تاریخ انتشار: ۱۳:۱۸ - ۱۰ مهر ۱۳۹۹

مسدودشدن یک هزار میلیارد تومان در حساب متهم پرونده‌ "سکه ثامن"!

انتشار سندی از موجودی حساب دو متهم اصلی پرونده سکه ثامن که رقمی حدود یک هزار میلیارد تومان است، شاکیان پرونده را به وصول مطالباتشان امیدوار کرده است، هرچند تاکنون هنوز نه وکیل شاکیان و نه مراجع قضائی مرتبط با پرونده اصالت این سند را تأیید نکرده‌اند.
مسدودشدن یک هزار میلیارد تومان در حساب متهم پرونده‌
اقتصاد۲۴ - پرونده موسوم به سکه ثامن پس از گذشت حدود دو سال از طرح آن در محاکم قضائی، هنوز سرانجام خود را نیافته است. این پرونده پس از انتشار سند مالی از پرینت حساب 1000 میلیارد تومانی متهمان ردیف اول و دوم پرونده که شوهر و همسر هستند (به تاریخ 31 شهریور 1397) دوباره بر سر زبان‌ها است.در آن زمان احتمالاً دستور مسدودی حساب متهمین از طرف بازپرس پرونده صادر نشده بود و حالا، بیش از 3 هزار شاکی پرونده چشم امید به صورت سندی دارند که می‌تواند بخشی از خسارات ناشی از فعالیت در بازار آنلاین خرید و فروش سکه ثامن را جبران کند.

در حالی این رقم از حساب شخصی متهمان ردیف اول و دوم منتشر شده که مجموع پولی که باید به شاکیان از ناحیه متهمان پرداخت شود، بیش از 360 میلیارد تومان است که حدود 70 میلیارد تومان را قبل از صدور حکم پرداخت کرده‌اند و  290 میلیارد تومان باقی مانده است. این را دو تن از شاکیان پرونده (حمید ملکی و زهرا دهقان) به تسنیم اعلام کرده‌اند.
بیشتر بخوانید:گزارش همتی از جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام
هر چند جمعی از شاکیان پرونده در اقدامی جداگانه دادخواست حقوقی ارائه داده است. ذکر این نکته هم خالی از لطف نیست؛ 36 هزار نفر عضو سایت سکه ثامن بودند که فقط حدود 6 هزار نفر از آنها اقدام به معامله می‌کردند و اکانت و حساب اعتباری داشتند و از میان آنها کمی بیش از 3 هزار نفر شکایت خود را مطرح کرده‌اند.
مسدودشدن یک هزار میلیارد تومان در حساب متهم پرونده‌
البته به گفته نمایندگان شاکیان پرونده، سند در ایام رسیدگی قضائی پرونده به دست جمعی از شاکیان رسیده بود که آن را به رؤیت منتظری، دادستان کل کشور و خرم‌آبادی، معاون وی رسانده‌اند. از سوی دادستان کل دستور کتبی به بازپرس شعبه 5 دادگاه کیفری دو استان تهران اعلام می‌شود که موجودی حساب متهمین ‌به رؤیت نمایندگان شاکیان برسد اما هیچگاه این امر برای شاکیان پرونده محقق نشده و آنها با اعداد و ارقام متناقضی درباره رقم صحیح موجودی حساب متهمین مواجه هستند.
 
سردار هادیانفر که دو سال قبل در همین ایام رئیس پلیس فتا بود، موجودی 31 حساب بانکی متهم ردیف اول را بالغ بر 80 میلیارد تومان عنوان کرده بود.آیت محمدولی، رئیس اتحادیه طلا و جواهر هم در روز فرار متهم ردیف اول پرونده از موجودی 50 میلیارد تومانی حساب‌های بانکی او خبر داده بود.

عباس جعفری‌دولت‌آبادی، دادستان سابق تهران گفته بود؛ پرونده سکه ثامن ٢٥ میلیارد تومانی بدهی دارد، حدود صد میلیارد تومان آن موجود است. او در مصاحبه با برنامه پارک "پارک شهر" رادیو تهران حدود 40 میلیارد تومان از اموال متهم ردیف اول را مربوط به ملک و املاک و ماشین و مغازه دانسته بود.اما صحبت‌های محسنی‌اژه‌ای، سخنگوی سابق که از همان زمان طرح پرونده معاون اولی قوه قضائیه را به‌عهده دارد، جالب‌تر است: اموال متهمین کفاف مالباخته‌ها را می‌دهد.

به هر حال شکات پرونده تا کنون نتوانسته‌اند حتی با دستور دادستان کل رقم موجودی حساب متهمین را ببینند تا به دل خود را به آن خوش کنند. حتی روند دادگاه هم برای آنها دلخوش کننده نبود. شکات به گفته دو تن از نمایندگان آنها (حمید ملکی و زهرا دهقان) منتظر بودند تا پرونده در شعب ویژه رسیدگی به جرائم اقتصادی بررسی شود تا سرنوشت آن سریع‌تر تعیین شود؛ اما از آنجا که پاسخ ضابط قضائی درباره استعلام دادسرا مبنی برای اخلال متهمین در امور اقتصادی اخذ نشد، این پرونده در دادگاه کیفری دو مورد رسیدگی قرار گرفت.

در مورد متهم ردیف اول حکم صادر شده اما با آنکه دادگاه متهمان ردیف دوم (همسر متهم ردیف اول) و سوم (خواهر متهم ردیف اول) در دی ماه سال گذشته برگزار شده است، هنوز رأی دادگاه ابلاغ نشده که این هم جای سؤال دارد.ملکی یکی از نمایندگان شکات پرنده سکه ثامن گفته جالبی به زبان می‌آورد:‌ الان یک سال و سه ماه است که با تلاش‌های آقای منتظری در جلسه شورای سران سه قوه، بنا بر این شده اموال متهمین ردیف اول و دوم به‌فروش برسد و زیان مالباخته‌ها از محل آن جبران شود اما این اموال تا امروز کارشناسی نشده است!
مسدودشدن یک هزار میلیارد تومان در حساب متهم پرونده‌
گفتنی است؛ شرکت بازرگانی "آریو پرگاس آیلین" به مدیریت فرهاد زاهدی فر (ف.ز) با عنوان سکه ثامن از سال 95 فعالیت خود را از جمله در زمینه معاملات سکه و طلای آب‌شده آغاز کرد. در شهریور ماه 1397 همزمان با روز عاشورای حسینی، کاربران سایت معاملات آنلاین سکه ثامن متوجه شدند که امکان برداشت پول و اعتبار موجودی خود را ندارند. متهم ردیف اول به کلاهبرداری متهم شد و پس از آن اعلام ورشکستگی کرد.براساس حکم دادگاه که سال قبل ابلاغ شد، مدیرعامل شرکت سکه ثامن و متهم ردیف اول این پرونده علاوه بر ١5 سال حبس تعزیری به مبلغ 3 هزار و 65١ میلیارد و 654 میلیون و ٩٧5 هزار و 6٨ ریال رد مال در حق شکات محکوم شده است.
منبع: تسنیم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت خودرو‌های جک و لیفان شرکت کرمان موتور امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت روز روغن خوراکی + جدول

قیمت انواع خودرو‌های مزدا ۳، بسترن و کاپرا گروه بهمن امروز

قیمت انواع گوشی موبایل سامسونگ، شیائومی و نوکیا + جدول

قیمت سکه و طلا امروز سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت انواع لپ تاپ لنوو + جدول

قیمت دلار و یورو امروز چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ایسر امروز + جدول

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۲۸ اسفند ۱۴۰۳/ افزایش چشمگیر قیمت طلا و سکه در بازار

قیمت خودرو‌های سایپا امروز سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ اجتماعی بی نظیر از مردم ارومیه در گرامیداشت نوروز

عکس/ ناوشکن زاگرس در صدر اخبار ایران

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/ دیدار مهدی کروبی با سید حسن خمینی

دفتر دادستانی کل استانبول: اتهام شهردار بازداشت‌شده مالی و تروریستیست

فیلم/ لحظه هولناک انفجار نارنجک ۷ کیلویی در دستان نوجوان مهابادی

فیلم/ محمد اصفهانی: لطفا به من استاد نگویید، استاد محمدرضا شجریان بود

توضیح مهم وزیر کشور درباره تأمین کالاهای ضروری

افزایش فوتی‌های چهارشنبه‌سوری نسبت به سال گذشته

فیلم/ عکاسی جالب تورام از مهدی طارمی

فیلم/ وزیر نیرو: حال منابع آبی کشور خوب نیست

آخرین وضعیت واردات خودروی کارکرده برای سال ۱۴۰۴

فیلم/ چای ایرانی با ۱۲۰ درصد رشت قیمت، به کیلویی ۸۰۰ هزارتومان رسید

ضرب‌الاجل دوماهه ترامپ به ایران

فیلم/ واکنش ظریف به اتهام عضویت در انجمن حجتیه

مرزهای زمینی جمهوری آذربایجان تا ۱۰ تیر بسته خواهد بود

مشتریان نرم افزار جاسوسی اسراییلی لو رفتند

یامین‌پور: ما مشت آخر را به آمریکا می‌زنیم و وارث جهان خواهیم شد

ارزش پول افغانستان از ریال بیش‌تر شد

فیلم/ تیرانداری در ورودی مقر سیا در ویرجینیا

فیلم/ عجیب‌ترین سورپرایز دوران زندگی محسن کیایی

عکس/ شهرک غرب در دهه ۶۰

فیلم/ علی پروین: لقب علی سلطان را دوست ندارم

فیلم/ تحصن رهبران اپوزیسیون در شهرداری استانبول

سهمیه بنزین فروردین‌ ۱۴۰۴ اعلام شد

چرا ظریف به افطاری وزیر خارجه نرفت

فیلم/ درگیری پلیس و معترضان در دانشگاه استانبول در پی بازداشت جنجالی اکرم امام‌اوغلو

خبر مهم وزارت اقتصاد درباره حقوق کارمندان و بازنشستگان

فیلم/ پیگیری پرونده قتل پدر المیرا شریفی مقدم روی آنتن زنده

فیلم/ حمید گودرزی: بعد از فوت مادرم، زندگی را خیلی جدی نمی‌گیرم

انتقاد علی دایی از خالی شدن سفره شب عید مردم

بازنشر دستخط رهبری که حرف‌های روحانی تائید کرد

بارش باران و ترافیک در برخی محور‌های کشور

ایرانیان در سال ۱۴۰۳ در گوگل دنبال چه می‌گشتند؟

ابلاغ تعرفه‌های جدید پزشکی با افزایش ۴۶ درصدی

عکس/ کافه وریا غفوری، رفع پلمب شد

فیلم/ منفجرکردن ترقه - بمب ۳۰ کیلویی چهارشنبه‌سوری

فردا ۳۰ اسفند، اعتدال بهاری و آغاز رسمی نوروز ۱۴۰۴

جزئیات اقدامات مالی باشگاه استقلال در سال ۱۴۰۳

بخشنامه مهم وزارت کار درباره دستمزد ۱۴۰۴ کارگران

۸ ستاره تیم‌ملی در آستانه محرومیت

عکس/ الیزابت تیلور، ملک مطیعی و پوری بنایی در تهران؛ ۴۹ سال پیش

درگیری‌های شدید در اطراف منزل نتانیاهو

قایم مقام وزیر علوم منصوب شد

تغییر ساعت فعالیت متروی تهران

عکس/ حرم شاه‌عبدالعظیم و مقبر ناصرالدین شاه در زمان قاجار

فیلم/ لحظه بازداشت اکرم امام‌اوغلو، شهردار استانبول

نظر جالب الیکا عبدالرزاقی درباره ازدواجش با امین زندگانی

واکنش باشگاه پرسپولیس به جذب محمدرضا اخباری

واکنش میرسلیم به تهدیدات ترامپ علیه ایران

آن‌ها که می‌گویند ملی‌شدن صنعت نفت به ضرر اقتصاد ایران بود به نروژ نگاه کنند

کشته‌شدن مامور پلیس در چهارشنبه‌سوری

۶۵ درصد تهرانی‌ها اضافه وزن دارند