‌های من درباره قلیان‌کشی و ... یک سوتفاهم ایجاد شده که لازم دانستم آن را برطرف کنم. این اقدام غیر حرفه‌ای از سوی یک بازیکن صورت گرفته بوده و نباید این تلقی ایجاد شود که این کار غیرحرفه‌ای از سوی همه یا چندین نفر صورت گرفته است.

او افزود: بازیکنان استقلال، بازیکنانی با تعصب و پرتلاش هستند که مطمئنا در فصل پیش روی برای شاد کردن دل هواداران همه تلاش خود را خواهند کرد.


بیشتر بخوانید: سعادتمند: استراماچونی پیشنهاد ما را قبول نکرد


منبع: سایت استقلال

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار